Maturita
Re: Maturita
Ale prd, ústne maturity sú väčšia pohoda ako písomné, keďže písomná časť je omnoho dôležitejšia ako ústna. Ak sa pri prijímačkách na VŠ prihliada na maturitu, tak nikoho nezaujíma, čo si mal z ústnej časti, ale práve z tej externej, keďže je objektívnejšia a normovaná rovnako pre všetkých maturantov.
To áno, no takých škôl je minimum, a keď sa aj prihliada, tak je to väčšinou iba matematika, a získavaš iba bonusové body v príjmacom konaní.
Vzhľadom na to, že na písomné som sa nepozrel ani do jednej knížky, a dávam to vždy cez 60% - 70%, pričom počítam, že na ústne tomu venujem dosť veľa času, tak by som povedal, že písomné sú ďaleko väčšia pohoda.
Vzhľadom na to, že na písomné som sa nepozrel ani do jednej knížky, a dávam to vždy cez 60% - 70%, pričom počítam, že na ústne tomu venujem dosť veľa času, tak by som povedal, že písomné sú ďaleko väčšia pohoda.
Ako pre koho ... ten čo sa dobre učí, nemá problém s písomnou časťou. Vie, že ju zvládne. Pre takého čo sa neučí, je lepšia skôr ústna .. aj keď sa to nezdá.. pretože väčšina učiteľov/profesorov dá aspoň tú 4ku aby s ním nemali zbytočné starosti. No na písomnej musíš mať tých 33% správne ..a tam už nikto nebude pri kontrole oko prižmurovať. Tak ak je fakt taká dutá hlava a nebude mať dobrý dozor/spolužiakov čo mu poradia alebo ho nechajú niečo odpísať, tak dovi dopo 
-
Solo_Kamen
King
hm doma som si robil jeden test zo SJL a vyšiel mi na 65%
. Ale to bude asi tým, že som ho vyplnil za 35 minút 
len jeden?
som prešiel všetky čo sú na zmaturuj a stále okolo 65%.
Aj ja som si chcel ist prave urobit dalsi test zo SJL, ale stranka NUCEM-u nefunguje.
Pockajte prosim, sprisahanie sa pripravuje. 
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Marinak:
preco ich nerobis na normalnom webe? http://www.zmaturujem.sk/sj vlavo mas menu
Nebrat ako reklamu.
Nebrat ako reklamu.
Michaelo: Aha, no, to som si nejak nevsimol, dakujem za echo. 
Lubenečko: Tak, ja nesplňujem tvoju teóriu,... Písomné dávam vždy nad tých 65%, čiže by som sa nemal vôbec báť, aj keď sa trochu bojím, keď si predstavím situáciu, že by som z nejakého dôvodu nespravil, to by som fakt skončil.
Na SJL a ANJ sa neučím absolútne, iba keď potrebujem dotiahnuť známky, ale ústnych sa bojím viac. Práve preto, že na ústne je ten objem učenia podstatne väčší, prakticky skoro všetko učivo zo SŠ, pričom na písomných ti prakticky netreba žiadne vedomosti, a mala by ti na tých 33% bohate vystačiť logika a základy gramotnosti. Ale bodaj by som tu nemudroval, a bol Máj a odmaturované.
Aj to príde, hádam.
Hensym: To si hovorim aj ja. Nech uz je maj, nech uz mam uspesne zmaturovane alebo este lepsie jun po prijimackach (keby chceli byt este aj uspesne), aby som uz mal svaty pokoj. 
Nerobil by som to tam, radšej na Zmaturuj. Na zmaturujem majú strašne rušívé pozadie a lepšie sa mi to robí, keď to vidím v podobe ako to bude už naostro zajtra.Michaelo napísal:Marinak:
Nebrat ako reklamu.
-
Michaelo
Hardcore addict
A aké že pozadie by si tam rád dal? Imo Biela príliš ťahá oči a čierna je veľmi tmavá. A sivá, no tá je divná 
Ps.: aj tak, sú tam downloady na PDF
Ps.: aj tak, sú tam downloady na PDF
-
Anem
Star
Čo sa tu ondíte?! Spravíte to a ani neviete ako
Zajtra pekne do školičky s úsmevom a pesničkou v hlave
a keby niečo už "unikli" prvé výsledky
samozrejme to má chyby a je to fake
http://ulozto.sk/x3tKcWs/07-kluc-sjl-2013-56848-9-pdf
a keby niečo už "unikli" prvé výsledky
http://ulozto.sk/x3tKcWs/07-kluc-sjl-2013-56848-9-pdf
-
viper1993
Medium Professional
Kedy maju byt v rozhlase vyhlasene temy na sloh? Lebo v harmonograme mame:
11:15 – 12:15 prestávka
12:15 nástup do triedy najneskôr
12:20 – 12:45 úvodné pokyny k PFIČ, vyhlásenie tém
Nema to byt nahodou v rozhlase uz o 12:00?
To by bolo celkom dobre 
// A zmaturuj.sk pise "Témy a testy Maturita 2013 aj s odpoveďami zverejníme na Zmaturuj.sk od zajtra 12.3.2013 12:00."
11:15 – 12:15 prestávka
12:15 nástup do triedy najneskôr
12:20 – 12:45 úvodné pokyny k PFIČ, vyhlásenie tém
Nema to byt nahodou v rozhlase uz o 12:00?
// A zmaturuj.sk pise "Témy a testy Maturita 2013 aj s odpoveďami zverejníme na Zmaturuj.sk od zajtra 12.3.2013 12:00."
By aj mňa zaujímalo.
Anyway, fajront, po SJL 2012 a 2011 s úspešnosťou cca 70% a úsmevom na tvári som si povedal, že skúsim ešte 2010, a výsledok 49% ma solídne zneistil, ku*va. Ostalo mi síce asi 30 minút času a nejak extra som sa nesústredil, ale aj tak, že ja kretén som to robil.
Anyway, fajront, po SJL 2012 a 2011 s úspešnosťou cca 70% a úsmevom na tvári som si povedal, že skúsim ešte 2010, a výsledok 49% ma solídne zneistil, ku*va. Ostalo mi síce asi 30 minút času a nejak extra som sa nesústredil, ale aj tak, že ja kretén som to robil.
-
Michaelo
Hardcore addict
Viper: toto sme si mysleli aj my minulý rok a všetci sledovali rozhlas aj web, ale vyhlásili to neskôr 
A taktiež tam pred tým doliezla učiteľka ktorá na nás dávala pozor aby sme práve nepozerali na web, či nepočúvali rozhlas.
A taktiež tam pred tým doliezla učiteľka ktorá na nás dávala pozor aby sme práve nepozerali na web, či nepočúvali rozhlas.
-
viper1993
Medium Professional
Tak do tych 12:15 ma nikto nedonuti ist do triedy takze ucitelka moze dojst. Keby to stihli dovtedy tak by to bola parada. Po 12:15 to uz je nanic. Ale velmi v to nedufam ked vravis ze to bolo aj minuly rok neskor.
Ja tiež tak isto všetko okolo 65% a teraz 2008 48,74%Hensym napísal:By aj mňa zaujímalo.
Tak good luck všetkým a SUIT UP!
Dobre, urobene posledne 3 rocniky testov zo slovenciny, vzdy s vysledkom okolo 80 %, takze bodaj by som aspon takto dopadol aj naostro. 
Mili maturanti, tak a je to tu! Uz zajtra nadide ten dlhoocakavany a zaroven mozno aj dlhoobavany den a vypukne nase velke testovanie- pisomne maturitne skusky. Prajem preto vsetkym maturantom vela zdaru a uspechov. Nezabudnite, ze sme vsetci na jednej lodi. Pracujte primerane rychlo, nie zbrklo, sustredene, ale sledujte si cas a hlavne- nepanikarte. Ked nejde o zivot, nejde o nic.
Verim vsak, ze to vsetci dotiahneme do uspesneho konca a bude dovod na oslavu.
Pan Boh nam pomahaj...
Mili maturanti, tak a je to tu! Uz zajtra nadide ten dlhoocakavany a zaroven mozno aj dlhoobavany den a vypukne nase velke testovanie- pisomne maturitne skusky. Prajem preto vsetkym maturantom vela zdaru a uspechov. Nezabudnite, ze sme vsetci na jednej lodi. Pracujte primerane rychlo, nie zbrklo, sustredene, ale sledujte si cas a hlavne- nepanikarte. Ked nejde o zivot, nejde o nic.
-
Michaelo
Hardcore addict
Drzim Vam palce
Mne sa to podarilo bez problemov, tak snad to spravite aj vy