e-shop: www.sportsdirect.com

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
ArAsHiD
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Re: e-shop: www.sportsdirect.com

Príspevok od používateľa ArAsHiD »

Tričká sú možno fajn. Ja som mal LC bundu a asi po 3 mesiacoch som ju mohol vyhodiť...
Pierre Cardin sú dobré akurát slipy....
lavyrle
Novice
Novice

Príspevok od používateľa lavyrle »

Ahojte,
velmi pekne prosim o radu.
21.3 som prvykrat objednavala zo sportsdirect. Je to objednavka vo vyske 480E. Omylom sa nam tam priplietlo tricko PRE ORDER s dodanim az 29.4. Platba na nasom ucte bola este v ten vecer zablokovana. Na ucte vo sporstdirect mi pise, ze sa caka na vopred objednanu vec. Potialto tomu rozumiem.
Tento pondelok 1.4 som im vsak poslala mail, ze tu jednu polozku sme objednali omylom a ak sa da, mohli by ju odtial vyhodit a poslat balik bez nej a skor. Odpoved neprisla, ale vcera t.j.3.4 bola blokacia na ucte zrusena. Avsak stale mi vypisuje, ze sa caka na vopred objednany tovar.
A teraz neviem co to znamena......mam cakat? Oni si platbu stiahnut este raz? Alebo co sa deje? Aj by som tam zavolala, ale cislo neviem najst.
Dakujem za odpoved
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa guess.whoo »

platbu urcite nestiahnu 2x. na maily neodpovedaju uz nejaky ten piatok, takze ti neostava nic ine len cakat, ci sa ti pri objednavke nieco zmeni. ak ti do tyzdna nepride tovar domov tak napis znovu...
toto je obrovska nevyhoda SD, ked chces nieco zmenit, vybavit, opytat sa, nemas sancu prakticky
lavyrle
Novice
Novice

Nemyslela som to tak, ze platbu stiahnu 2x, ale ...... ze dovcera bola suma na mojom ucte blokovana. Odvcera blokovana nie je a teda ci sa niekomu stalo, ze aj tak este ta suma odisla. Lebo to vlastne teraz neviem....ci brat, ze objednavku zrusili. Ci to brat tak, ze reaguju na moj mail, tu pre order polozku odtial vytiahnu a opatovne si stiahnu sumu nizsiu o tu polozku.....
Alebo to zaplatit zas? Ale to mi pride najmenej logicke.
Nasla som dake cislo na nich 08451299230, predvolba do UK je myslim +44, ale aj tak to nezvoni. Napisala som im aj na FBku....tak cakam.
Do kelu, takato trapna chyba a cela objednavka v prdeli???

Este ma napadla jedna moznost. Ze ak je polozka pre order az 29.4, tak mozno oni nemozu az tolko blokovat ucet a preto sa suma odblokovala a peniaze odidu az koncom aprila, ked balik vyexpeduju??? Platili sme kartou...
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

lavyrle napísal:Nemyslela som to tak, ze platbu stiahnu 2x, ale ...... ze dovcera bola suma na mojom ucte blokovana. Odvcera blokovana nie je a teda ci sa niekomu stalo, ze aj tak este ta suma odisla. Lebo to vlastne teraz neviem....ci brat, ze objednavku zrusili. Ci to brat tak, ze reaguju na moj mail, tu pre order polozku odtial vytiahnu a opatovne si stiahnu sumu nizsiu o tu polozku.....
Alebo to zaplatit zas? Ale to mi pride najmenej logicke.
Nasla som dake cislo na nich 08451299230, predvolba do UK je myslim +44, ale aj tak to nezvoni. Napisala som im aj na FBku....tak cakam.
Do kelu, takato trapna chyba a cela objednavka v prdeli???

Este ma napadla jedna moznost. Ze ak je polozka pre order az 29.4, tak mozno oni nemozu az tolko blokovat ucet a preto sa suma odblokovala a peniaze odidu az koncom aprila, ked balik vyexpeduju??? Platili sme kartou...
mne sa stalo velakrát, že som obejdnal pre-order..napísal som im email, pre order položku vyhodili preč a poslali bez nej, len do mailu treba napisať, nech vyhodia tu pre -order..neboj sa
lavyrle
Novice
Novice

Fakt??? Si ma potesil. No poslala som im presne toto - tak snad pochopia :D

Hello,
I made an order where i accidentally ordered things i need to wait for. Is there any chance you could those pre-order things take out of the batch and send them in advance without waiting for completed order?

A nevies ako je to s tou platbou? Bola zablokovana, ale uz nie je? Je mozne, ze ju odblokovali, lebo to uz su dva tyzdne, pripadne preto, ze ju znizuju o tu pre order polozku?

Sorry, som otravna, ale som z toho trosku na nervy prvykrat 8)

//autoeditácia príspevku (06 Apr 2013, 18:15)
Prosiiiim - teraz mi tam napisalo, ze PROCESSING na ucte :shock: :shock: :shock: co to znamena???
measter
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa measter »

Zdravim chcem sa opytat ohladne SD v pravo hore kde si vyberate menu v akej sa zobrazuju ceny bud v librach alebo eurach tak medzi nimi nieje ziadny rozdiel, je to normalne?
priklad topanky za 56,99 € stoja tak isto aj £56.99 je chyba zobrazenia? xD pokial viem tak libra a euro niesu jedna k jednej
lavyrle
Novice
Novice

measter napísal:Zdravim chcem sa opytat ohladne SD v pravo hore kde si vyberate menu v akej sa zobrazuju ceny bud v librach alebo eurach tak medzi nimi nieje ziadny rozdiel, je to normalne?
priklad topanky za 56,99 € stoja tak isto aj £56.99 je chyba zobrazenia? xD pokial viem tak libra a euro niesu jedna k jednej
Teraz to tak je. Jedna k jednej :smt006

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2013, 19:45)
Mne sa stala teraz taka haluz - ze peniaze z uctu stiahnute nie su, ale balik je uz na ceste u kuriera. Nechapem :shock:
Sp!rit
Star
Star

Príspevok od používateľa Sp!rit »

To nie je nejaká hlúposť? Nemyslím si, že je možné, aby by mal SD takto postavený kurz pri librách a eurách, teda 1:1. Avšak v iných menách sú aj tie sumy iné (teda prevedené), len pri eurách a librách sú tie ceny rovnaké.
easton
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa easton »

Noo aj mne sa stalo ze bola platba zablokovana, ale neviem resp. Uz nepamatam co sa dialo dalej. Alw viem, ze nakoniec vsetko dobre dopadlo...takze sa neboj a posli ten email, vela stastia :)
kubaj
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kubaj »

lavyrle napísal:
Teraz to tak je. Jedna k jednej :smt006

//autoeditácia príspevku (07 Apr 2013, 19:45)
Mne sa stala teraz taka haluz - ze peniaze z uctu stiahnute nie su, ale balik je uz na ceste u kuriera. Nechapem :shock:
Nemajú to jedna k jednej, za objednávku za cca 260 libier si stiahli 300€
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

niektore veci su 1:1
Sp!rit
Star
Star

Mne to ukazovalo tiež 1:1, no pri platení mi to už normálne prerátalo kurzom na eurá. Takže tak. :/
Nejaké veci sú 1:1? A aké? O žiadnych takých neviem, nie je to hlúposť?
guess.whoo
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

ee..lacnejsie tricka a malickosti su..teraz sa mi to nechce hladat v celej databaze
Jocry
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jocry »

nejde niekto objednavať s SD ? .. vybral som si boty ale predobjednávka na 6 mája... ak tu niekto hromadne objednava a potom by mi to napr zaslal poštou nechcem platiť velke poštovne .. kebyže to objednám sám . SS

A ešte sa chcem spítať mam chodidlo dlhe 29cm aka velkosť mi pasne ?
rados915
Guru
Guru

Príspevok od používateľa rados915 »

Si pozri akú veľkosť máš pri topánkach, ktoré nosíš teraz.
ctrx
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ctrx »

Obchod už je aj na Slovensku
Jocry
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Jocry »

Rozmýšľam nad kupou tejto mikiny : http://sk.sportsdirect.com/nufc-origina ... e=53010023 ale nikde nieje zloženie... nechcem aby sa to hneď požmolkovalo a ani ta značka mi nieje známa. Ma niekto skusenosti s takouto kupou ? A s tou značkou ? NUFC?

A ešte objednával s SD niekto tepláky ak hej tak z akého zloženia a ako vyzeraju aktualne ?
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ctrx napísal:Obchod už je aj na Slovensku
Je v Shopping...erm...tá vec na okraji Ba a potom v Centrali. Mne sa lúbi ich policy, niečo sa Ti pokazí, výmena kus za kus, ak kus nie je niečo v tej cene. Bez nejakého dohadovania a somariniek.
Sp!rit
Star
Star

Jocry napísal:Rozmýšľam nad kupou tejto mikiny : http://sk.sportsdirect.com/nufc-origina ... e=53010023 ale nikde nieje zloženie... nechcem aby sa to hneď požmolkovalo a ani ta značka mi nieje známa. Ma niekto skusenosti s takouto kupou ? A s tou značkou ? NUFC?

A ešte objednával s SD niekto tepláky ak hej tak z akého zloženia a ako vyzeraju aktualne ?
To je fanúšikovská mikina klubu FC Newcastle United.

A čo sa týka toho obchodu Sportsdirect v BA - nie je to nič výnimočné, ceny nie sú najlepšie a majú úzky sortiment.
Napísať odpoveď