Hobbit

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
peceman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Hobbit

Príspevok od používateľa peceman »

Momo46 napísal:Ja si myslím že to bude v extended edition ;) A možné to je napríklad na plagátoch ktoré sa objavili k jednotke ešte pred rozdelením bol
Spoiler
už aj Grizlo stojac pri Gandalfovi

Aj to mi napadlo, pretože Jackson uprednosťuje všelijaké režisérske a podobné verzie a edície filmov, možno si to nechal na to :)
Spoiler
a za Grizla som ani nevedel :D, lebo ten plagát som prvý raz videl (kde stojí on) až asi mesiac po premiére... určite vydali trailer (rok pred premiérou) aj plagáty a až potom vymysleli že z dvoch častí bude trilógia :)
//autoeditácia príspevku (01 Mar 2013, 15:10)
budú aj z DESOLATION OF SMAUG video blogy??
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

Dúfam že hej a čo najskôr :?

Inak keby ste si niekto nevšimli už je vonku 1080p verzia :)
peceman
Medium Star
Medium Star

Momo46 napísal:Dúfam že hej a čo najskôr :?

Inak keby ste si niekto nevšimli už je vonku 1080p verzia :)

aj ja dúfam že už budú, snáď do dvoch týždňov začnú, ale skor až po vydaní DVD a Bluray a Traileru.. :( :?

a pls, ktorý je oroginál youtube kanál čo začal s blogmi a sú tam všetky, ciže 10?? ja som našiel aspoň 5 kanálov, čo to majú, ale ani jeden nemal všetky :?
majooo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa majooo »

Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Neviete niekto, či výjde na BD aj HFR verzia? Zatiaľ som pozeral, a samé 24 FPS ripy. :(
peceman
Medium Star
Medium Star

dik :)

//autoeditácia príspevku (02 Mar 2013, 13:37)
počujte, Andy Serkis bol na HOBBITOVI pomocný režisér/ druhý režisér ale iba pre 3D akčné scény alebo celkovo??
K!K0
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa K!K0 »

Takže tretia časť Hobita nepríde do kín v lete roku 2014 ale až v zime.
peceman
Medium Star
Medium Star

K!K0 napísal:Takže tretia časť Hobita nepríde do kín v lete roku 2014 ale až v zime.

A prečo myla prísť už v lete?? , neviem kde si to našiel, ale ja som ešte minulý rok aj čítal aj videl správy ako Peter Jackson povedal že premiéry druhého a tretieho filmu budú rovnako v Decembri :wink:
K!K0
Light Professional
Light Professional

No ja som žil v tom že posledná časť bude v lete.Aj keď som bol na to v kine tak v ukážkach bolo uvedené leto.

Tu som to dnes prečítal http://www.kinema.sk/novinka/8817/hobit ... ianoce.htm
peceman
Medium Star
Medium Star

K!K0 napísal:No ja som žil v tom že posledná časť bude v lete.Aj keď som bol na to v kine tak v ukážkach bolo uvedené leto.

Tu som to dnes prečítal http://www.kinema.sk/novinka/8817/hobit ... ianoce.htm

Neviem odkiaľ to oni zobrali, samozrejme, že sa niečo mohlo zmeniť odvtedy a zmeniť zasa naspäť, ale na 100% viem, že ešte pred premiérou, niekedy tak v októbri´som niečo počúval a tam povedali: "Peter Jackson dnes potvrdil, že film Hobbit bude rozdelený na tri časti a sľúbil, že každá časť bude mať premiéru rovnako v Decembri." :)
Spoiler
ale dosť ma zaujíma ako napíšu scenár k trojke, lebo knihu som čítal, a podla názvu usudzujem, že príhoda s drakom sa skončí v DESOLATION OF SMAUG, ale čo sa bude diať v There and Back Again, aká bude hlavná zápletka cesty späť, najskôr draka nevybavia tu, aj keď už sú obrázky ako Bilbo je v komnate so zlatom, myslím, že to bude až úplne na konci filmu, pretože ak by ho vybavili (draka) až v trojke, dvojka by mala o čom byť, ale nechcem rozptávať, nechcem pokaziť zážiťok tým čo nečítali knihu:)
K!K0
Light Professional
Light Professional

Neviem nehádam sa asi máš pravdu.
Knihu som zatiaľ nečítal(prečítam až po filme) takže ani spoiler som nedočítal :D

// dokonca aj na csfd som dneska uvidel novinku o odložení tretieho dielu...
peceman
Medium Star
Medium Star

K!K0 napísal:Neviem nehádam sa asi máš pravdu.
Knihu som zatiaľ nečítal(prečítam až po filme) takže ani spoiler som nedočítal :D

// dokonca aj na csfd som dneska uvidel novinku o odložení tretieho dielu...

ani ja sa nehádam, možno to čo si čítal ty je pravda, ja som len povedal čo som počul, a viac verím Jacksonovmu slovu nez CFFD a KINEME :)

//autoeditácia príspevku (03 Mar 2013, 12:19)
a do spoileru som nič prevratné nenapísal, o tom asi vieš- to bolo skôr pre tých čo vôbec hobita nevideli, ale čítať to nemusíš, ale žiadne mega odhalenie tam nieje :)

//autoeditácia príspevku (03 Mar 2013, 16:15)
.
.
.
Hobbit teda nedostal ani jedného OSCARA??
Momo46
Professional
Professional

Nedostal... v skutočnosti 3. film mal mať premieru v lete a mal to byť prvý diel "ságy" ktorá nepríde do kín v zime , prehodnotili to preto aby nemali tolko konkurencie atď.
Spoiler
No predpokladám že v 3 diely bude bitka piatich armád , verím že jackson aj druhý diel natiahne ako sa len bude dať , ale to ešte bude ok pretože Grizla , temnohvozd a teda celu cestu do Esgarothu zvládne , ale na 3 diel som fakt zvedavý...Určite tam bude musieť ešte niečo pridať , tipujem že vyhnanie nekromanta , ale aj tak , 2-3 kapitoly , + táto story...
peceman
Medium Star
Medium Star

dočítal som sa, že Peter Jackson si zahral v prvých 7 minútach filmu- typujem že asi trpaslíka v EREBORE, možno nie, každopádne, nenašli ste nejakú fotku či video kde je ho spoznať že tam hrá?? :)
Momo46
Professional
Professional

Spoiler
7:39 - 7.41 , scéna kde trpaslíci utekajú z Ereboru a pred Thorinom ešte prebehne trpaslík , to by mal byť PJ podľa toho čo som čítal :)
peceman
Medium Star
Medium Star

Momo46 napísal:
Spoiler
7:39 - 7.41 , scéna kde trpaslíci utekajú z Ereboru a pred Thorinom ešte prebehne trpaslík , to by mal byť PJ podľa toho čo som čítal :)

aj si ho spoznal?? ja totiž nie a to som si dal repeat 20 krát :D bolo mi jasné, že to nebude biť do očí, že tam je, ale ja ho spoznať neviem :)

videli ste zaujímavosti?? typujem že hej, ale ak niekto nie- http://www.csfd.cz/film/232938-hobit-ne ... ajimavosti

//autoeditácia príspevku (08 Mar 2013, 13:34)
.
.
.
.
tu je niečo za jeho rolu trpaslíka- prečo práve takúto postavu+ video
http://www.hypable.com/2012/12/17/peter ... bit-cameo/

//autoeditácia príspevku (09 Mar 2013, 16:35)
.
.
.
nieje to 100 percentná správa, ale trailer k Desolation of Smaug by mal vyjsť až v Máji spolu aj s prvým VideoBlogom :( dúfam že sa mýlim a bude to skôr :?

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2013, 16:22)
á, našiel som nové správy že bude 24 Marca, je to priamo z WarnerBrosu, čiže by to mala byť pravda :) :) :)

//autoeditácia príspevku (13 Mar 2013, 15:36)
.
.
:)
DeJF
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DeJF »

hm hm,

"This is an OLD VIDEO, we are NOT in SEPTEMBER, and it was about the AN UNEXPECTED JOURNEY trailer.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Spočiatku som bol akosi sklamaný po prvú hodinu, prišlo mi to až moc rozprávkové, navyše, efekty sa mi zdali horšie ako v Pánovi prsteňovi (a to som sa smial kamošovi, keď mi to hovoril). Potom som sa do toho akosi dostal a proste pohoda, aj keď na pôvodnú trilógiu to určite mať nebude, je to čosi iné, teším sa na ďalšie diely. :)
peceman
Medium Star
Medium Star

hughito napísal:Spočiatku som bol akosi sklamaný po prvú hodinu, prišlo mi to až moc rozprávkové, navyše, efekty sa mi zdali horšie ako v Pánovi prsteňovi (a to som sa smial kamošovi, keď mi to hovoril). Potom som sa do toho akosi dostal a proste pohoda, aj keď na pôvodnú trilógiu to určite mať nebude, je to čosi iné, teším sa na ďalšie diely. :)

Efekty technicky lepšie nemohli byť, ale ak to berieš po stránke "sympatickejšie"- ako tak že viac ťa zaujal obor v Spoločenstve prsteňa" než troly v "Neočakávanej ceste", tak hej. Ale už tam boli na špičkovej úrovni, myslím že teraz sa u veľa filmov z roku 2013 nevyrovnajú efekty z 2003, čo sa týka trilógie :)

Pán prsteňov mal určite niečo viac do seba, bola tam tá sila lásky s Arwen a Aragornom, ten úžasný návrat Gandalfa bieleho, to podliactvo Golluma, tá dojímavá pravda, že "Žiadna spiatočná cesta nás nečaká pán Frodo..." , posledný boj pred čiernou bránou s vyvrcholením priateľstva Legoasa a Gilmliho, a Aragornové slová : "Za Froda!" To sú nezopakovatelné scény celej filmografie, ale aj tak mi to nezabráni považovať (pre mňa) HOBBITA za jeden z najlepších filmov :)

a už ste mali možnosť počuť český dabing?? ja som ho počul iba kúsok, také ukážky, a preklady mien PAVÉZA a ŠMAK, to asi nestrávim :)
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

preklady mien PAVÉZA a ŠMAK, to asi nestrávim
Česi.

Tie efekty mi proste prišli úplne ako z rozprávky, slabé. Všetko akési farebné..
Napísať odpoveď