ani sa nedivím, keď si očividne zabudol aj na to, že tu už účet máš vytvorenýKosto napísal:ja uz ani neviem ci este to Telerano existuje
Kúpa auta z AAA Auto
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kúpa auta z AAA Auto
Jeeej chalani, ja som aj zabudol ze som sem napisal prispevok
Nechcem klamat ale podla mna ako cenu davaju nove auto a robia si reklamu. Raz tam mali Audi Q5 (samozrejme v soc vybave) polepy AAA .. Ale ci nova ci jazdena to neviem.
Edit Audio A este pred par minutami som sa smial v sekcii Nahnevalo/potesilo ze len 3 prispevky a uz ho nasli
Edit Audio A este pred par minutami som sa smial v sekcii Nahnevalo/potesilo ze len 3 prispevky a uz ho nasli
rozhodol som sa kupit auta do 3000€ presnejšie seat ibizu 1.4 (trojkova rada 2002-2007)
pôvodne som ho chcel kupit v aaaauto ale teras ako čitam komenty a to nie len tu tak neviem neviem
rozmyšlam či nebude lepšie kupit auto od sukromnej osoby
čo by ste poradili
pôvodne som ho chcel kupit v aaaauto ale teras ako čitam komenty a to nie len tu tak neviem neviem
čo by ste poradili
-
RATZINGER666
Darca
vzdy je lepsie od sukromnika, teraz uz je maloktory bazar poctivy... kazdopadne vzdy to treba dobre preverit...
mimochodom, "radely"? to ako vazne?
mimochodom, "radely"? to ako vazne?
-
Grim
Darca
Ratzi - Radel je komerčné pomenovanie pre polyfenylsulfón. Je to tvarovateľný plast tepelne aj chemicky odolný používaný v automobilovom priemysle a v letectve...ale nejak mi nedopína tá spojitosť...
Kľudne si auto od AAA kúp, ale poriadne si prečítaj zmluvu, lebo by si mohol byť prekvapený čo všetko je trochu inak ako ti budú tvrdiť.
Mimochodom, tebe sa zdajú autá z AAA za primeranú cenu?
Už si prišiel na to zavádzanie s cenou na splátky o 1000,- € nižšou ako v hotovosti?
Tá nižšia cena platí len v prípade, že ti prakticky nepredajú auto, ale pôžičku, za ktorú nedostaneš peniaze ale práve to auto. Samozrejme že cena ktorú splatíš prevyšuje tú uvedenú cenu auta o cca 2000,- €. Mimoriadne výhodné...
Mne toto úplne stačilo a už ani nemám záujem hľadať nejaké ďalšie háčiky ukryté v zmluve...
Thovt ak mysliš tu cenu na uver tak nie neplanujem to kupovat na uver 
pozeram vždy cenu v hotovosti len neviem či sa daju unich verit tie najazdené kilometre na aute či to nestačaju a ešte vymena oleja a filtrov po pripade či boly menene rozvody
- toto je vec ktoru sa bojim že mi zataja hlavne tie rozvody a KM na aute
pozeram vždy cenu v hotovosti len neviem či sa daju unich verit tie najazdené kilometre na aute či to nestačaju a ešte vymena oleja a filtrov po pripade či boly menene rozvody
- toto je vec ktoru sa bojim že mi zataja hlavne tie rozvody a KM na aute
-
p4ra
Redeemer
Mam znameho, ktory robi v AAA Auto a hovoril, ze kilometre oni nestacaju. To, co bolo pisane hore, ze ale nekontroluju, ci niekto pred nimi nestocil je pravda. Jednoducho je to riziko. Vymena olejov, ci filtrov nie je ich povinnost, ale predavajuci zvyknu predavat auta tak, dokladaju to aj fakturami, aby im to vykupili lahsie. Ale toto je vec, ktoru by som si robil na vlastne triko aj tak.
Ja si myslim, ze okolo AAA je strasne velky popuk. Ano, vzdy sa najde nespokojny zakaznik, ktory nejakym sposobom dopadol, atd. - ale to je vzdy len z jeho vlastnej blbosti. Ja sa AAA nezastavam, vlastne nemam ani dovod, ale uz poznam fakt velmi vela ludi, ktori tam auto kupili a do dnesneho dna s tym problem nemaju. Dokonca mi chlapik hovoril, ze akonahle je auto uz drahsie, tak chalani na vykupe si davaju velky pozor, ze co vykupia, lebo akokolvek pripadne problemy su na ich triko - tzn., ze im potom za pripadne problemy zoberu z premii a pod.
Ja si myslim, ze okolo AAA je strasne velky popuk. Ano, vzdy sa najde nespokojny zakaznik, ktory nejakym sposobom dopadol, atd. - ale to je vzdy len z jeho vlastnej blbosti. Ja sa AAA nezastavam, vlastne nemam ani dovod, ale uz poznam fakt velmi vela ludi, ktori tam auto kupili a do dnesneho dna s tym problem nemaju. Dokonca mi chlapik hovoril, ze akonahle je auto uz drahsie, tak chalani na vykupe si davaju velky pozor, ze co vykupia, lebo akokolvek pripadne problemy su na ich triko - tzn., ze im potom za pripadne problemy zoberu z premii a pod.
p4ra bud tvoj kamarat nehovori pravdu, alebo pracuje v AAAauto velmi kratko, ked to nevidi. To ze Acka stacaju je verejne tajomstvo. My ked sme kupovali auto tak sme zasli aj do Aciek a akurat do vykupu prisiel panko s Fabiou ktora mala na tachaci nieco malo cez 100t, nemohli sme si to auto hned skusit pretoze predavajuci povedal, ze auto musi prejst este ich "kontrolou" a musia ho umyt...Prisli sme o 3 dni a auto tam uz bolo nalestene s cca 60t km... 
-
RATZINGER666
Darca
poznam mminimalne tri pripady z prvej ruky, kedy bolo auto stocene... iked je pravda, ze vsetky su starsie ako dva roky...
...a aj ak to naozaj nestacaju, robia kopec hluposti a zavadzaju aj pri vykupe, aj pri predaji, vid. prispevky vyssie...
dalsia vec - nikto nehovori, ze kazde auto, ktore vykupia, sa musi zarucene rozpradnut... auta nie su z papiera, niektore vydrzia cokolvek... a nie vsetky je nutne pri predaji stocit...
...a aj ak to naozaj nestacaju, robia kopec hluposti a zavadzaju aj pri vykupe, aj pri predaji, vid. prispevky vyssie...
dalsia vec - nikto nehovori, ze kazde auto, ktore vykupia, sa musi zarucene rozpradnut... auta nie su z papiera, niektore vydrzia cokolvek... a nie vsetky je nutne pri predaji stocit...
-
p4ra
Redeemer
Juicy, on hovoril za svoju pobocku. A nie je to kamarat, je to znamy. A to je pre mna velky rozdiel, to len aby sme si rozumeli. 
RATZINGER666, moj kamarat pred 3 tyzdnami predal svoju Octaviu II do AAA, stocil (myslim, plus-minus) 60.000km - povedal mi to sam. Povedal som mu na to svoj nazor, ale to teraz nie je podstatne. Co je podstatne je, ze chlapikov, ked mu to vykupovali (bol tam pol dna hovoril) zaujimal cisto technicky stav a pravny stav. Tzn., ze pozerali, ci nie je zatazene leasingom a pod. vecami, potom pozerali, v akom stave su brzdy, motor, ci nieco nebucha, napravy - proste klasicke veci. Kilometre ich vobec netrapili, teda ich nekontrolovali. Preto hovorim, ze oni moc km neriesia, lebo aby to zistili spolahlivo, to by ich stalo vela administrativy = penazi, a im ide o zisk, takze to neriesia.
A presne, ako pises. Auta nie su z papiera a nie vsetko musi byt nutne pri predaji stocene.
RATZINGER666, moj kamarat pred 3 tyzdnami predal svoju Octaviu II do AAA, stocil (myslim, plus-minus) 60.000km - povedal mi to sam. Povedal som mu na to svoj nazor, ale to teraz nie je podstatne. Co je podstatne je, ze chlapikov, ked mu to vykupovali (bol tam pol dna hovoril) zaujimal cisto technicky stav a pravny stav. Tzn., ze pozerali, ci nie je zatazene leasingom a pod. vecami, potom pozerali, v akom stave su brzdy, motor, ci nieco nebucha, napravy - proste klasicke veci. Kilometre ich vobec netrapili, teda ich nekontrolovali. Preto hovorim, ze oni moc km neriesia, lebo aby to zistili spolahlivo, to by ich stalo vela administrativy = penazi, a im ide o zisk, takze to neriesia.
A presne, ako pises. Auta nie su z papiera a nie vsetko musi byt nutne pri predaji stocene.
a vieš čo tam onich bolo ???
totiš niekde som čital že že jeden nespokojný zákazník povie o svojej skúsenosti ďalším 16 ľuďom. A naopak, jeden spokojný zákazník povie o svojej skúsenosti 5-6 ľuďom
a neberte to osobne ale preto ma nazory počul som alebo kamoš mi vravel že .... a pod. Až tak moc neberiem ( ale stale ich zvažujem
)
inak našiel som pekny članok aj ked ešte som ho nečital cely
http://www.mesec.cz/clanky/jak-jsem-kup ... zkusenost/
totiš niekde som čital že že jeden nespokojný zákazník povie o svojej skúsenosti ďalším 16 ľuďom. A naopak, jeden spokojný zákazník povie o svojej skúsenosti 5-6 ľuďom
a neberte to osobne ale preto ma nazory počul som alebo kamoš mi vravel že .... a pod. Až tak moc neberiem ( ale stale ich zvažujem
inak našiel som pekny članok aj ked ešte som ho nečital cely
http://www.mesec.cz/clanky/jak-jsem-kup ... zkusenost/
-
RATZINGER666
Darca
preco by ma mali zaujimat spokojni zakaznici, resp. pozitiva nakupu u nich? kupu auta beriem ako vec, kde sa neda ocakavat nieco extra... prides, pozries, zaplatis, odides... tak, ako v pripade ineho tovaru... co mi je platna skusenost niekoho, kto tomu mozno ani len nerozumie a po pol roku od kupy a najazdenych 5000km mi povie, ze kupil dobre... ako to moze vediet? urcite je to clovek, ktory tomu rozumie? ako vie, ze sa s autom nemanipulovalo?
mna zaujimaju kadejake zasahy do toho, co si ja chcem kupit a umyselne zavadzanie mojej osoby... a ked mi toto odkyvne viac ako iba par ludi, viem, ze tu si auto urcite nekupim...
mna zaujimaju kadejake zasahy do toho, co si ja chcem kupit a umyselne zavadzanie mojej osoby... a ked mi toto odkyvne viac ako iba par ludi, viem, ze tu si auto urcite nekupim...
tak spokojni zakaznik v štyle že ma otial viac ako 1 auto ktore ma už viac ako 2 roky aspom 
totiš ak by sa mali ozvat len ludia čo nakupeli zle tak to potom by som sa nemusel ani pitat či sa tam oplati kupovat
totiš ak by sa mali ozvat len ludia čo nakupeli zle tak to potom by som sa nemusel ani pitat či sa tam oplati kupovat
-
RATZINGER666
Darca
fuha, tak jeden clovek ma odtial dajme tomu tri auta pocas dvoch rokov a je spokojny... to znamena, ze ten bazar je automaticky doveryhodny... kaslat na to, co hovori dalsia stovka ludi 
tak teda vela stastia v dalsom zivote
-
AXO
Professional
Ja mam s AAA takuto skusenost. Majitel mal dlhsie na nete inzerat na predaj auta, ale nedokazal ho predat.
Neskryval veci ako:
- bolo tuknute na lavom prednom blatniku(z vonku nepostrehnutelne, pod kapotou vidno zvary)
- on treti majitel
- pouzivane ako firemne(ma to plusy aj minusy, davaju mu pekne zabrat, ale je servisovane v autorizovanom servise)
- bol tam LPG, odmontovany - ostalo len hrdlo a v sani vyrezane diery(celkovo profesionalne odmontovane sa vyjadril mechanik)
- klepajuca tycka stabilizatora
- neucinna rucna brzda, az na poslednom zube zabera
Dal tomu cenu 2100€, islo o 2002 rocnik, stredna trieda.
Ponukol to do AAA, dali mu za to 1500€, oni auto umyli, vylestili motor, upratali interier, vymenili zadny naraznik aby skryli krytku po LPG. Viac ani tuk.
Nova cena: 3200€, samozrejme nikdy burane, garazovane, proste ho prezentovali ako uplne po <-> auto bez problemu. Keby som nevedel, ze to je ono, by som na prvy pohlad nepovedal, vizualne ho prezentovali naozaj pekne, ale ako dlho by vydrzalo bez problemu.
Neskryval veci ako:
- bolo tuknute na lavom prednom blatniku(z vonku nepostrehnutelne, pod kapotou vidno zvary)
- on treti majitel
- pouzivane ako firemne(ma to plusy aj minusy, davaju mu pekne zabrat, ale je servisovane v autorizovanom servise)
- bol tam LPG, odmontovany - ostalo len hrdlo a v sani vyrezane diery(celkovo profesionalne odmontovane sa vyjadril mechanik)
- klepajuca tycka stabilizatora
- neucinna rucna brzda, az na poslednom zube zabera
Dal tomu cenu 2100€, islo o 2002 rocnik, stredna trieda.
Ponukol to do AAA, dali mu za to 1500€, oni auto umyli, vylestili motor, upratali interier, vymenili zadny naraznik aby skryli krytku po LPG. Viac ani tuk.
Nova cena: 3200€, samozrejme nikdy burane, garazovane, proste ho prezentovali ako uplne po <-> auto bez problemu. Keby som nevedel, ze to je ono, by som na prvy pohlad nepovedal, vizualne ho prezentovali naozaj pekne, ale ako dlho by vydrzalo bez problemu.
ano dalšia stovka ludi ale nehovoria to vštyle "kupel som otial auto" ale namiesto toho "jedna pani povedala"RATZINGER666 napísal:fuha, tak jeden clovek ma odtial dajme tomu tri auta pocas dvoch rokov a je spokojny... to znamena, ze ten bazar je automaticky doveryhodny... kaslat na to, co hovori dalsia stovka ludi
-
Hellboy248
Guru wannabe
kamarat mal odtial clio. auto malo tusim 90k, fakt dobre islo, nic neklepalo nebuchalo. auto kupila kamaratova mama, takze jeho brat mechanik ho pred kupou ani nestihol pozret, no po kupe pozrel a ziaden problem nebol. jedine co bolo minus - dostal iba jeden kluc k autu, zevraj druhy im povodny majitel nedal. auto po roku / roku a pol predali a kupili vacsie, za ten cas sluzilo fakt dobremiky265 napísal:
ano dalšia stovka ludi ale nehovoria to vštyle "kupel som otial auto" ale namiesto toho "jedna pani povedala"preto chcem počuj aj dobre skusenosti aj zle keby som mal počut len tie zle to sa nemusim ani pitat a obchod rovno zavrhnut
-
Grim
Darca
...trebalo sa pozrieť do zrkadiel, obvykle si schovávajú kľúče tam...