ľudia mi prídu debilní...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MyslienkaX
Novice
Novice

Re: ľudia mi prídu debilní...

Príspevok od používateľa MyslienkaX »

meatboy napísal:Už len na tvojich odpovediach je vidieť že si konfliktný človek a nie si schopný uznať nikoho iného okrem samého seba... Nenapísal som nič také attakujúce, ale áno, príde mi to dosť blbé riešiť veci do ktorých mi je nič... Tebe sa zdá že sa niekto správa ako debil, človek s rozumom na mieste by sa na tom zasmial a neriešil to že niekto chodí neustále neskoro alebo že má niekto partnera/ku a chodí za iným/ou... Buď sa nevieš vysporiadať s tým ako niektoré veci na tomto svete chodia, alebo to emocionálne nezvládaš a stal sa z teba zakomplexovaný introvert čo má úchylku hľadať na ľuďoch chyby... V lepšom prípade choď fakt za tým psychiatrom, určite mu máš čo povedať ( okrem toho že je zrejme debil)... V horšom prípade sa odsťahovať na inú planétu kde by žiadni debili neboli...
- napis mi kde na mojich odpovediach je vidno ze som konfliktny clovek?
- ked ti pride blbe riesit veci preco vobec daco pises?
- to ze je niekto debil nebolo myslene doslova - keby si cital poriadne tak to mozno pochopis - ale beriem mozno som sa zle vyjadril...
- to ze niekto chodi neskoro bolo uvedene ako priklad, a znova pise to ze tebe je ok ze za tebou chodia znamy neskoro je tvoja vec, mne to pride ako debilita ked dakto meska pravidelne a je to uz na zamyslenie sa...
- to ze si chcel vyjadrit ze som podla teba debil si mohol napisat rovno, lenze na to sa ta nikto nepytal :) pytal som sa co robit ked som podla teba debil
LuksKE napísal:je toto podľa teba normálne? je to OK?
podla mna je to normalne si vsimat ludi dookola, ked vidim ako ludia nastupuju do MHD tak su podla mna debililny, len preto ze si chce sadnut zramuje dalsich 10ludi... ano su to debily... a TOTO JE ZASA len priklad...
aruN
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

Zdravím Ťa MyslienkaX, nečítal som všetky príspevky, tak sa možno budem opakovať. Skúšal si zamyslieť sa nad sebou? Prečo Ti vadí to a to? Častokrát sú ľudia naše zrkadlo a správajú sa k nám na základe toho čo z nás vycítia, možno bude pes zakopaný tu. Tiež občas ostanem zaskočený správaním niektorých jedincov, ale učím sa to všetko akceptovať. Predsa len, nepoznám ich dôvody, problémy etc. na základe ktorých konajú, tak ako konajú, akže by som Ti poradil menej škatuľkovať a viac chápať.

:)
meatboy
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa meatboy »

- napis mi kde na mojich odpovediach je vidno ze som konfliktny clovek?
"2 meatboy
- tebe som nieco spravil ?
nemozem si mysliet, ze je niekto debilko - ked ma frajera a chodi stale za druhym ?, mozem ti tu dat 1000 prikladov...
nikde nepisem ze moje myslienky su best...
a vyborne je napisat ze nieco riesim - to ako o co ti ide? ano riesim ze niekto sa sprava podla mna ako debil ked sa mi to tak zda, a co ako?"

Pozri sa ako reaguješ, namiesto toho aby si niečo uznal, alebo zareagoval normálnym argumentom mi napíšeš takú sračku typu "to ako o co ti ide?", kámo nie je to v prvom rade osobné tak sa spamätaj a kus sa snaž pomôcť sám sebe...
- ked ti pride blbe riesit veci preco vobec daco pises?
Vieš, ty máš úchylku že rád hľadáš na ľuďoch chyby aby si sa mohol utvrdiť v tom, že akí debilní sú. A ja sa si zas rád vymieňam názory.. that's all
- to ze je niekto debil nebolo myslene doslova - keby si cital poriadne tak to mozno pochopis - ale beriem mozno som sa zle vyjadril...
"ked vidim ako ludia nastupuju do MHD tak su podla mna debililny" a "ano su to debily"

-som si istý že to nebolo doslova, určite to sakra nemohlo byť doslova!!!
- to ze si chcel vyjadrit ze som podla teba debil si mohol napisat rovno, lenze na to sa ta nikto nepytal pytal som sa co robit ked som podla teba debil
vyjasníme si to.. popravde podľa mňa debil nie si, si len nejak psychicky labilný.. čo ja viem možno ti nejaký výrastok tlačí na mozog a to v tebe vzbudzuje zvláštne pocity.. je to len hypotéza..

.... ešte niečo?
mLuks
Addict
Addict

Príspevok od používateľa mLuks »

MyslienkaX napísal: podla mna je to normalne si vsimat ludi dookola, ked vidim ako ludia nastupuju do MHD tak su podla mna debililny, len preto ze si chce sadnut zramuje dalsich 10ludi... ano su to debily... a TOTO JE ZASA len priklad...
Všímať si ľudí normálne je, ale označovať ich, škatuľkovať ich a následne na základe toho sa ku nim potom aj správať normálne nie je. Zvlášť ak sa jedná o neznámych ľudí.
Fakt, čím skôr vyhľadaj toho psychológa. Reaguješ agresívne a arogantne, čoraz viac sa utvrdzujem v názore, že si rovnako "debilný" ako tí všetci naokolo z tvojho pohľadu.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

Keď budeš starý, tak bude z teba ohundraný, zakomplexovaný dedo, ktorý si o sebe myslí, že zožral všetku múdrosť sveta a všetci sú hlúpaci a len on má pravdu. V rámci celosvetového pokoja by si mal zverejňovať svoje meno všade kde sa dá, aby sa ti ľudia už z diaľky vyhýbali.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Dodám takú myšlienku: Predstavte si aký blbý je priemerný človek a teraz si uvedomte, že polovica ľudí je ešte blbších ako on.

Justy my 2 cents...
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tacosi »

pinco tak toto si vystihol. Presne toto som si myslel hned z jeho prvych prispevkov. + je podla mna povysenecky a dokonaly je len on.Je to naozaj na psychiatra,pretoze si nevie sam pomoct. Navyse je to typ "diktatora". Viem si predstavit,ako to ma v zamestnani. Urcite nikto nedokaze urobit vec lepsie a kvalitnejsie ako on.

MyslienkaX neber to v zlom,ale je to proste tak.
Bud si to prestan vsimat,alebo vyhladaj pomoc.

Urcite este nemas manzelku,ale ak to tak pojde dalej,tak aj na svojej vlastnej buducej rodine budes vidiet len chyby,cize aj kadejake drobnosti a to dlho nevydrzi.
MyslienkaX
Novice
Novice

Príspevok od používateľa MyslienkaX »

ok miestny psychologovia sa zhodli ze som psychopat.. asi nema cenu tu argumentovat a protirecit.

moja otazka - je nejaka cesta sa z toho dostat ? - okrem verejneho si priznania ze mam problem a navstevy doktora.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Kazdy clovek v niecom vynika, mohol by si v ludoch hladat tu jednu vec, za co ich mozes uznavat.
Vie to, ale nasrat ked je niekto neschopny primitiv a nieco mu ide lepsie ako tebe. :)
tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

Psychopat je trosku silne slovo.
Je to skor porucha osobnosti.
Cesta je, najskor musis zacat sam u seba,,,skusit sa zmenit,aj ked to nieje lahke,pretoze je to vstiepene,mozno aj genetikou.
Nevsimat,ignorovat a nebrat si to az tak k srdcu.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

begbeee napísal:Predstavte si aký blbý je priemerný človek a teraz si uvedomte, že polovica ľudí je ešte blbších ako on.
+1
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

tacosi
Moderátor
Moderátor
Kontaktovať používateľa:

:smt044 kua,tak to je sila teda :smt044
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Co si blaaaaazon...
Nie dakujem, citat topky a volit frcka nechcem :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

wladas... lenže jak si dáš tú tabletku, tak už Ti vôbec nebude vadiť, že čítaš topky a budeš voliť ficka, práveže sa tým budeš chváliť... a tiež pozerať superstar, modré z neba, búrlivé víno... atď...

:)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

brm napísal:a tiež pozerať superstar, modré z neba, búrlivé víno... atď...
...písať na fórum, že ľudia mi prídu debilní.

Si trafil grim.
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Hmmm, nieco na tom bude :D
Merco_
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Merco_ »

Nezložíme sa na poštovné? Kým ešte dokážem racionálne premýšlať chcem ušetriť :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Fuha asi vidim ze by som nemal ale...
Ja osobne nenavidim ludsku primitivitu a reagujem na nu obcas mozno prehnane.
Nenavidim ludi co nevedia pochopit primitivne jednduche suvislosti.
Primitivizmus mi leze na nervy v plnom rozsahu ale nikdy som to nersiesil ako nejaky problem. Bral som to ako obranny mechanizmus môjho "ja". Proste vidim primitiva, citim ho, hned sfleku vidim co je zac a nenavezujem kontakt, nekomunikujem proste sa vyhybam oblukom. Velmi podobny nazor ako vyjadril uplink. To iste, idem nieco vybavit a uz z dialky vidim ze tu nepochodim... predsa skusim a akurat si potvrdim pravdu.
Osobny kontakt je jedna vec co moze byt kriticke ale v mojom zamestnani musim casto riesit relativne jednoduche veci, avsak casto sa stava ze aj na mail v ktorom je vsetko dopodrobna popisane (robim to tak aby som sa vyhol dalsej zbytocnej komunikacii) dostanem otazku(y), ktorej odpoved(e) su DOPODROBNA jak pre dementa rozpisane v predoslom maily, a napriek tomu dojde ten mail so zbytocnou otazkou.
To boli male priklady denno dennych situacii ktore proste odmietam ako osoba tolerovat. Nemam chut ani naladu niekomu na 5x vysvetlovat to iste dokola, to je jak ked sa kedysi do segy museli hry dat 5x aby to konzola nacitala... To iste treba 5x spravit ale az po 5tom zpoakovani postupu je pokus uspesny...
wewerka212
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa wewerka212 »

poznám ľudí, ktorí majú vďaka svojej debilnosti dosť veľké problémy, takže byť v tej väčšine nebude až také super :nono:
Napísať odpoveď