e-shop: www.sportsdirect.com
Re: e-shop: www.sportsdirect.com
Anonymuss - poštovné ťa vyjde od 11-15 € a platí sa vopred cez PayPal - to máš najspoľahlivejšie, prípadne zaplatíš kartou. Sportsdirect je seriózny shop, čiže obavy mať nemusíš.
Najlepší spôsob platby je kartou. S PayPalom tu mali ľudia problémy. Ja som odtiaľ objednával 5-krát, vždy som platil kartou a nikdy žiadny problém. Ale je to na kupujúcom, čomu dá prednosť.
Ahojte mate niekto zlavovy kupon na april, please
Ja som objednaval 2 krat. Druhy raz za 180€ a vsetko prebehlo v poriadku
Veci sedia, topanky (z toho som mal najvacsie obavy
) sedia tiez. Platil som paypalom a ziadny problem nebol. Do tyzdna som mal veci doma. Myslim ze velmi dobry a spolahlivy obchod. 
April
RZA0505C20XW 10% off all swimming, bikes & running
RZA0505C20XW 10% off all swimming, bikes & running
Ahoj raz som objednaval zo SD a objednal som si akusi lacnu mikinu za 10e ... zloženie Polyester: 65% Cotton: 35% bola to mikina značky Slazenger po par praniach vyzerala trošku ako handra nejaka. preto sa chcem spítať s akeho zloženia objednávať mikiny, trička, teplaky aby nevyzerali po prvych praniach ako nejake handry?. S akej kvality/zloženia si vyberáte Vy?
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
hlavne nie slazenger
vacsina veci vyzera po chvilke ako handra, su neprijemne na dotyk a tym padom aj na nosenie...aspon co mam ja skusenosti. Idealne je, aby bol vacsi podiel Bavlny ako Polyesteru, resp. nech je cela bavlnena okrem tlacenych lôg a pod.
Ok
.. dik a ktorým značkám sa mam ešte vyhýbať ?
Slazenger, Dunlop, Donnay. A Lee Cooper a Lonsdale tiež nie je bohviečo...
Ešte jedna otázka... aku velkosť mikiny, bundy si mám kupiť meriam 182cm bojim sa že keď si kupim Lko bude priliš presne a zas XL tak či mi to nebude priliš veľke do širky moc široky niesom
. nemam rad moc obtiahnute veci ani moc volne take akuratne volne ale nie moc. Čo by ste mi Vy odporučili ?
Pokiaľ nie si nejak extra pri sebe, tak určite Lko...
Ok díky 
Nemyslíš vážne...Slazenger má lacné veci a sú celkom kvalitné. Na tú cenu sa rozhodne oplatí kúpiť si od nich. A s tým Lonsdale, to dúfam, že tiež nemyslíš vážne. Čo sa týka značiek Dunlop a Doonay - o tých veľa neviem.ArAsHiD napísal:Slazenger, Dunlop, Donnay. A Lee Cooper a Lonsdale tiež nie je bohviečo...
JOCRY - Nenapísal si značku, od ktorej si chceš mikinu objednať. Neviem, ako ti mohli radiť, keď ani nevedeli, o akú značku sa jedná.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
pytal sa z akeho materialu ma kupovat a akym znackam sa vyhnut. kazdy kto odtial uz kupoval ti povie, ze slazenger je dobry tak na 2 veci..ano je uzasne lacny, ale co z toho ked po par vypratiach mozes pouzit tricko len ako handru? to, ze mas ty z jedneho nakupu pocit, ze je to super lebo si usetril nie je vobec relevantne
zdarvim vas..chcem sa opytat ..objednal som si nejake veci cez sportdirect v hodnote 220 eur..ale mail o odoslani baliku nedosiel a uz je to tyzden..a na stranke za zobrazilo ze sa caka na jednu vec ktroa bude na sklade az 13 maja..cize objednavka neni vybavena ci ako?alebo pridu veci bez tej jednej na ktoru sa caka....?diky
Ja značku Slazenger nenakupujem. Tričko Slazenger som si kúpil, keď som začínal so Sportsdirectom. To bolo cca pred dvoma rokmi. Od vtedy mám to tričko a stále nevyzerá zle. Prané už bolo veeeeľakrát. Sú na ňom síce žmolky a nosím ho len doma, ale to tričko určite nie je žiadna handra.guess.whoo napísal:pytal sa z akeho materialu ma kupovat a akym znackam sa vyhnut. kazdy kto odtial uz kupoval ti povie, ze slazenger je dobry tak na 2 veci..ano je uzasne lacny, ale co z toho ked po par vypratiach mozes pouzit tricko len ako handru? to, ze mas ty z jedneho nakupu pocit, ze je to super lebo si usetril nie je vobec relevantne
Mám dosť tričiek LEE COOPER a musím povedať, že bavlnené vydržia dosť dlho, dobre sedia a tak isto sa dobre nosia (bavlnené!).
Súhlasím, od značky Lee Cooper sú tiež veci celkom kvalitné.energy00 napísal:Mám dosť tričiek LEE COOPER a musím povedať, že bavlnené vydržia dosť dlho, dobre sedia a tak isto sa dobre nosia (bavlnené!).
Ja neodporúčam Pierre Cardin - hlavne tie polokošele a tričká do 7 Libier, sú nekvalitné a zatiaľ mi stále prišli nejak poškodené. Od vtedy ich už neobjednávam.
//autoeditácia príspevku (04 Apr 2013, 15:49)
Súhlasím, od značky Lee Cooper sú tiež veci celkom kvalitné.energy00 napísal:Mám dosť tričiek LEE COOPER a musím povedať, že bavlnené vydržia dosť dlho, dobre sedia a tak isto sa dobre nosia (bavlnené!).
Ja neodporúčam Pierre Cardin - hlavne tie polokošele a tričká do 7 Libier, sú nekvalitné a zatiaľ mi stále prišli nejak poškodené. Od vtedy ich už neobjednávam.
-
lowmanek
Light Professional
Tiez mam kopu bavlnenych triciek LC a su uplne v pohode...minuly rok som kupil aj 20 eurove kozene tenisky, ale tie som uz tuto jar stihol roztrhnut...