Multi-kulti

Diskusie na politické témy...

Ako vnimate premenu Europy v muli-kulti geto ?

Negativne, je treba sa tomu postavit na odpor
184
38%
Negativne, ale neda sa nic robit..
82
17%
Pozitivne, som rad a uvitam to
72
15%
Je mi to jedno
70
14%
Nechapem o co ide
78
16%

Celkom hlasov: 486

pryja
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Multi-kulti

Príspevok od používateľa pryja »

TommyHot napísal:Ale to je problem nemecka, nie multi kulti ako takeho. Chceli sa volnou imigracnou politikou vsemozne ospravedlnit za nacizmus a vymklo sa im to z ruk. V takom svajci maju tiez multi kulti, ale ked tam niekto vyskakuje nad svoje pravomoci, tak mu velmi rychlo ukazu, kde je jeho miesto.
Ale tak preco Slovaci, Cesi, Madari nevyskakuju a nevyskytuju sa pravidelne v kriminalnych kauzach, kde ide o pasovanie drog, zbrani, kradnute auta, prostituciu atd.? Jediny pripad z novin si pamatam, ked v jedom mensom meste prichytili skupinu Slovakov pri kradezi medenych drotov v nejakej firme. Ale na to si uz urcite nikto ani nespomenie. A preco kazdeho potmavsieho zahranicneho pasaziera v autobuse, ktory cestuje zo Slovenska do Nemecka rakuski aj nemecki colnici vzdy zoberu so sebou a pol hodiny kontroluju, vratane batoziny? Nam len pozru do pasu alebo na obcianku a idu dalej.
Lebo u nich nerobime bordel a zapajame sa minimalne do trestnej cinnosti. Preto.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TommyHot »

Nebol nahodou ten co otravil alkoholom polku ceska slovak? Podla mna sa len o nas nehovori. Mediam a politikom je lahsie ukazat na cernocha, alebo cigana, ako na belocha z nejakeho bohom zabudnuteho slovenska, pretoze s rasistickymi vasnami sa lahsie zakryvaju ozajstne problemy.

Samozrejme, tym nechcem zlahcovat to co robia povedzme cernosi. Zil som v JAR a viem velmi dobre co je to za primitivov. Ale na druhej strane musim povedat, ze su aj slusni cernosi a nie je ich malo...
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Vždy ma poteší, keď niekto najprv tieto neokomunistické drísty podporuje a schvaľuje.... no a potom nasleduje skúsenosť z reality a následné precitnutie.... holt, ukazuje sa, že terapia realitou väčšinou vylieči aj najväčších idealistov....
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

TommyHot napísal:Mediam a politikom je lahsie ukazat na cernocha, alebo cigana, ako na belocha
toto snad nemyslis vazne...
ked u nas napr 18-rocny cigan spacha tresny cin tak napisu mladik (18)...
ked cigan spacha tresny cin v zahranici tak v mediach spominaju Slovaka...
ze ti neni blbe napisat nieco taketo...
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Medzi sebou v rodnej reci v spolocnosti Slovakov sa radi bavia aj Madari.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

SRneC napísal:Medzi sebou v rodnej reci v spolocnosti Slovakov sa radi bavia aj Madari.
To môžem potvrdiť, ale tak zase, keď niektorým z nich to rozprávanie po slovensky nejde moc dobre, tak to celkom chápem a asi nie sú takí ctižiadostiví, že "budeme si to nasilu trénovať."

Pryja, kriminalitu vždy podmieňuje bedač a nízky sociálny status, nie farba pleti a etnicita. Títo ľudia robia v Nemecku a pod. krajinách podradné práce, najhoršie platené, takže sa nečudujem, že určite štatisticky kriminalita vychádza u týchto skupín vyššia.

A veľa závisí aj od toho, ako štát do týchto veci intervenuje - ak len naberie masy lacnej pracovnej sily a nechá to šej-háj tak, tak to potom dopadne skôr zle. Ja som v Nórsku zažil multi-kulti na vlastnej koži a to fakt silné, cca 50:50 (domáci Nóri a zvyšok sveta, fakt ovšadial, vrátane Estóncov, Poliakov či Slovače) v mestečku, kde bolo dokonca nejaké imigračné centrum, preto ich tam bolo toľko veľa. A nič, úplná pohoda, žiadna kriminalita ani nič podobné. Tu musím uznať, že ten štát má rozumnú politiku v tomto smere a dá sa to usmerňovať pozitívne. Samozrejme, vo väčších mestách sú aj problémy, viď. Oslo a pod., ale tak problémy sú vždy a všade, nič nie je dokonalé.
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

ArkanoviTigrovi napísal:toto snad nemyslis vazne...
ked u nas napr 18-rocny cigan spacha tresny cin tak napisu mladik (18)...
ked cigan spacha tresny cin v zahranici tak v mediach spominaju Slovaka...
ze ti neni blbe napisat nieco taketo...
Je uplne jedno ako toho cigosa pomenuju, podstatne je, ze o dedinu dalej rovnaky cin spacha beloch a v mediach to dost casto ani neuvidis, lebo to nie je zaujimave a hlavne tym neodvedies pozornost od podstatne obludnejsich problemov (tunelovanie statu a pod).

Srnec ja idem o necele 3 tyzdne do Hong Kongu, letim z Varsavy, cez Amsterdam a Cinu. Myslis, ze niekde budem stebotat ich rodnou recou?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

aha uz "chapem"
cigana nazvu v mediach mladikom/Slovakom... a Slovaka v mediach ani neni lebo to nie je zaujimave...
nerob zo mna kkta... Dakujem
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

A je to zaujimave? Mas pocit, ze niekto zacne na Slovaka nadavat? Ze niekto zacne vykrikovat aky je to kkt, chrapun, hajzel, prizivnik? Nie, nikto sa nad tym ani nepozastavi. Ale ked daju do telky cierny ksicht, tak uz je narod v pozore a zrazu penta, j&t, fico, dzurinda a spol prestanu byt v kurze a papalasi to velmi dobre vedia.

Myslis si, ze preco teraz tyzden dozadu sudruzenko fico v priamom prenose pourazal vsetky mozne mensiny? Idu sa zostatnovat poistovne (ktore mastne zaplatime), idu sa opravovat stadiony a pod. Co asi podla teba ficovi menej uskodi? Ked v priamom prenose napluje na ciganov, madarov, ci zidov, alebo ked nas zase raz okradne o par miliard ojro?
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

co sem tahas rozkradanie? zakryva sa to vsetkym, nie len "neviniatkami" z osady...

jednoducha otazka:
preco ked pisu clanok napriklad o lupeznom prepadnuti tak napisu "mladik (XX)" a nespomenu, ze to bol cigan?
proste je to tak, ze ked sa to da zakryt tak to zakryju...
keby TV tak chceli tak mas hodinove spravy len o ciganoch...

//autoeditácia príspevku (10 Mar 2013, 23:39)
k ficovi, dzurindovi a podobne sa nevyjadrujem a nezaujimaju ma...
TommyHot
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Ja ani nikde netvrdim, ze cigosi su "neviniatka". Mne vadi kazdy asocialny primitiv zijuci z mojich dani a je mi uplne jedno ci je cierny, zeleny, fialovy, alebo biely a ci rozprava po madarsky, alebo po uzbekistansky.

Ide mi len o to, ze pretrcanie ciganov v telke ma len jeden jediny ucel a evidentne funguje sto percentne. Ved minimalne polovica naroda su latentni rasisti a politici v nas tento rasizmus neustale zivia. A preco nespomenu v telke, ze je to cigan? Mozno preto, ze si uradnicek povedal, ze je to spolocensky nepriatelne, mozno si to povedala sama spolocnost. Netusim, places na nespravnom hrobe.
hughito
Redeemer
Redeemer

Je to stará známa taktika, ktorá funguje doslova medzinárodne. Keď je zle, tak sa začnú vyťahovať rôzne menšiny a tieto problémy sa začnú dávať do popredia, aby sa zakryli iné veci.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

hughito napísal:Pryja, kriminalitu vždy podmieňuje bedač a nízky sociálny status, nie farba pleti a etnicita
Demagogia a polopravda.

Realita je taka ze nizky socialny status celosvetovo tvoria nebiele krajiny a ludia. Nahoda? Tazko

Rovnostari, laviciari a idioti budu hovorit ze pricinou nizkeho socialneho statusu je nedostatok prilezitosti spsobene dobou (kapitalizmom a vykoristovanim). Je to velmi kratkozraky a zjednoduseny pohlad ktory vyvracaju uspechy mnohych ktore povstali z radov socialne slabych skupin.

Tvrdit ze uspech zavisi iba od prilezitosti je uplne idiotske tvrdenie ktore uzna kazdy priemerne vzdelany clovek (ze hughito?). V skutocnosti uspech=prilezitost+IQ+svedomitost. IQ a svedomitost su dedicne dokazal som to uz tu

Viac tu:

a este jedno zaujimave video na tuto temu:
Hans Eysenck (1916-1997) bol profesor psychologie židovského pôvodu, ktorý svoje vedecké poznatky uprednostňoval pred politickou korektnosťou. Pre odporcov bol fanatikom, nebezpečným rebelom a rasistom. A ako každý, kto sa nebál rozprávať pravdu, bol napádaný “najtolerantnejšími z najtolerantnejších”.
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hughito napísal:Pryja, kriminalitu vždy podmieňuje bedač a nízky sociálny status, nie farba pleti a etnicita. Títo ľudia robia v Nemecku a pod. krajinách podradné práce, najhoršie platené, takže sa nečudujem, že určite štatisticky kriminalita vychádza u týchto skupín vyššia.
Myslis, ze nemaju dobre podmienky na zvladnutie cudzej reci a dalsieho vzdelavania sa? Jasne, ze ked dojde niekto, kto cely zivot kravy pasol a vie akurat tak pozdravit, tak ho hned neposadia do kancelarie uzatvarat zmluvy alebo robit objednavky. Maju tu taku socialnu podporu od statu, o akej sa nasim Romom ani nesnivalo. Nikto im v ceste nestoji.
hughito
Redeemer
Redeemer

kali:
Realita je taka ze nizky socialny status celosvetovo tvoria nebiele krajiny a ludia. Nahoda? Tazko
Tu sa bavíme o prisťahovalcoch a tieto skupiny netvoria etablované vrstvy v rôznych štátoch, hlavne v Európe, čiže je pochopiteľné, že ťažšia sociálna situácia (spojená aj s inými problémami, ktoré môžu byť obojstranné vo vzťahu minorita x majorita) dopadá primárne na nich.

Vždy ma fascinuje ten tvoj odkaz a komentár, dokázal som: :D . Ale už sa k tomu nebudem vyjadrovať, je to naozaj zbytočné.
mnohych ktore povstali z radov socialne slabych skupin.
Vieš to nejak kvantifikovať?

Tie videá si žiaľ nepozriem, mám dátovo obmedzený net, takže max. keby si nejak vystihol myšlienku toho.

pryja: Popravde ja neviem akú politiku má Nemecko ako štát v tejto otázke, akú dobrú, takže sa skôr pýtam teba? Napr. viem, že na SK to je čistá katastrofa, ale keďže tu je prisťahovalcov málo, tak to nie je veľký problém.
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ
Star
Star

Príspevok od používateľa ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ »

čo ja viem, tak nemcom sa nepáčilo, že maju 100 000 ciganov tak sprísnili podmienky vstupu.
a kolko tu je islamu to sa ani mne tedá nepáči, mlady tu chodia v tlupach ako cigani no strašné a popri tom sa niektorý vyvažaju v pekných bayeroch.....
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Tu sa bavíme o prisťahovalcoch a tieto skupiny netvoria etablované vrstvy v rôznych štátoch, hlavne v Európe, čiže je pochopiteľné, že ťažšia sociálna situácia (spojená aj s inými problémami, ktoré môžu byť obojstranné vo vzťahu minorita x majorita) dopadá primárne na nich.
Nie neni to pochopitelne, lebo ak si to tu cital tak problemy su s nebielymi pristahovalcami. A pryja tam v Nemecku asi problemy nerobila.
hughito napísal:Vždy ma fascinuje ten tvoj odkaz a komentár, dokázal som:
Mna fascinuje ta tvoja ignoracia
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Na toto asi vacsina europskych premierov a prezidentov nikdy gule mat nebude:
http://dolezite.sk/Australia_hovori_NIE ... z_187.html

A kto nema sajnu, o com to je:
http://www.aktuality.sk/clanok/218631/a ... okraticke/
Na rozdiel od Britanie vysli percenta v Nemecku pri anketach o dost vyssie. A smutne na tom je, ze prieskumy sa tykaju mladych moslimov narodenych a vyrastajucich v modernom, demokratickom state.
hughito
Redeemer
Redeemer

kali: A mňa tvoja, ja som sa k tomu vyjadril, dokonca aj viackrát, ale ty tu s tým vyskakuješ ako s písmom svätým.

A ty chceš naozaj porovnávať nejakú pryju so státisícami prisťahovalcov napr. z Turecka?

pryja: Až na to, že celý ten článok je vymyslená blbosť a dotyčný pani Gillardová nič také nikdy nepovedala. Prečo mám pocit, že ľudia, čo začnú zastávať isté pozície, majú zároveň tendenciu menej kriticky akceptovať isté veci? Ale tak beriem to ako omyl z nevedomosti. :)
kali520
Darca
Darca

A mňa tvoja, ja som sa k tomu vyjadril, dokonca aj viackrát, ale ty tu s tým vyskakuješ ako s písmom svätým.
Tak potom ti gratulujem. Kazdopadne si myslim ze mas dost rozumu na to ze len sa vyjadrit jednou vetou nestaci, faktom ostava ze si to nevyvratil tak je celkom pochopitelne ze tu s tym vyskakujem ako s pismom svätym.
Napísať odpoveď