Bezpečný upload a zdielanie.
-
Fabo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Bezpečný upload a zdielanie.
Môžeš to robiť pekne po starom, DVD a z ruky do ruky...
Ked chces silou mocou zdielat veci, musis byt schopny niest aj riziko.
Ked chces silou mocou zdielat veci, musis byt schopny niest aj riziko.
ano, sukromne trackery zdruzuju ludi s podobnymi zaujmami, z ktorych mnohi ten obsah aj vytvarajuAlgren napísal:Anonymitu aj rýchlosť beriem. Ale prehľadnosť a obsah ?
Najlepsie trackeri alebo fora na pozvanky, hlavne neuploadovat na otrasne SK/CZ servery, ktore maju nielen otrasne sluzby ale aj bonzuju CPU. ALe teraz by som to uz neriskoval, sice hudba by sa asi dala, kedze idu hlavne po filmoch s dabingom. ALe naco pokusat. Aj tak vela ludi preslo na torrenty, je to pohodlnejsie. To boli casi ked bolo RS aj s tymi ich bodmi.
ALe CPU ide hlavne po tych velkych, potom tam nahodia skodu nerealnych par milionov € a potom akoze sa omylostia na par tisic.
ALe CPU ide hlavne po tych velkych, potom tam nahodia skodu nerealnych par milionov € a potom akoze sa omylostia na par tisic.
A aký sú tí veľký? 500gb, 2tb?Pascalwb napísal:Najlepsie trackeri alebo fora na pozvanky, hlavne neuploadovat na otrasne SK/CZ servery, ktore maju nielen otrasne sluzby ale aj bonzuju CPU. ALe teraz by som to uz neriskoval, sice hudba by sa asi dala, kedze idu hlavne po filmoch s dabingom. ALe naco pokusat. Aj tak vela ludi preslo na torrenty, je to pohodlnejsie. To boli casi ked bolo RS aj s tymi ich bodmi.
Moc to uz nesledujem, ale taky co davali nove filmy, pomaly kazdy den nejaky upload.
A co tak si zriadit ftp, zaheslovat subory a popripade uploadovat cez vpn? 
To by som si najprv musel zistiť čo tie skratky znamenajúLukasqoO napísal:A co tak si zriadit ftp, zaheslovat subory a popripade uploadovat cez vpn?
A pokojne by mi stačilo to čo som napísal ako prvý príspevok. Dohadovanie sa medzi ľuďmi formou správ, nahrať film na nejaký server ten dotyčný si ho stiahne a ja ho zo servera vymažem. Jednoduché, žiadne fóra torrenty ani stránky. Stačí zoznam filmov v txt súbore, vybrať nahrať poslať .. das ist alles
Ako som vravel. Staci si spravit sukromne ftp-cko. To je asi najlepsia volba pre teba.
A nájdem niekde návod na to ftp? Stiahol som si cerberus ftp.. alebo nejaký program s prekladom?LukasqoO napísal:Ako som vravel. Staci si spravit sukromne ftp-cko. To je asi najlepsia volba pre teba.
-
Michaelo
Hardcore addict
Najprv si aspoň niečo o tom preštuduj 
Na to potrebuješ pekne rýchly net bez FUP, verejnú IP adresu a vlastný server s dostatkom výkonu a kvalitné HDD v raide aby si mal miesta na dáta a zálohu ak by ti disk zhebol. To čo si spravíš doma, sa za normálny server považovať nedá a rýchlosť bude tiež úbohá. A to nehovorím o tom, že ak by niekto od teba sťahoval, tak ti to veľmi spomalí upload
Na to potrebuješ pekne rýchly net bez FUP, verejnú IP adresu a vlastný server s dostatkom výkonu a kvalitné HDD v raide aby si mal miesta na dáta a zálohu ak by ti disk zhebol. To čo si spravíš doma, sa za normálny server považovať nedá a rýchlosť bude tiež úbohá. A to nehovorím o tom, že ak by niekto od teba sťahoval, tak ti to veľmi spomalí upload
Áno, to som už včera všetko pozisťoval a nie je to také jednoduché ako to tu všetci píšu. A verejnú IP adresu nemám, musel by som sa pohrať s routrom. To nechcem lebo pri mojich zásahoch by mi internet nemusel ísť vôbec.Michaelo napísal:Najprv si aspoň niečo o tom preštuduj
Asi fakt budem posielať filmy poštou.
To bych zrovna nerobil...
-
Michaelo
Hardcore addict
Verejná IP nemá s routrom nič spoločné. Jedine ze by si pouzil DDNS, ale to tiez nie je prave dobre riesenie.
A posielat postou, no dakujem pekne. Uploaduj na mega.co.nz a komu nedas desifrovaci kluc, dany subor nestiahne a basta.
A posielat postou, no dakujem pekne. Uploaduj na mega.co.nz a komu nedas desifrovaci kluc, dany subor nestiahne a basta.
Nič z toho čo si napísal nepotrebuje. Algren tu si niečo prečítaj: http://www.torrent-invites.com/seedbox-reviews/ , ak niektoré pojmy nepoznáš tak si ich nájdeš na nete. Základ ale je aby ani byte (bajt) nešiel cez tvoj PC. Nemusíš mať optiku, stačí len šifrovať svoj pohyb po internete vtedy keď to potrebuješ, ale ani to nie je nejak extra potrebné. Tie VPN-ká a seedboxi si vieš nastaviť ak máš k nimi root aby ti rozbaľovali a balili súbory a taktiež generovali priame odkazy na súbory a potom už len uploadneš cez funkciu remote upload na serveroch/úložiskách. Všetko sa ale musíš naučiť sám, nájsť si na nete postupy, ktoré zverejnili iný.Michaelo napísal:Najprv si aspoň niečo o tom preštuduj
Dobre možnosti uploadovania je mnoho ale môj hlavný problém bol nájsť komunitu alebo ľudí, ktorí nie sú na žiadnom fóre s warezom ani torrentami. Dohadovanie formou poštou, pm, e-mailom atd.Michaelo napísal:Verejná IP nemá s routrom nič spoločné. Jedine ze by si pouzil DDNS, ale to tiez nie je prave dobre riesenie.
Ale s tým mi asi nepomôžeš. Aj tak ďakujem
//autoeditácia príspevku (29 Mar 2013, 11:36)
Tá stránka je v angličtine čiže mi to moc nepomôže. A vlastne nerozumiem celému textu čo si mi poslal ale to je asi môj problémskuki napísal: Nič z toho čo si napísal nepotrebuje. Algren tu si niečo prečítaj: http://www.torrent-invites.com/seedbox-reviews/ , ak niektoré pojmy nepoznáš tak si ich nájdeš na nete. Základ ale je aby ani byte (bajt) nešiel cez tvoj PC. Nemusíš mať optiku, stačí len šifrovať svoj pohyb po internete vtedy keď to potrebuješ, ale ani to nie je nejak extra potrebné. Tie VPN-ká a seedboxi si vieš nastaviť ak máš k nimi root aby ti rozbaľovali a balili súbory a taktiež generovali priame odkazy na súbory a potom už len uploadneš cez funkciu remote upload na serveroch/úložiskách. Všetko sa ale musíš naučiť sám, nájsť si na nete postupy, ktoré zverejnili iný.
-
Fabo
Hardcore addict
Preco to vlastne tak moc riesis? Ako chces prevadzkovat nejake rozsiahlejsie zdielanie ked nemas absolutne paru o zakladnych veciach?
Prečítaj si môj prvý príspevok, o čo mi vlastne ide. Torrenty, vpn a neviem ešte čo ste tu začali riešiť vy.Fabo napísal:Preco to vlastne tak moc riesis? Ako chces prevadzkovat nejake rozsiahlejsie zdielanie ked nemas absolutne paru o zakladnych veciach?
Tak co tu potom chces riesit ?
-
Michaelo
Hardcore addict
Poviem to jednoducho: to co chces ty, je absolutna blbost. Nic take ako posielanie suborov postou nie je normalne. To si myslis ze niekto uploadne cely serial len koli tomu, aby si ho ty raz stiahol? A pochybujem ze by si ty uploadoval nieco par dni aby si to na dalsi den vymazal.
Totalny nezmysel.
Totalny nezmysel.
Tvoj názorMichaelo napísal:Poviem to jednoducho: to co chces ty, je absolutna blbost. Nic take ako posielanie suborov postou nie je normalne. To si myslis ze niekto uploadne cely serial len koli tomu, aby si ho ty raz stiahol? A pochybujem ze by si ty uploadoval nieco par dni aby si to na dalsi den vymazal.
Totalny nezmysel.