O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
Re: O2 Telefónica | O2 Slovensko | mobilný operátor
Mne od nich naposledy prisla faktura na mail dva dni pred datumom splatnosti. A nie som zrovna z tych co maju trvaly prikaz.
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
No trvaly prikaz ani na taketo nieco nenastavis, kedze variabilny mas vzdy inaksi
Mne zatial chodi vsetko v pohode, ale zmeny uz nerobim odzaciatku. Treba sem tam aj na pobocku asi zajst. Alebo zmeny cez o2 linku som nemal este tiez problem robit.
-
theBliZZard
Star
Akurat som pozeral moje faktury (Orange) a mam na vsetkych rovnaky variabilny symbol, takze s tym trvalym prikazom by nebol az taky problem. Ved aj rodicia nedavno davali inkaso cez e banking, nastavili "inkaso pre orange" a bude im to stahovat automaticky sumu, ktoru kazdy mesiac pretelefonuju ...
Lenže trvalý príkaz a inkaso je niečo úplne iné. Na tieto veci sa trvalý príkaz nedá dať ani nie kvôli tomu číslu (áno, v O2 treba ako variabilný symbol použiť číslo faktúry), ako skôr kvôli sume, každý mesiac môžeš mať inú sumu.. každý mesiac budeš upravovať sumu trvalého príkazu?
Tu treba dávať to inkaso... operátor si sám strhne z Tvojho účtu fakturovanú sumu (v rámci Tebou nastavených limitov).
Tu treba dávať to inkaso... operátor si sám strhne z Tvojho účtu fakturovanú sumu (v rámci Tebou nastavených limitov).
A keby si to niekto nevsimol, tak ja som ten blby co namiesto inkasa napisal trvaly prikaz. Dakujem za pozornost a prijemny zvysok vecera.
O2 spustilo službu Moje hovory - možnosť pozrieť si, kde a za koľko voláte, smskujete, internetujete v aktuálnom období. Služba je zdarma, dostupná pre kreditárov aj paušalistov... potrebné zaregistrovať sa na stránke O2 a zadať bezpečnostný kód.
https://www.o2.sk/spotreba-a-balicky/moje-hovory
Ale ešte asi na tom pracujú, v súčasnosti je aktualizácia asi deň dozadu, niekedy tam máte zoznam všetkých volaných čísiel od určitého obdobia, inokedy musíte vybrať deň, ktorý si chcete pozrieť... momentálne na jednom čísle, kde začína nový paušál od 1.3., je prístupný podrobný výpis od 3. 3. 2013 do 1. 3. 2013 - čiže zoznam je prázdny a nemôžem si pozrieť volané čísla z minulého mesiaca, ale napríklad ešte včera som si mohol pozrieť hovory z konca januára. Podľa všetkého sa to bude dať pozrieť iba pre aktuálny mesiac, história bude pri elektronickej faktúre.
https://www.o2.sk/spotreba-a-balicky/moje-hovory
Ale ešte asi na tom pracujú, v súčasnosti je aktualizácia asi deň dozadu, niekedy tam máte zoznam všetkých volaných čísiel od určitého obdobia, inokedy musíte vybrať deň, ktorý si chcete pozrieť... momentálne na jednom čísle, kde začína nový paušál od 1.3., je prístupný podrobný výpis od 3. 3. 2013 do 1. 3. 2013 - čiže zoznam je prázdny a nemôžem si pozrieť volané čísla z minulého mesiaca, ale napríklad ešte včera som si mohol pozrieť hovory z konca januára. Podľa všetkého sa to bude dať pozrieť iba pre aktuálny mesiac, história bude pri elektronickej faktúre.
-
seth82
Darca
Aj podľa mňa to bude iba za posledný mesiac, v O2 UK to funguje už dlho, vrátane dát a SMS, pričom najprv to bolo aktualizované až na nasledujúci deň, ale neskôr sa už hovory objavili na zozname iba pár minút po ich vykonaní. Zdá sa, že O2 tu bude používať celkovo ten istý systém, ako v UK...
O2 Fér: Hovory po 1. minúte zadarmo. Vo vlastnej sieti
http://mobilmania.azet.sk/clanky/o2-fer ... fault.aspx
Akurát som nikde nenašiel, odkedy to má platiť...
Už pár mesiacov sa pohrávam s myšlienkou, že zruším Mojim trom... po tomto idem túto službu okamžite rušiť...
http://mobilmania.azet.sk/clanky/o2-fer ... fault.aspx
Akurát som nikde nenašiel, odkedy to má platiť...
Už pár mesiacov sa pohrávam s myšlienkou, že zruším Mojim trom... po tomto idem túto službu okamžite rušiť...
-
guess.whoo
Redeemer
mne sa zda, ze od dnes..len ci nebude ludi iritovat to vypinanie hovorov po 30, resp. 60 minutach
-
Grim
Darca
...mne dnes prišla SMS o tomto...takže už to asi platí...píšu: "S O2 Fer odteraz aj Vy volate po 1. minute ZADARMO v sieti O2 Slovensko. Automaticky, bez nutnosti aktivacie a bez dalsich mesacnych poplatkov. Vase O2"
Áno, už aj mne akurát teraz došla tá smska... takže to platí od dnes.
Inak v Moje O2 v časti spotreba máte správnu sumu spotreby nad rámec voľných jednotiek? Pozerám dve rôzne kontá a na oboch akoby tá suma bola dvojnásobná. Pri oboch som pozeral aktuálne Moje hovory... ani pri jednom nie je žiadna položka zodpovedajúca tejto sume. Akoby som za posledných 24 hodín minul minimálne 10€ bez DPH...
Inak v Moje O2 v časti spotreba máte správnu sumu spotreby nad rámec voľných jednotiek? Pozerám dve rôzne kontá a na oboch akoby tá suma bola dvojnásobná. Pri oboch som pozeral aktuálne Moje hovory... ani pri jednom nie je žiadna položka zodpovedajúca tejto sume. Akoby som za posledných 24 hodín minul minimálne 10€ bez DPH...
s touto ponukou uz mozem rovno zrusit predplatenych 100 minut do O2 + profil O2 prvy
Dobrá ponuka, ajkeď to majú limitované na maximálnu dĺžku hovoru 60 min.
Tych 60 minut maju pre vsetky volania nielen v ramci ich siete Bezplatne 0800 a aj prichadzajuce hovory to zrusi tiez, dost to otravuje.
Cawte.
Vcera mi kurier doniesol O2 Fer s platbou na fakturu., spolu s tym aj zmluvu na prenos cisla o ktore som pozidal v e-shope. Prechadzam od Orangu do O2. Dnes mi prisla smska od Orangu :Vazeny zakazník vasa ziadost MxxxxxTO2SK o prenos cisla nebola akceptovana (Orange Slovensko). Kratko na to sms od O2 : Vasa portacna ziadost cislo MxxxxxTO2KS bola zamietnuta. Zistoval som co je vo veci a vraj sa nezhoduju udaje ktore som zaslal O2 s udajmi v Orangi. Prenasam orange cislo Prima karty, co iste viete ze je anonymne a nikde som nic nevyplnal ani nepodpisoval. Treba vraj doplnit k mojmu cislu rodne cislo, a teda zajst do Orangu.
Mate niekto podobnu skusenost pri prenose Orange Prima čisla (alebo ako to mam nazvat ) do O2 k programu O2 Fer platba na fakturu ???
Zasli ste do Orangu doplnili udaj a znova zaziadali O2 o prenos ? Prebehlo potom vsetko hladko?
Ako dlho to trvalo?
Dakujem za vecné odpovede, snad mi pomozete ludskými odpovedami a nie ako ich online chat, kde mam pocit ze to citaju z hrubej naskriptovanej prirucky ako ked Phoebe predávala kancelárske potreby v Priateľoch.
Vcera mi kurier doniesol O2 Fer s platbou na fakturu., spolu s tym aj zmluvu na prenos cisla o ktore som pozidal v e-shope. Prechadzam od Orangu do O2. Dnes mi prisla smska od Orangu :Vazeny zakazník vasa ziadost MxxxxxTO2SK o prenos cisla nebola akceptovana (Orange Slovensko). Kratko na to sms od O2 : Vasa portacna ziadost cislo MxxxxxTO2KS bola zamietnuta. Zistoval som co je vo veci a vraj sa nezhoduju udaje ktore som zaslal O2 s udajmi v Orangi. Prenasam orange cislo Prima karty, co iste viete ze je anonymne a nikde som nic nevyplnal ani nepodpisoval. Treba vraj doplnit k mojmu cislu rodne cislo, a teda zajst do Orangu.
Mate niekto podobnu skusenost pri prenose Orange Prima čisla (alebo ako to mam nazvat ) do O2 k programu O2 Fer platba na fakturu ???
Zasli ste do Orangu doplnili udaj a znova zaziadali O2 o prenos ? Prebehlo potom vsetko hladko?
Ako dlho to trvalo?
Dakujem za vecné odpovede, snad mi pomozete ludskými odpovedami a nie ako ich online chat, kde mam pocit ze to citaju z hrubej naskriptovanej prirucky ako ked Phoebe predávala kancelárske potreby v Priateľoch.
Cestne prehlasis v orange a podpises,ze kartu vyuzivas ty,vyplnis svoje udaje... nasledne poziadas o prenos.
Tak isto je to aj v Telekome, kamoska prenasala cislo a najprv musela zajst urovnat veci v Telekome (toho casu T-mobile) lebo presne ako ty mala simku este z cias ked sa kreditove karty kupovali ako teple rozky, bez registracie. Potom to vsetko prebehlo uplne bez problemov.
jop, dakujem vam za rychle odpovede, zajtra skocim do orangu.
daj potom pls vediet za ako dlho ta prehodia... ja tiez zvazujem...
-
Fabo
Hardcore addict
u mna o2 => Telekom od utorka do piatku