Fajcite?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Kolko cigariet vyfacite denne?

Do 5
113
11%
Do 10
72
7%
Do 15
53
5%
Do 20
32
3%
Viac ako 20
24
2%
nefajcim
753
72%

Celkom hlasov: 1047

deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

rsc napísal:For all smokers: krista,od Noveho roku nam pojdu cigarety zasa hore o nejakych 10-12 Sk :? Pretanete fajcit, obmedzite fajcenie alebo budete dalej fajcit ?
Ja vyuzijem asi poslednu moznost, lebo asi satak lahko toho zlozvyku neodnaucim.
moj problem je ze kvoli $ fajcit asi neprestanem... :(
musim si najst iny dovod... ale kua ked sa tazko hlada... :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

Zeby zdravie? :roll:
rsc
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rsc »

Zeby nejaka 24-ka v robote so zakazom fajcenia?
Les
King
King

Príspevok od používateľa Les »

Ceny cigariet by som hned zvysil o 100%. Fajcenie skodi zdraviu a skodi aj inym, nielen samotnemu fajciarovi... Ludia by boli donuteni prestat, je to len pre ich dobro...
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

fajcil som dost casto asi rok, potom som si uvedomil ze "kur*a som ko*ot" tak som prestal,...
viedol ma ktomu sport, proste sport a fajcenie spolu nejde,.... tak som prestal.... a som rad, ale niekedy mam chut do prdele, neviem sa tej chute zbavit pricom uz aposn 2 mes. som nefajcil,...
deeplook
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa deeplook »

Les napísal:Ceny cigariet by som hned zvysil o 100%. Fajcenie skodi zdraviu a skodi aj inym, nielen samotnemu fajciarovi... Ludia by boli donuteni prestat, je to len pre ich dobro...

Ty sa spametaj co pises.. By boli donuteny.., co si Ty nejaky otrokar? (nevidis tu nahodou rozpor nutit a dobro?) V historii bolo vela ludi ktory sa stavali do elitarskej pozicie nad inych, "lebo oni maju dobry umysel a oni to vedia lepsie.." a jedine co sposobili bolo obmedzenie slobody a utrpenie druhych. Podla tvojej logiky by si potom musel obrat ludi o konzumaciu slaniny,chrumiek, chlastu (lebo Vam to skodi..), Zaviest povinne hodiny telesnej vychovy( pre vase dobro..). Akym pravom chces obmedzit slobodu cloveka ktory sa rozhodol napriek vsetkym rizikam fajcit? Pokial fajci a neobtazuje nefajciarov co ta je do toho? Ked je niekto netolerantny fajciar to je vec ina.. Ale globalne sa stavat do pozicie urcovatela toho co dobre a pod hrozbou trestu presadzovat svoju volu... Sry ,ale taketo rozmyslanie ma vie riadne ... :evil:
vlasovlac
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa vlasovlac »

nefajcim, dokonca mi to poslednu dobu brutalne vadi. Idem si sadnut na nejake to pivo a videm z podniku strasne nasmradnuty, ale najviac ma vytaca, ked si nejaky typek zapali na zastavke, nechapem to, co ma v hlave nasran3, sak si musi uvedomit, ze to inym prekaza
Blood
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Blood »

fajcil som ale potom som si uvedomil ze to je pi*ov*** a odvtedy iba pijem a hulim!
tomexx
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomexx »

deeplook napísal:

Ty sa spametaj co pises.. By boli donuteny.., co si Ty nejaky otrokar? (nevidis tu nahodou rozpor nutit a dobro?) V historii bolo vela ludi ktory sa stavali do elitarskej pozicie nad inych, "lebo oni maju dobry umysel a oni to vedia lepsie.." a jedine co sposobili bolo obmedzenie slobody a utrpenie druhych. Podla tvojej logiky by si potom musel obrat ludi o konzumaciu slaniny,chrumiek, chlastu (lebo Vam to skodi..), Zaviest povinne hodiny telesnej vychovy( pre vase dobro..). Akym pravom chces obmedzit slobodu cloveka ktory sa rozhodol napriek vsetkym rizikam fajcit? Pokial fajci a neobtazuje nefajciarov co ta je do toho? Ked je niekto netolerantny fajciar to je vec ina.. Ale globalne sa stavat do pozicie urcovatela toho co dobre a pod hrozbou trestu presadzovat svoju volu... Sry ,ale taketo rozmyslanie ma vie riadne ... :evil:
Ale si uvedom rozdiel medzi napr. chlastom a cigaretami. Ked sa ozieras tak ostatnym to priamo zdravie neposkodzuje, ale cigaretovy dym ano...
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa psycho »

sak napisal " Pokial fajci a neobtazuje nefajciarov co ta je do toho?" tak to je podla mna olrajt nie? Ja napriklad nefajcim (poslednu dobu :oops: ) ale ked niekto fajci tak mi to nevadi
Sancho
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Sancho »

xivo napísal: vieš ako ... spolužiak ťažký ftipkár .... čo narobíš ... :roll:
hej janko,hej
Traktorista
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Traktorista »

psycho napísal:sak napisal " Pokial fajci a neobtazuje nefajciarov co ta je do toho?" tak to je podla mna olrajt nie? Ja napriklad nefajcim (poslednu dobu :oops: ) ale ked niekto fajci tak mi to nevadi
presne, aj cajka nex mi fajci, je mi to jedno,...
cigaretovy dym mi nevadi, ale je*at to do seba nemusim,...
zrovna som mal jablkovu vodnu fajku v radosti :D
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Fajcite?

Príspevok od používateľa brainwirm »

POiNTER napísal: No zrejme uz potom chlastal len v USA...a z tych sraciek, comu hovoria pivo, sa tak lahko neozeres.
Jedine dobre je asi Corona (aj to nie je priamo z USA)...co sa tam da pit...ale tych tiez musis par vypit
to ked myslite daco take jak maju aj vo svedsku tak fakt musi vypit asi 3 litre aby aspon trocha bol pripity

ja som 5 plechovic stiahnul a akurat som z toho nehumanne štal

a to neni som na alkohol zvyknuty
psycho
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: Fajcite?

Príspevok od používateľa psycho »

skenner napísal: to ked myslite daco take jak maju aj vo svedsku tak fakt musi vypit asi 3 litre aby aspon trocha bol pripity

ja som 5 plechovic stiahnul a akurat som z toho nehumanne štal

a to neni som na alkohol zvyknuty
to myslis asi to ich super easy pivo, ako to je fakt ako smedny mnich :D Mne to tam tiez kamarat dal 6plechovic, take zlte plechovky ak sa dobre pamatam, ale z toho ta nechiti ani po sude oni potom este maju aj normalne pivo ale toho sa tam vela kupit neda a este musia sade mavat preukazmi
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

Les napísal:Ceny cigariet by som hned zvysil o 100%. Fajcenie skodi zdraviu a skodi aj inym, nielen samotnemu fajciarovi... Ludia by boli donuteni prestat, je to len pre ich dobro...
jediny nasledok by bol, ze fajciari by boli chudobnejsi. toto urcite riesenie nie je
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

zvysenim ceny nicoho nedosiahnes - benzin tiez ak zdrazie o 100% tak ludia budu stale jazdit na autach..
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

deeplook napísal:Ty sa spametaj co pises.. By boli donuteny.., co si Ty nejaky otrokar? (nevidis tu nahodou rozpor nutit a dobro?) V historii bolo vela ludi ktory sa stavali do elitarskej pozicie nad inych, "lebo oni maju dobry umysel a oni to vedia lepsie.." a jedine co sposobili bolo obmedzenie slobody a utrpenie druhych. Podla tvojej logiky by si potom musel obrat ludi o konzumaciu slaniny,chrumiek, chlastu (lebo Vam to skodi..), Zaviest povinne hodiny telesnej vychovy( pre vase dobro..). Akym pravom chces obmedzit slobodu cloveka ktory sa rozhodol napriek vsetkym rizikam fajcit? Pokial fajci a neobtazuje nefajciarov co ta je do toho? Ked je niekto netolerantny fajciar to je vec ina.. Ale globalne sa stavat do pozicie urcovatela toho co dobre a pod hrozbou trestu presadzovat svoju volu... Sry ,ale taketo rozmyslanie ma vie riadne ... :evil:
ne tY sa spamataj, "konzumaciu slaniny,chrumiek, chlastu (lebo Vam to skodi..)" ano NAM to skodi okoliu NE
ma zvrateny pohlad na svet

2Les>>> mas zase RAZ pravdu (skoda ze iba raz :wink: ) al tom to vystihol
2Skenner>>> kecas o tom pive (keby som ta nepoznal tak ti aj uverim) v skole si kecal o 2 plechovkach ale som toho nazoru ze keby si schlipol penu zo šariša 12tky tak si donemoty (tY hej :) )
steve20
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa steve20 »

fajcim asi 20 denne, najradsej STARTky a MARLBORKY :D
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

Fajcim: ANO :D