Mas pocit ze ked chalani nevedia co od dobroty a zhulia tak su zavisly na trave?LuksKE napísal:Hegy:
Vo svojich príspevkoch si pekne prizvukoval svoju osobu, že TY nepociťuješ žiadnu fyzickú ani psychickú závislosť. Ale čo si ty, nejaká norma, smernica, že si dovolíš vypustiť takéto tvrdenia:
Presne kvôli tráve je moja bývalá partia kamošov, bývalá. Každý jeden, druhý, tretí deň si museli dať, aj podľa toho jak sa poskladali na trávu. Cestovali sme cez pol mesta a naspäť, len aby si na 5 minút zahúlili. A pre nejaký relax či odreagovanie to tiež nerobili, keďže húliť za každého počasia, vonku pod oknami paneláku mi ako relax nepríde. A najviac ma dostávala hláška, "Nuda je, poďme sa zhuliť."
Čiže mi nehovor, že si človek nemôže vypestovať závislosť na tráve. Závislosť môžeš mať aj na sladkosti, a tiež pri tom nedostávaš neviem aké absťáky.
Je XYZ studii o tom, ze na marihuanu tvoje telo zavisle nikdy nebude. A ak psychicka zavislost, tak to potom je pol sveta zavisleho na cokolade a za to odsudzovany niesu...
Vacsina toho mraku okolo zavislosti a podobne sposobuju prave vlada a organizacie, ktorym zalezi na tom aby sa nezistilo ze trava vlastne vobec nieje taka nebezpecna droga ako farmaceuticke spolocnosti po druhej svetovej deklarovali.
Smernica niesom, ale poznam ludi ktorí hulia, poznam ich vela od 15 do 40rokov, dokonca ludi co huli denne niekolko gramov travy a ked ide za pracou do DE tak par mesiacov je zase out a podobne.
Preto si ja osobne nemyslim ze marihuana je droga, proti ktorej je treba bojovat, osobne by som vedel atakovat na tvrdy alkohol a cigarety, u ktorych by sa argumenty pouzivane proti trave dali aj pouzit aj dokazat...
AVŠAK, tu uz ide o ryžu pre vládu takze tu uz akekolvek pochybnosti o zdravi a zavislostiach relevantne niesu...