Euro Truck Simulator 2
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Re: Euro Truck Simulator 2
NoobszDJ: Pri niektorých modoch sa môže stať, že keď ho vymažeš, nepôjde ti save.
Pri ETS(možno, že aj ETS2) si dokonca pri niektorých modoch musel začať novú hru.
minik460: Skús preinštalovať hru a potom tam skopírovať zálohu.
Pri ETS(možno, že aj ETS2) si dokonca pri niektorých modoch musel začať novú hru.
minik460: Skús preinštalovať hru a potom tam skopírovať zálohu.
no ale potom som ju tam vratil tak peco mi neukazuje profil?Pascalwb napísal:no to neviem naco si robil, maximalne stacilo zmazat zlozku mod a nie cele dokumenty, tak si si vymazal aj savy a vsetko.
-
erytrocyt
VIP
Nevie niekto o nejakých mapách? Ale takých aby som nemusel štartovať nový profil, už som 20 level a naozaj sa mi nechce ísť od začiatku.
-
yoggy
to by zaujímalo aj mňa nejaké rozšírenie máp popr. vylepšenie miest, ciest a okolia...hlave by bodla poľská mapa, mám jednu ale odznova sa mi ísť fakt nechce, som 19 lvl
Da sa upravit cez nejaky cheat editor uz nwm ako sa volal, nahodil som si tak par levelov. Aby som rychlo preskumal celu mapu.
Ale mapu som este nevidel, nejaku poriadnu. Ja som si chcel spravi cestu z BA domov ale skoncil som pri avione
, neni cas.
Ale mapu som este nevidel, nejaku poriadnu. Ja som si chcel spravi cestu z BA domov ale skoncil som pri avione
-
94jakub
Guru wannabe
Existujú mapy, ktoré pridajú severnú Afriku alebo Rusko. Tá Afrika ide aj na starom save.
Nejaké lepšie, väčšie mestá som nevidel.
Nejaké lepšie, väčšie mestá som nevidel.
a to čo sa malo vydať stredná europa alebo nieco take som cital... to nie je?
-
yoggy
http://www.simgamemod.com/?p=645
asi najlepšia mapa čo som našiel, len mi tam chýba ako je aj vidno na mape prepojenie Ostrava a Kysúc
btw. ide to aj na starý Save
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2013, 16:57)
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2013, 17:11)
teraz som si všimol že na tej Poland Map niesú žiadne ponuky na prepravu, takže asi nič z nej ale, spracovaná je pekne
asi najlepšia mapa čo som našiel, len mi tam chýba ako je aj vidno na mape prepojenie Ostrava a Kysúc
btw. ide to aj na starý Save
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2013, 16:57)
Tak mala by pribudnúť Banská Bystrica, Košice a Ostrava. Ale asi tu bude takéh chudobné alebo chudobnejšie ako Bratislavaminik460 napísal:a to čo sa malo vydať stredná europa alebo nieco take som cital... to nie je?
//autoeditácia príspevku (16 Mar 2013, 17:11)
teraz som si všimol že na tej Poland Map niesú žiadne ponuky na prepravu, takže asi nič z nej ale, spracovaná je pekne
Prosim vas nedali bys te mi niekto cd key lebo stale mi pise jeden som uz daval ale dalej mi uz ziadny nebere DAKUJEM
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2013, 20:57)
Prosim vas nedali bys te mi niekto cd key lebo stale mi pise jeden som uz daval ale dalej mi uz ziadny nebere DAKUJEM
//autoeditácia príspevku (19 Mar 2013, 20:57)
kúp si hru a jeden funkčný tam budeš mať 
//bol som predbehnutý
//bol som predbehnutý
-
yoggy
Mohol by niekto zverejniť svoj save? Najlepšie okolo levelu 20 kedže môj mi crashuje pri upgrade alebo kupovaní nového kamiónu. Bol by som veľmi vďačný, ďakujem vopred.
yoggy máš v hre mody ak áno tak to môže byť tým keď ti padne hra čo ti napíše v game.txt v dokumentoch ??
-
yoggy
ale veď to šlo, len od včera to nejde...pod iným profilom mi všetko ide len pod mojim nie, a v logu nič nieje, tak nič začnem od update 1.3.1
Chalani, trošku odveci ale neviem im dať robotu...kde mám čo kliknúť alebo čo musím spraviť ešte, mám aj vodiča aj kamión tak neviem no 
Ak máš priradeného vodiča a kamión, už oni sami si budú hľadať robotu..
Práve som dostal multibug, kamión spadol do matrixu
hneď nabehlo 100% poškodenie nákladu aj kamiónu. Odťahovka odo mňa pýtala 181 000 €. Tak som musel zrušiť zásielku a predať môjho šípa, aby som sa dostal späť do realu.... Stalo sa Vám to už niekedy ? Čo na to pomáha ?
Si jednoducho spadol z mapy
, alebo nieco podobne, kedze pri pade z mapy sa tusim auto neposkodi.
staci dat rovno nacitat hru, vobec ju netreba vypinatCheZteR napísal: alt+f4