Bezpečný upload a zdielanie.

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Bezpečný upload a zdielanie.

Príspevok od používateľa Fabo »

Môžeš to robiť pekne po starom, DVD a z ruky do ruky...

Ked chces silou mocou zdielat veci, musis byt schopny niest aj riziko.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Algren napísal:Anonymitu aj rýchlosť beriem. Ale prehľadnosť a obsah ?
ano, sukromne trackery zdruzuju ludi s podobnymi zaujmami, z ktorych mnohi ten obsah aj vytvaraju
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Najlepsie trackeri alebo fora na pozvanky, hlavne neuploadovat na otrasne SK/CZ servery, ktore maju nielen otrasne sluzby ale aj bonzuju CPU. ALe teraz by som to uz neriskoval, sice hudba by sa asi dala, kedze idu hlavne po filmoch s dabingom. ALe naco pokusat. Aj tak vela ludi preslo na torrenty, je to pohodlnejsie. To boli casi ked bolo RS aj s tymi ich bodmi.
ALe CPU ide hlavne po tych velkych, potom tam nahodia skodu nerealnych par milionov € a potom akoze sa omylostia na par tisic.
Algren
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Algren »

Pascalwb napísal:Najlepsie trackeri alebo fora na pozvanky, hlavne neuploadovat na otrasne SK/CZ servery, ktore maju nielen otrasne sluzby ale aj bonzuju CPU. ALe teraz by som to uz neriskoval, sice hudba by sa asi dala, kedze idu hlavne po filmoch s dabingom. ALe naco pokusat. Aj tak vela ludi preslo na torrenty, je to pohodlnejsie. To boli casi ked bolo RS aj s tymi ich bodmi.
ALe CPU ide hlavne po tych velkych, potom tam nahodia skodu nerealnych par milionov € a potom akoze sa omylostia na par tisic.
A aký sú tí veľký? 500gb, 2tb?
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Moc to uz nesledujem, ale taky co davali nove filmy, pomaly kazdy den nejaky upload.
LukasqoO
King
King

Príspevok od používateľa LukasqoO »

A co tak si zriadit ftp, zaheslovat subory a popripade uploadovat cez vpn? :-)
Algren
Light Expert
Light Expert

LukasqoO napísal:A co tak si zriadit ftp, zaheslovat subory a popripade uploadovat cez vpn? :-)
To by som si najprv musel zistiť čo tie skratky znamenajú :?

A pokojne by mi stačilo to čo som napísal ako prvý príspevok. Dohadovanie sa medzi ľuďmi formou správ, nahrať film na nejaký server ten dotyčný si ho stiahne a ja ho zo servera vymažem. Jednoduché, žiadne fóra torrenty ani stránky. Stačí zoznam filmov v txt súbore, vybrať nahrať poslať .. das ist alles :)
LukasqoO
King
King

Ako som vravel. Staci si spravit sukromne ftp-cko. To je asi najlepsia volba pre teba.
Algren
Light Expert
Light Expert

LukasqoO napísal:Ako som vravel. Staci si spravit sukromne ftp-cko. To je asi najlepsia volba pre teba.
A nájdem niekde návod na to ftp? Stiahol som si cerberus ftp.. alebo nejaký program s prekladom?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Michaelo »

Najprv si aspoň niečo o tom preštuduj :)

Na to potrebuješ pekne rýchly net bez FUP, verejnú IP adresu a vlastný server s dostatkom výkonu a kvalitné HDD v raide aby si mal miesta na dáta a zálohu ak by ti disk zhebol. To čo si spravíš doma, sa za normálny server považovať nedá a rýchlosť bude tiež úbohá. A to nehovorím o tom, že ak by niekto od teba sťahoval, tak ti to veľmi spomalí upload ;)
Algren
Light Expert
Light Expert

Michaelo napísal:Najprv si aspoň niečo o tom preštuduj :)

Na to potrebuješ pekne rýchly net bez FUP, verejnú IP adresu a vlastný server s dostatkom výkonu a kvalitné HDD v raide aby si mal miesta na dáta a zálohu ak by ti disk zhebol. To čo si spravíš doma, sa za normálny server považovať nedá a rýchlosť bude tiež úbohá. A to nehovorím o tom, že ak by niekto od teba sťahoval, tak ti to veľmi spomalí upload ;)
Áno, to som už včera všetko pozisťoval a nie je to také jednoduché ako to tu všetci píšu. A verejnú IP adresu nemám, musel by som sa pohrať s routrom. To nechcem lebo pri mojich zásahoch by mi internet nemusel ísť vôbec.

Asi fakt budem posielať filmy poštou.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

To bych zrovna nerobil...
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Verejná IP nemá s routrom nič spoločné. Jedine ze by si pouzil DDNS, ale to tiez nie je prave dobre riesenie.

A posielat postou, no dakujem pekne. Uploaduj na mega.co.nz a komu nedas desifrovaci kluc, dany subor nestiahne a basta.
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Michaelo napísal:Najprv si aspoň niečo o tom preštuduj :)

Nič z toho čo si napísal nepotrebuje. Algren tu si niečo prečítaj: http://www.torrent-invites.com/seedbox-reviews/ , ak niektoré pojmy nepoznáš tak si ich nájdeš na nete. Základ ale je aby ani byte (bajt) nešiel cez tvoj PC. Nemusíš mať optiku, stačí len šifrovať svoj pohyb po internete vtedy keď to potrebuješ, ale ani to nie je nejak extra potrebné. Tie VPN-ká a seedboxi si vieš nastaviť ak máš k nimi root aby ti rozbaľovali a balili súbory a taktiež generovali priame odkazy na súbory a potom už len uploadneš cez funkciu remote upload na serveroch/úložiskách. Všetko sa ale musíš naučiť sám, nájsť si na nete postupy, ktoré zverejnili iný.
Algren
Light Expert
Light Expert

Michaelo napísal:Verejná IP nemá s routrom nič spoločné. Jedine ze by si pouzil DDNS, ale to tiez nie je prave dobre riesenie.

A posielat postou, no dakujem pekne. Uploaduj na mega.co.nz a komu nedas desifrovaci kluc, dany subor nestiahne a basta.
Dobre možnosti uploadovania je mnoho ale môj hlavný problém bol nájsť komunitu alebo ľudí, ktorí nie sú na žiadnom fóre s warezom ani torrentami. Dohadovanie formou poštou, pm, e-mailom atd.

Ale s tým mi asi nepomôžeš. Aj tak ďakujem :)

//autoeditácia príspevku (29 Mar 2013, 11:36)
skuki napísal: Nič z toho čo si napísal nepotrebuje. Algren tu si niečo prečítaj: http://www.torrent-invites.com/seedbox-reviews/ , ak niektoré pojmy nepoznáš tak si ich nájdeš na nete. Základ ale je aby ani byte (bajt) nešiel cez tvoj PC. Nemusíš mať optiku, stačí len šifrovať svoj pohyb po internete vtedy keď to potrebuješ, ale ani to nie je nejak extra potrebné. Tie VPN-ká a seedboxi si vieš nastaviť ak máš k nimi root aby ti rozbaľovali a balili súbory a taktiež generovali priame odkazy na súbory a potom už len uploadneš cez funkciu remote upload na serveroch/úložiskách. Všetko sa ale musíš naučiť sám, nájsť si na nete postupy, ktoré zverejnili iný.
Tá stránka je v angličtine čiže mi to moc nepomôže. A vlastne nerozumiem celému textu čo si mi poslal ale to je asi môj problém :?
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Preco to vlastne tak moc riesis? Ako chces prevadzkovat nejake rozsiahlejsie zdielanie ked nemas absolutne paru o zakladnych veciach?
Algren
Light Expert
Light Expert

Fabo napísal:Preco to vlastne tak moc riesis? Ako chces prevadzkovat nejake rozsiahlejsie zdielanie ked nemas absolutne paru o zakladnych veciach?
Prečítaj si môj prvý príspevok, o čo mi vlastne ide. Torrenty, vpn a neviem ešte čo ste tu začali riešiť vy.
LukasqoO
King
King

Tak co tu potom chces riesit ?
Michaelo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Poviem to jednoducho: to co chces ty, je absolutna blbost. Nic take ako posielanie suborov postou nie je normalne. To si myslis ze niekto uploadne cely serial len koli tomu, aby si ho ty raz stiahol? A pochybujem ze by si ty uploadoval nieco par dni aby si to na dalsi den vymazal.

Totalny nezmysel.
Algren
Light Expert
Light Expert

Michaelo napísal:Poviem to jednoducho: to co chces ty, je absolutna blbost. Nic take ako posielanie suborov postou nie je normalne. To si myslis ze niekto uploadne cely serial len koli tomu, aby si ho ty raz stiahol? A pochybujem ze by si ty uploadoval nieco par dni aby si to na dalsi den vymazal.

Totalny nezmysel.
Tvoj názor :)
Napísať odpoveď