- napis mi kde na mojich odpovediach je vidno ze som konfliktny clovek?meatboy napísal:Už len na tvojich odpovediach je vidieť že si konfliktný človek a nie si schopný uznať nikoho iného okrem samého seba... Nenapísal som nič také attakujúce, ale áno, príde mi to dosť blbé riešiť veci do ktorých mi je nič... Tebe sa zdá že sa niekto správa ako debil, človek s rozumom na mieste by sa na tom zasmial a neriešil to že niekto chodí neustále neskoro alebo že má niekto partnera/ku a chodí za iným/ou... Buď sa nevieš vysporiadať s tým ako niektoré veci na tomto svete chodia, alebo to emocionálne nezvládaš a stal sa z teba zakomplexovaný introvert čo má úchylku hľadať na ľuďoch chyby... V lepšom prípade choď fakt za tým psychiatrom, určite mu máš čo povedať ( okrem toho že je zrejme debil)... V horšom prípade sa odsťahovať na inú planétu kde by žiadni debili neboli...
- ked ti pride blbe riesit veci preco vobec daco pises?
- to ze je niekto debil nebolo myslene doslova - keby si cital poriadne tak to mozno pochopis - ale beriem mozno som sa zle vyjadril...
- to ze niekto chodi neskoro bolo uvedene ako priklad, a znova pise to ze tebe je ok ze za tebou chodia znamy neskoro je tvoja vec, mne to pride ako debilita ked dakto meska pravidelne a je to uz na zamyslenie sa...
- to ze si chcel vyjadrit ze som podla teba debil si mohol napisat rovno, lenze na to sa ta nikto nepytal
podla mna je to normalne si vsimat ludi dookola, ked vidim ako ludia nastupuju do MHD tak su podla mna debililny, len preto ze si chce sadnut zramuje dalsich 10ludi... ano su to debily... a TOTO JE ZASA len priklad...LuksKE napísal:je toto podľa teba normálne? je to OK?