Motorka
Re: Motorka
Vybavit sa to neda, treba hladat iba inzeraty kde uz v technicaku maju 25kw pripadne 35kw. Kedysi som nieco okolo toho cital, ze vraj to robia autorizovane servis, alebo v Cesku, ale naisto to neviem.
Kibo: kedy presne je ta vystava?
// Už som to našiel
// Už som to našiel
Vybaviť sa to dá, ale štýlom takým, že si musíš nechať motorku škrtiť a to by si musel zabehnúť do CZ, potom vybavovať nový TP atd..je ti jasné že pri tejto variante by sa ti kúpa dosť predražilaMaro. napísal:V rifliach sa určite nechystám jazdiťpri páde by to malo určite nežiadúce účinky
. Dá sa prípadne k motorke vybaviť tp, že je do 25KW? Lebo tých inzerátoch je pomenej.
neviem aké inzeráty pozeráš, ale u nás je to veľmi chabé
pozri si motoinzerce.cz motorkari.cz tipmoto.cz sbazar.cz sauto.cz bazos.cz ...a hladaj aj tam..nejaký škrtený naháč z tejto kategórie tam musí byť
Header, na tých stránkach sú fakt cukríky, ťažko sa bude vyberať.
// Inak, načo si dávať pozor pri kúpe, čo si treba všímať ?
// Inak, načo si dávať pozor pri kúpe, čo si treba všímať ?
No hlavne ich je tam neporovnateľne viacej. Čo sa kútp týka, nebudem sa zbytočne rozpisovať, všetko už bolo povedané...
pozri sem:
http://motoride.sk/c/470/poradime-pomoz ... ravej.html
popozeraj články, sú tam aj o oblečení, čo ako kupovať, na aký učel atd..rozhodne to všetko prelustruj
pozri sem:
http://motoride.sk/c/470/poradime-pomoz ... ravej.html
popozeraj články, sú tam aj o oblečení, čo ako kupovať, na aký učel atd..rozhodne to všetko prelustruj
Ako to je z vodičakom na veľkú moto? Je to od 24 alebo stačí aj dvoj ročná prax na A1?
Už to tu bolo rozoberané asi 100x... buď vek, alebo A1 resp. A2 a 2 roky praxe
Daj nejaký odkaz. Myslel som si že to je tak, ale keď som sa tým zaoberal asi pred 2-3 mesiacmi, nikde som nenašiel jednoznačnú odpoveď. Tuším ani z ministerstvá vnútra v tedy nevydali jednoznačne stanovisko.
-
Kibo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Toto som presne pred dvoma týždňami riešil s právnikom, ktorý mi zaručene tvrdil, že Ačko je od 24 rokov a tým pádom Ti ani A1 s dvojročnou praxou na jeho vydanie nestačí, lebo nemáš 24 rokov. Reálne s tým ale skúsenosť nemám... 
tak vcera som bol prebehnut moju dušanku
bolo to vlastne prvykrat co som sedel na motke po vodicaku,spravil som okolo 50km s roznymi prestavkami(tesco,praca,rodina) 2-3rychlostny stupen ma brutalny tah
v pohode da 100 ,4--5 tak do 125 a 6som uz nestihol mal som podhustene gumy obe 0.7 maju byt 2.5
ale to sa po 7km dofukalo,3x ma skoro vyje*** na strku aj v rychlosti 70-80 vie byt strk nebezpecny aspon uz viem ako to vyzera ked to s Vami zamava,stastim zrejme bolo ze mam to co mam inak by som sa urcite vytrepal,zvyknuty na chopper som zacal prvykrat na nej klopit a az som sa zlakol ako jednoducho som ju naklopil (skoro bolo kolienko) ale zbledol som teda dost
ako je zname tazsie sa na tomto type hlada neutral par ludi si ju aj kvoli tomu prerabalo ja uvidim co dalej jeden den je malo na nejake zavery hlavne netreba panikarit a jazdit s rozumom co sa mne vcera teda velmi nedarilo 
Po zime dobrý nezvyk čo. Na štrk bacha, ten bude na cestách ešte nejaký ten mesiac. A fantasticky to na tom kĺže, plus jamy ktoré ti vytrasú vajca
S tým klopením to nie je celkom tak, mozog tieto situácie rád vyhodnocuje klamlivo a teda nakláňanie v tvojej hlavne neodpovedá tak celkom nakláňaniu v skutočnosti
Preto keď si myslíš že už si na ceste, v skutočnosti ešte nejaký ten centimetrík chýba.
Ty máš myslím CBFku nie ? Ako si to myslel s tým neutrálom. Veď to nie je žiadna Jawka predsa
Dúfam, že už aj ja vyrazím vetru oproti zachviľu.
Ty máš myslím CBFku nie ? Ako si to myslel s tým neutrálom. Veď to nie je žiadna Jawka predsa
Dúfam, že už aj ja vyrazím vetru oproti zachviľu.
pocital som nieco po forach o nej a dost sa na nu stazovali ohladom neutralu,je tam dost velka vola na pake da sa trafit z 2 ale to je u mna zatial o stasti(majitelia si ju prerabaju,skus pozriet motoride.sk dost sa tam clovek docita mozno nieco najdes aj o tej tvojej vysnivanej) niekedy som ho trafil na prvy sup niekedy ani bohovi ale da sa na nej pohnut aj na dvojke bez problemov
z jednotky trafit neutral tak 2z10 pokusov,co sa tyka toho klopenia myslel som to tak ze na shadowke 750 som musel naozaj zapojit rit,chrbat,ked nevidavalo aj nohy,tu som sa zaprel ako na choppri a skoro som sa prevratil,ide to do zakrut same ani neviem ze klopim jednoducho to ide 
veruze nezvyk zas bolia triesla a stehna ako prvy raz
co sa tyka sedadla je paradne ak kupis cbcku myslim ze je tam to iste,ozaj pohodlne sedenie tak na 100-150km a potom prestavka,vajcia bolia ked beries daku buchtu a ta sa na teba tlaci resp tlacia sa ti gule aj s pindikom o nadrz ale to casom zistis sam
ked nahodou vidim jamu tak sa trochu zoprem do stupaciek pripadne aj zodvihnem ale perovanie to ma fajn ziadne mordy,zatial som spokojny keby som kupil tu 500/600ku vcera by som sa urcite vykabatil do jarku,to mi pomohlo ze je to lahka motorka,nieje mala ale lahka je dokonca vyssia ako cbr600ka vcera sme sa vozili s jednym znamym tak sme porovnavali dokonca ked zistli ze to ma sitic hned sa nej pobavil (asi viete ako
)
veruze nezvyk zas bolia triesla a stehna ako prvy raz
co sa tyka sedadla je paradne ak kupis cbcku myslim ze je tam to iste,ozaj pohodlne sedenie tak na 100-150km a potom prestavka,vajcia bolia ked beries daku buchtu a ta sa na teba tlaci resp tlacia sa ti gule aj s pindikom o nadrz ale to casom zistis sam
tak na motoride som pozeral samozrejme, na CBkonkretne tam neboli žiadne veci čo by vyslovene vadili...to je taka všestranna a jednoducha motorka celkovo
ono ten nautral niekedy je problem trafit, inokedy zase šupne ako nič..je to o zvyku dosť, zžiť sa s tou motorkou
to klopenie ti preto tak ide lebo ta 250 je lahka to je pravda, len to neprežeň
na CB je sedlo celkom pohodlne, akurat som mal vždy spotenu prdel ale inak zatial nedostatky žiadne.. a o vajcach mi vrav niečo, ked som inštruktora vozil v autoškole a išiel som na brzdy z 90tky, to boli ešte len pritlaky na vajca
a never tomu že keby maš vyšši objem tak lahneš...vždy je to o cite...niekto je necitlive drevo aj na 125ke...ale ta toho zase viac odpusti, to je pravda
ono ten nautral niekedy je problem trafit, inokedy zase šupne ako nič..je to o zvyku dosť, zžiť sa s tou motorkou
to klopenie ti preto tak ide lebo ta 250 je lahka to je pravda, len to neprežeň
na CB je sedlo celkom pohodlne, akurat som mal vždy spotenu prdel ale inak zatial nedostatky žiadne.. a o vajcach mi vrav niečo, ked som inštruktora vozil v autoškole a išiel som na brzdy z 90tky, to boli ešte len pritlaky na vajca
a never tomu že keby maš vyšši objem tak lahneš...vždy je to o cite...niekto je necitlive drevo aj na 125ke...ale ta toho zase viac odpusti, to je pravda
-
Sparko
Keď má xt660x 35,3 kw a vodičák je do 35 kw tak už ju nemožem jazdiť ? je to pravda ?
nedá sa s tým niečo robiť ?
V tomto prípade asi už iba modliť. Tie 3 desatiny sú samozrejme úplne zanedbateľné, ale z právneho hľadiska si limit prekročil. Bude to na každom policajtovi čo ti bude kontrolovať TP ako sa k tomu postaví.
-
Sparko
No čo som čítal na nejakých českých forach tak ževraj to vadí...keď to je také zanedbateľné tak nedalo by sa jednoducho napísať do TP 35 kw ? či bol by s tým problém ? neviem vôbec ako to chodí som v lese tak sorry 
Dalo by sa to tak, že by bola moto škrtená a v TP by bolo 25kW, reálne by si však mal svojich 35,3. Tiež presne neviem ako to chodí, ale aby ti zapísali do TP výkon "na želanie" by si musel mať dobré kontakty.
tiez pri skrteni treba pocitat s tym ze je to pomerne drahe a pri predaji mozes mat problem kvoli papierom a hlavne ak sa stane nehoda a zistia ze si klamal ta policajti polubia...
tak dnes som sa presiel na Honda SH125 a Suzuki Burgmane 400 (skutriky) ide to fajn,posed ako na gauci na stare prefukane kolena nie zla volba,takze casom urcite presedlam ak dozijem
tak dnes som sa presiel na Honda SH125 a Suzuki Burgmane 400 (skutriky) ide to fajn,posed ako na gauci na stare prefukane kolena nie zla volba,takze casom urcite presedlam ak dozijem
pokial viem, tak firma, ktorá sa zaoberá skrtením vykonu moto sa nachádza najblizsie v CR cize to je trocha dost financne narocne 
-
mato951
Star
- Kontaktovať používateľa:
Potreboval by som poradiť ktorý skúter by ste zobrali. Skúter by bol využívaný každý deň do roboty cca 6km tam a 6km späť.
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/23697 ... R-5099.php
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/23815 ... RIX-50.php
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/23817 ... H-50QT.php
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/23697 ... R-5099.php
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/23815 ... RIX-50.php
http://motocykle.bazos.sk/inzerat/23817 ... H-50QT.php