ZTE Grand X IN (Orange Santa Barbara)
Re: ZTE Grand X IN (Orange Santa Barbara)
Zdravim,rozmyslam,ze ho zoberiem z Telekomu.Ale mam par otazok.Je displej dostatocne citlivy na dotyk ? Ako je na tom GPS-je stabilne a presne ? Mozem vyuzit prednu kameru na videohovory,fotenie ? Diky moc.
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Displej je dostatocne citllivy.GPS stabilne presne nemal som s nim ziaden prioblem. a tu kameru neviem neskusal som. Mozem len odporucit ten mobil za tu cenu velmi slusne.
kazdeho koho zaujimaju nejake info o tomto telefone tak urobili recenziu je v cestine tak sa staci pozriet mozno vam pomoze v rozhodovani o kupe ci nekupe
-
Arkaz
Addict
Tak pani zase som sa stal majiteľom nového grand x in za krásnych 130€ 
ze ta to furt bavi vymienat 
-
Arkaz
Addict
a tak bavi
len teraz by som chcel chvilku zostat zase u GXI. Len problem je ten ze tu vetu ala ,,tento si uz necham" som povedal asi 100x a nikdy sa to nestalo 
ahojte mam zaujem o tento fon, ale zaujimalo by ma ako jeto najma s hrami od gameloftu alebo inych 1person rpg
dakujem
dakujem
-
Sorta15
Light Star
Teraz tu budem všetkým na smiech, tak ale niekde sa musím naučiť. Čo to je "root mobilu" ? A čo to je "rom" ?
-
Sorta15
Light Star
Ďakujem..Moja chyba, mal som googliť
Takže ROMka je upravený operačny systém v mobile ?
-
Sorta15
Light Star
Chcel by som sa spýtať, opäť. Mám úplne nový ZTE GRAND X In. Nedal som doň ani SIMku, a ani SDkartu, a chcel som ho napojiť na PC a dať niečo do internej pamäte mobilu. Ak sa nemýlim, tak z pôvodných 4G by tam malo byť voľných 2G. Nič som neinštaloval, žiadny driver a nedá sa mi napojiť na mobil.Vypíše chybu ale v "Tento počítač" mi mobil aj tak ukáže, ale nejde doň nič dávať, prečo, čo robím zle ?
A ako som pozeral, software mám B01 ...oplatí sa ho pre-inštalovať na B04, čo by sa malo prípadným pre-inštalovaním zmeniť, a ako sa to vlastne robí? Stráca sa záruka pri pre-inštalovaní ? ĎAKUJEM!
A ako som pozeral, software mám B01 ...oplatí sa ho pre-inštalovať na B04, čo by sa malo prípadným pre-inštalovaním zmeniť, a ako sa to vlastne robí? Stráca sa záruka pri pre-inštalovaní ? ĎAKUJEM!
chlope čo tak trocha počitat aj staršie prispevky?Sorta15 napísal:Chcel by som sa spýtať, opäť. Mám úplne nový ZTE GRAND X In. Nedal som doň ani SIMku, a ani SDkartu, a chcel som ho napojiť na PC a dať niečo do internej pamäte mobilu. Ak sa nemýlim, tak z pôvodných 4G by tam malo byť voľných 2G. Nič som neinštaloval, žiadny driver a nedá sa mi napojiť na mobil.Vypíše chybu ale v "Tento počítač" mi mobil aj tak ukáže, ale nejde doň nič dávať, prečo, čo robím zle ?
-
Sorta15
Light Star
Na moju prvú otázku tam odpoveď nie jejanore napísal: chlope čo tak trocha počitat aj staršie prispevky?
menu, nastavenia,usb connection tam vyberieš bud mount sd card ked ju maš a ked nie tak mount internal storage to je vsetko
-
Sorta15
Light Star
Dakujem za reakciu, no mne to funguje trochu inac...resp nechapem preco to zrazu zacalo fungovat, aj ked som nic nenastavoval..po napojeni mi mobil normalne zachytava ako USB s dvomi zlozkami SD karta a vnutorna pamat mobilu...
Teraz asi naivna otazka, ale nie som si isty, ci som ju doteraz videl svietit,ci nie...halooo prosiiiiim svieti stále aj Vam kontrolka v lavo hore ?? ma stale (zlto) svietit ??
Teraz asi naivna otazka, ale nie som si isty, ci som ju doteraz videl svietit,ci nie...halooo prosiiiiim svieti stále aj Vam kontrolka v lavo hore ?? ma stale (zlto) svietit ??
Ahojte podporuje usb mass storage?
-
Domino7796
Novice
caute chcel by som sa opýtať že či aj vy mate problemi s hrami ako Subway surfers, drift mania, templ run atd... a este rad by som sa spýtal že či už viešiel aj android 4.1.1 pre tento smartfon ?
Zdravím,
mam otázku skôr technickú: mám tento telefón a pozrel som že má podporu HDMI tak či niekto z vás nemá skúsenosti alebo aspoň informácie či funguje pripojenie na MHL adaptér. Pasívny som skúšal a nefungoval (priamy kábel miniUSB - HDMI), ale aktívny nie (taka maličká krabička, kde sa napojí ešte napájanie tiež cez miniUSB).
Vďaka
mam otázku skôr technickú: mám tento telefón a pozrel som že má podporu HDMI tak či niekto z vás nemá skúsenosti alebo aspoň informácie či funguje pripojenie na MHL adaptér. Pasívny som skúšal a nefungoval (priamy kábel miniUSB - HDMI), ale aktívny nie (taka maličká krabička, kde sa napojí ešte napájanie tiež cez miniUSB).
Vďaka
Môže mi niekto polopasticky vysvetliť ako pripojiť tento telefón k ZTE handset softwéru ? Nech robím, čo robím vždy skončím v druhej stránke.