rsc napísal:For all smokers: krista,od Noveho roku nam pojdu cigarety zasa hore o nejakych 10-12 Sk Pretanete fajcit, obmedzite fajcenie alebo budete dalej fajcit ?
Ja vyuzijem asi poslednu moznost, lebo asi satak lahko toho zlozvyku neodnaucim.
moj problem je ze kvoli $ fajcit asi neprestanem...
musim si najst iny dovod... ale kua ked sa tazko hlada...
Ceny cigariet by som hned zvysil o 100%. Fajcenie skodi zdraviu a skodi aj inym, nielen samotnemu fajciarovi... Ludia by boli donuteni prestat, je to len pre ich dobro...
fajcil som dost casto asi rok, potom som si uvedomil ze "kur*a som ko*ot" tak som prestal,...
viedol ma ktomu sport, proste sport a fajcenie spolu nejde,.... tak som prestal.... a som rad, ale niekedy mam chut do prdele, neviem sa tej chute zbavit pricom uz aposn 2 mes. som nefajcil,...
Les napísal:Ceny cigariet by som hned zvysil o 100%. Fajcenie skodi zdraviu a skodi aj inym, nielen samotnemu fajciarovi... Ludia by boli donuteni prestat, je to len pre ich dobro...
Ty sa spametaj co pises.. By boli donuteny.., co si Ty nejaky otrokar? (nevidis tu nahodou rozpor nutit a dobro?) V historii bolo vela ludi ktory sa stavali do elitarskej pozicie nad inych, "lebo oni maju dobry umysel a oni to vedia lepsie.." a jedine co sposobili bolo obmedzenie slobody a utrpenie druhych. Podla tvojej logiky by si potom musel obrat ludi o konzumaciu slaniny,chrumiek, chlastu (lebo Vam to skodi..), Zaviest povinne hodiny telesnej vychovy( pre vase dobro..). Akym pravom chces obmedzit slobodu cloveka ktory sa rozhodol napriek vsetkym rizikam fajcit? Pokial fajci a neobtazuje nefajciarov co ta je do toho? Ked je niekto netolerantny fajciar to je vec ina.. Ale globalne sa stavat do pozicie urcovatela toho co dobre a pod hrozbou trestu presadzovat svoju volu... Sry ,ale taketo rozmyslanie ma vie riadne ...
nefajcim, dokonca mi to poslednu dobu brutalne vadi. Idem si sadnut na nejake to pivo a videm z podniku strasne nasmradnuty, ale najviac ma vytaca, ked si nejaky typek zapali na zastavke, nechapem to, co ma v hlave nasran3, sak si musi uvedomit, ze to inym prekaza
Ty sa spametaj co pises.. By boli donuteny.., co si Ty nejaky otrokar? (nevidis tu nahodou rozpor nutit a dobro?) V historii bolo vela ludi ktory sa stavali do elitarskej pozicie nad inych, "lebo oni maju dobry umysel a oni to vedia lepsie.." a jedine co sposobili bolo obmedzenie slobody a utrpenie druhych. Podla tvojej logiky by si potom musel obrat ludi o konzumaciu slaniny,chrumiek, chlastu (lebo Vam to skodi..), Zaviest povinne hodiny telesnej vychovy( pre vase dobro..). Akym pravom chces obmedzit slobodu cloveka ktory sa rozhodol napriek vsetkym rizikam fajcit? Pokial fajci a neobtazuje nefajciarov co ta je do toho? Ked je niekto netolerantny fajciar to je vec ina.. Ale globalne sa stavat do pozicie urcovatela toho co dobre a pod hrozbou trestu presadzovat svoju volu... Sry ,ale taketo rozmyslanie ma vie riadne ...
Ale si uvedom rozdiel medzi napr. chlastom a cigaretami. Ked sa ozieras tak ostatnym to priamo zdravie neposkodzuje, ale cigaretovy dym ano...
sak napisal " Pokial fajci a neobtazuje nefajciarov co ta je do toho?" tak to je podla mna olrajt nie? Ja napriklad nefajcim (poslednu dobu ) ale ked niekto fajci tak mi to nevadi
psycho napísal:sak napisal " Pokial fajci a neobtazuje nefajciarov co ta je do toho?" tak to je podla mna olrajt nie? Ja napriklad nefajcim (poslednu dobu ) ale ked niekto fajci tak mi to nevadi
presne, aj cajka nex mi fajci, je mi to jedno,...
cigaretovy dym mi nevadi, ale je*at to do seba nemusim,...
zrovna som mal jablkovu vodnu fajku v radosti
POiNTER napísal:
No zrejme uz potom chlastal len v USA...a z tych sraciek, comu hovoria pivo, sa tak lahko neozeres.
Jedine dobre je asi Corona (aj to nie je priamo z USA)...co sa tam da pit...ale tych tiez musis par vypit
to ked myslite daco take jak maju aj vo svedsku tak fakt musi vypit asi 3 litre aby aspon trocha bol pripity
ja som 5 plechovic stiahnul a akurat som z toho nehumanne štal
skenner napísal:
to ked myslite daco take jak maju aj vo svedsku tak fakt musi vypit asi 3 litre aby aspon trocha bol pripity
ja som 5 plechovic stiahnul a akurat som z toho nehumanne štal
a to neni som na alkohol zvyknuty
to myslis asi to ich super easy pivo, ako to je fakt ako smedny mnich Mne to tam tiez kamarat dal 6plechovic, take zlte plechovky ak sa dobre pamatam, ale z toho ta nechiti ani po sude oni potom este maju aj normalne pivo ale toho sa tam vela kupit neda a este musia sade mavat preukazmi
Les napísal:Ceny cigariet by som hned zvysil o 100%. Fajcenie skodi zdraviu a skodi aj inym, nielen samotnemu fajciarovi... Ludia by boli donuteni prestat, je to len pre ich dobro...
jediny nasledok by bol, ze fajciari by boli chudobnejsi. toto urcite riesenie nie je
zvysenim ceny nicoho nedosiahnes - benzin tiez ak zdrazie o 100% tak ludia budu stale jazdit na autach..
deeplook napísal:Ty sa spametaj co pises.. By boli donuteny.., co si Ty nejaky otrokar? (nevidis tu nahodou rozpor nutit a dobro?) V historii bolo vela ludi ktory sa stavali do elitarskej pozicie nad inych, "lebo oni maju dobry umysel a oni to vedia lepsie.." a jedine co sposobili bolo obmedzenie slobody a utrpenie druhych. Podla tvojej logiky by si potom musel obrat ludi o konzumaciu slaniny,chrumiek, chlastu (lebo Vam to skodi..), Zaviest povinne hodiny telesnej vychovy( pre vase dobro..). Akym pravom chces obmedzit slobodu cloveka ktory sa rozhodol napriek vsetkym rizikam fajcit? Pokial fajci a neobtazuje nefajciarov co ta je do toho? Ked je niekto netolerantny fajciar to je vec ina.. Ale globalne sa stavat do pozicie urcovatela toho co dobre a pod hrozbou trestu presadzovat svoju volu... Sry ,ale taketo rozmyslanie ma vie riadne ...
ne tY sa spamataj, "konzumaciu slaniny,chrumiek, chlastu (lebo Vam to skodi..)" ano NAM to skodi okoliu NE
ma zvrateny pohlad na svet
2Les>>> mas zase RAZ pravdu (skoda ze iba raz ) al tom to vystihol
2Skenner>>> kecas o tom pive (keby som ta nepoznal tak ti aj uverim) v skole si kecal o 2 plechovkach ale som toho nazoru ze keby si schlipol penu zo šariša 12tky tak si donemoty (tY hej )