Tam kde ich treba ich v skutocnosti nikdy nenajdeme. Nikdy nebudu robit prevenciu zlocinu v uliciach Bratislavskeho pentagonu, Kosickeho Lunika IX alebo vsade inde medzi tymito lokalitami kde sa bezne pachaju kriminalne ciny.
Nie... Koniec iluzie o policii ktoru by som ctil a respektoval, koniec iluzie o policii ktora by bola pre mna autoritou.
Mame tu bandu tupcov (cely cas hovorim o "novej" vlne policajtov), ktory sedia s koblihou v sluzobnom aute a iba striehnu kde a ako sa da koho zbuzerovat a skasirovat. Efektivita policajta sa pocita na €urá! To kde sme? Naco je policia ktora plni svoje kvoty tym, ze vyzbieravaju peniaze na cestach?
Toto je policia ktora mi ma byt autoritou? Ku ktorej mam chovat respekt? Nie... Odpluvam na zem a viem ze vela z vas si mysli to iste akurat viete ze by sa do vas nejaky "Test" na Hojku alebo iny moralista v zivote tak si svoj nazor setrite pre seba.
Tod moj nazor, kto sa nestotoznuje, prosim, nikomu svoje slova nekazem ale myslim si ze idylka "dobry den pan vodic" a "stastnu cestu pan vodic prajeme