chcem zasa zacat slapat na sach. vlnach. vlastne som v polke prveho dna. idem podla jedalniku na ronnie
http://kulturistika.ronnie.cz/c-24-sach ... -vlny.html pretoze clovek na ktoreho je to robene ma vo vyske rozdiel 3cm a vo vahe 2kg, takze si myslim, ze by som nemusel nic upravovat. jedine co som vymenil bolo, ze 6vajec na rano(z coho 4 bez zltkov) som vymenil za tri normalne(mne sa vyhadzovanie jedla proste prieci) a pridal som k tomu dva krajce celozrnneho chleba(slatinsky of course), pretoze autor nechaval rezervu 25g sacharidov na piskoty, po ktorych maju ludia siahnut ked im je najhorsie co sa mne teda nezda.
problem ale je ze pocitujem hlad a to som dneska nerobil nic, ani kardio koli skole ak neratam asi 40min chodzu. je to v prvy den normalne? pamatam sa ze ked som s vlnami koketoval minuly rok, tak som nevedel jak to jedlo zvladnem zjest. este by som dodal, ze podla toho co som cital su gramaze jedal uvedene v surovom stave, takze z mojho druheho 150g jedla sa po uvareni stalo 100g, mozno je problem tam, neviem..