Díki za radu, ale predsa by som chcel aj predmetnú odpoveď.pinco napísal:Si drž rolky hajzláku pod pazuchami. Nebudeš sa potiť a budeš vyzerať nabúchaný.
Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?
Re: Co proti poteniu? Deodorant alebo antiperspirant?
A to nosíš tú košeľu na holé telo? Nemôžeš si pod ňu dať biele krátke tričko?
Tak si daj spravit hornu hrudnu sympatektomiu a mas pokoj na cely zivot.
Torakoskopická horná hrudná sympatektómia je moderný štandardný operačný postup, pri ktorom sa preruší časť truncus sympaticus
v hrudníku so snahou významne znížiť patologickú sympatikovú aktivitu v cieľovej oblasti. Podľa súčasného stavu poznania je tento výkon indikovaný pri liečbe Raynaudovho fenoménu, Bürgerovej choroby, palmárnej a axilárnej hyperhidrózy,
rovno nech si da tielko a ked bude pekne pod koselou presvitat len vtedy to bude kulPilifo napísal:A to nosíš tú košeľu na holé telo? Nemôžeš si pod ňu dať biele krátke tričko?
Old Spice - tuhé deodoranty (modrý tuhý) - nevidno po ňom fľaky, vhodný pod čierne tričká
Old Spice - gélový biely - nespotíš sa, ale neuveriteľne fľakuje. Musíš si ho aplikovať, nechať trošku poschnúť a až po pár minútach si hodiť tričko/košeľu.
Old Spice - gélový biely - nespotíš sa, ale neuveriteľne fľakuje. Musíš si ho aplikovať, nechať trošku poschnúť a až po pár minútach si hodiť tričko/košeľu.
Ja poslednú dobu používam rôzne vody po holení a voňavky, čo pozostávali z Vianoc a pod. Neviem či je to pre pokožku dobré, ale reakcie nie sú žiadne a vydrží to dlhšie ako dezodorant.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Neskúšal niekto z Vás nový AXE (biely) ktorý je nezanecháva žlté a biele fľaky na oblečení ? 
Ináč máte niekto podobnú skúsenosť - http://www.pluska.sk/spravy/zo-zahranic ... alobu.html ? S Old Spice Wolfthorn som bol spokojný, ale asi len 3 dni. Potom pociťujem tiež pálenie
Ináč máte niekto podobnú skúsenosť - http://www.pluska.sk/spravy/zo-zahranic ... alobu.html ? S Old Spice Wolfthorn som bol spokojný, ale asi len 3 dni. Potom pociťujem tiež pálenie
Wolfthorn používam už rok (tuhomodrý) a reakcie sú jedine od žien 
Mne to tiez nesposobilo ziadnu koznu reakciu a to som alergik aj s prejavmi na kozi a podobne... Osobne ale skor preferujem neparfumovane antiperspiranty, kedze pouzivam rozne EDT alebo EDP a konkretne tento Wolfthorn sa mi zda, po tej cuchovej stranke, velmi vyrazny.
-
K-u-b-i-a-k
Addict
Áno vôňa je veľmi výrazná, ale mne sa páči. Momentálne som si kúpil ten Axe Signature tak uvidím ako obstojí.
Viete mi poradiť nejaký produkt, v zásade teraz neriešim či je to deodorant alebo antiperspirant, ide mi hlavne o to, aby na BIELYCH tričkách a košeliach neostálali po jeho použití škvrny pod pazuchami ktoré nejdú klasickým spôsobom vyprať (určite viete o čom hovorím). Nepotím sa nejako nadmerne. Tiež nehovorím, že som vyskúšal hafo značiek, len tie klasické komerčné ako oldspice, nivea, axe.... Za každý návrh ďakujem.
obcas, ked sa nechcem potit pod pazuchami, tak pouzijem Rexona maximum protection - biely
nevyuzivam to ale bezne, zastavam nazor, ze telo sa ma bordelu zbavit prirodzene a nie naokolo
u mna to zabrani poteniu na 99 % v tej oblasti => ziadne kolace
nevyuzivam to ale bezne, zastavam nazor, ze telo sa ma bordelu zbavit prirodzene a nie naokolo
Gilette antiperspirant priesvitny gel
Vďaka, vyskúšam obe varianty!

Na podobnej baze asi funguje aj produkt driclor, ten som vyskúšal dávnejšie tiež fungoval ale ako vravíš, asi to nie je prirodzenebeardie napísal: 19 aug 2021, 17:36 obcas, ked sa nechcem potit pod pazuchami, tak pouzijem Rexona maximum protection - biely