By si sa divil.... koľko informácii je verejne prístupných, len mnohí nevedia, kde ich hľadaťqwerty-xyz napísal:budes mat na nete tabulku ktora trhavina, horlavina, plyn z akej presnej vzdialenosti za akych presnych podmienok o akej hmotnosti zabije v akom okruhu kolko ludi co presne znici a co len poskodi?
Veľký biznis: Diplomovka na kľúč v akcii za pár stoviek eur
Re: Veľký biznis: Diplomovka na kľúč v akcii za pár stoviek
Citovat sameho seba mozes v pohode, tak ako inych autorov. Mna zaujala ina vec, ty mas kapitolu s 30 stranami? Kolko mas potom kapitol- dve? 
-
qwerty-xyz
4,.... nie ? ved dvojku maju vsetky skoly spolocne. ciele a metody prace, tam to ma kazdy len na dve A4ky ako tak pozeram, ten isty blabol dookola prekopirovany. a stran 70-80 na Bc pracu das do zvysnych 3 kapitol, teda 1,3 a 4. Teraz sa mam zmestit napr do 60-70 stran pre DP a to je najvacsi problem, terajsia problematika by sa dala krasne rozpisat aj cez 300 stran, tak do 500 aby to bolo rozumne rozpisane, inak neni sanca to spravit dobre. si zober ze napr teraz som okresal prvych 30 stran na cca 15, a to uz placem co vsetko tam nemozem dat, a dozvedel som sa ze tych 15 bude len tretina prvej kapitoly, neni sanca to uz nejako viacej skracovat, a to je len TEXT, to tam nie je schema ani obrazok, ked tam puknem schemy a obrazky zo dve tri, tak horror sa moze zacat. Dalsie tretiny kapitoly MUSIA nutne obsahovat niektore obrazky a tabulky s porovnanim niektorych ucinkov, a to sa kurnik este ani neblizim ku kapitole dva. kde su este kapitoly 3 a 4 a 5 . . . proste toto bude o hubu....
U nás na histórii sa robia aj diplomovky s 300 stranami. To potom už len vydať knižne. 
-
qwerty-xyz
tak ja som buzerovany na pocte stran, celkom kvalitne, proste mi bolo povedane, zeeee " velmi nerad by som videl keby ste presiahli 60 stran" ..... 
Nechce sa im to čítať no.. 
Tak ono je umenie aj dobre spracovať tému na málo strán. Proste si musíš určiť nejaký vedomostný štandard ktorý od čitateľa očakávaš aby si nemusel jak debil písať všetko od nuly...
To je možno na humanitných odboroch občas problém a ich práce zvyknú byť dlhšie čo do rozsahu strán....ale na technických odboroch kde je k tomu aj nejaká praktická časť pridaná nieje problém okresať strany. Navyše ak tam je veľa obrázkov tak tie nikomu vadiť nebudú a môžeš kľudne povedať že viac strán je kôli veľa obrázkom.
To je možno na humanitných odboroch občas problém a ich práce zvyknú byť dlhšie čo do rozsahu strán....ale na technických odboroch kde je k tomu aj nejaká praktická časť pridaná nieje problém okresať strany. Navyše ak tam je veľa obrázkov tak tie nikomu vadiť nebudú a môžeš kľudne povedať že viac strán je kôli veľa obrázkom.