A nevyhadzuj smerovky, potom ich nenajdes
Arogantni vodici na cestach
Re: Arogantni vodici na cestach
Akoze vseobecne na miesto sa neda povedat ze tam jazdia tak a tam onak ale... juznejsie kraje aj mne uz ostavaju vryte v pamati 
Bolo tu vôbec toto ? Lebo sa mi zdá že sa to niekde preberalo, ale už neviem na akom fóre (som zmätený nejak
)
Ak to tu už je tak sorač vopred
inak, z mojej strany čiastočný obdiv (mnoho ľudí by to nezvládlo) na strane druhej v premávke to nemá čo robiť a je to bazerant a chrapúň najväčšieho zrna
Ak to tu už je tak sorač vopred
inak, z mojej strany čiastočný obdiv (mnoho ľudí by to nezvládlo) na strane druhej v premávke to nemá čo robiť a je to bazerant a chrapúň najväčšieho zrna
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
ako neviem co uz za debila hento moze byt...
ale to jak ludia jazdia na tych 3prudovkach je tiez na zamyslenie
sa mi to zda horsie ako BA-TT 
ale to jak ludia jazdia na tych 3prudovkach je tiez na zamyslenie
V tejto teme to mozno nebolo, ale na fore urcite ano. Nakoniec ho aj identifikovali a myslim, ze skoncil aspon s poriadnou pokutou a zadrzanym vodicakom.
GothaR: Vieš to isto ? Do cela rád by som vedel ako dopadol.
Nech si hovorí kto chce, čo chce, ale takýto idiot si zaslúži trafiť buďto mostný pilier alebo aspoň 50 ročný strom. Aj pri tom by sa možno pochválil 220km/h rýchlosťou. A to čím skôr, aby nemohol spôsobiť škodu ostatným účastníkom dopravy.
Tak bolo to aj v tejto teme: http://www.hojko.com/post1526603.html#p1526603
A tiez som pisal, ze ho asi chytili
Prvykrat som to sem dal dokonca ja: http://www.hojko.com/post955323.html#p955323
A tiez som pisal, ze ho asi chytili
Prvykrat som to sem dal dokonca ja: http://www.hojko.com/post955323.html#p955323
Nemyslis si ze je trosku povrchne vsetkych ludi co prekrocia rychlost odsudit na smrtNoobsz DJ napísal:Nech si hovorí kto chce, čo chce, ale takýto idiot si zaslúži trafiť buďto mostný pilier alebo aspoň 50 ročný strom. Aj pri tom by sa možno pochválil 220km/h rýchlosťou. A to čím skôr, aby nemohol spôsobiť škodu ostatným účastníkom dopravy.
On sudi toho konkretneho a tomu by som to doprial aj ja... Blokuje, obmedzuje a vytlaca.. Nic ine si nezasluzi.. 
Hegy ... nepreháňaj, nikto tu neodsudzuje, keď pôjdeš 110/120 na okreske, kde máš rozhľad a nie je premávka. Toto je ale čosi iné ... OK, on to všetko ustojí so svojim autom, môže byť skúsený. Ale čo napr. vodič začiatočník, dôchodca, žena ... veď keď ideš v takomto zástupe áut, ešte k tomu aj do miernej zákruty určite nebudeš čakať, že ťa začne ktosi v 200 kilometrovej rýchlosti obiehať! Môžeš sa zľaknúť, prudšie stočiť volant a už si mimo cesty
Sorac som na telefone nevidel video
, som si len precital tvrde slova odsudenia na smrt a nejake cislo 220kmh, co moze byt mnohokrat menej nebezpecne ako zastup inych beznych priestupkov...zalezi od situacie samozrejme
Netvrdim ze je nevinny ale o blokovani a obmedzovani by som netvrdil. Slaha tomu tak ze pre neho vsetci stoja. Kym by si takeho zbadal tak uz je 10km daleko.JCM01 napísal:On sudi toho konkretneho a tomu by som to doprial aj ja... Blokuje, obmedzuje a vytlaca.. Nic ine si nezasluzi..
-
uNreal_saTch^
Professional
wladas tak to si zrejme pozeral iba urcitu cast z tych videi. Vo vela pripadoch pri predbiehani na dialnici sprava sa potom prudko cez 2 pruhy zaradil naspat do laveho rychlejsieho pruhu, kde sa votrel tak, ze skoro prisiel o prednu aj zadnu znacku.
Presne tak.. Najpr. ked predbiehal niekolko aut + kamion tak pred kamionom slo auto a to dost arogantne vytlacil a ohrozil..
Poďme teraz toho chudáka ľutovať, že som na jeho adresu napísal zopár tvrdých slov. Ako prasa jazdí určite kvôli tej policajnej šikane, ktorá je tak obľúbená ako u nás, tak aj u naších susedov Čechov.Hegy napísal:Sorac som na telefone nevidel video, som si len precital tvrde slova odsudenia na smrt a nejake cislo 220kmh, co moze byt mnohokrat menej nebezpecne ako zastup inych beznych priestupkov...zalezi od situacie samozrejme
No a teraz vážne. Tú hodnotu 220km/h som si nevycucal z prsta. Sám debil sa ňou pochválil v tom danom videu. A nie raz sa tam chválil tak vysokou rýchlosťou medzi relatívne hustou premávkou. Takže radšej si budeme chovať takého kreténa, ktorý svojou bezohľadnou jazdou môže spôsobiť nešťastie, poprípade smrť nevinných ľudí? Alebo sa takému idiotovi radšej popraje skoré "šťastie" zoznámenia sa s tvrdohlavosťou nejakého toho mostného piliera alebo urasteného stromu? Lebo taký si zaslúži iba to, čo som vyššie napísal.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
videa som sice nevidel uplne cele, ale ked si odmyslim tu dialnicu, kde sa fakt pchal, kam sa dalo, tak na tych okreskach isiel podla mna uplne v pohode...
http://www.topky.sk/cl/100370/1346576/S ... -170-km-h-
Taktiež to bol zrejme nejaký pretekár.
Taktiež to bol zrejme nejaký pretekár.
A z druheho sudka, cisto hypoteticky, zmena pohladu na vec:
Na spolujazdcovom sedadle sedel niekto tazko raneny/chory a potreboval okamzitu pomoc a tu sa zjavila slecna p. s telefonom pri uchu a vliezla mu do cesty?
Zrazu sa skutkova podstata veci obratila o 1000° ... netreba za kazdou nehodou hladat rychlost...
A ako som pisal, je cely zastup bezne tolerovanych priestupkov, ktore su mozno nebezpecnejsie ako nedodrzanie rychlosti a predsa nehovorime "Kokto kamionista zral bagetu bodaj by to obtocil okolo stromu" alebo "Pcia vybjeana sa sminkuje a beha po strede cesty bodaj by vypadla z mostu" alebo co ja viem co... kto nevie ist rychlo zrejme tak aj dopadne, kto to vie (vodic na videu jazdi velmi pohotovo a reflexivne, to ze uplne bezohladne a agresivne je tiez pravda ale to nijako neneguje prvy vyrok) je bezne v premavke daleko lepsim vodicom ako ludia co konstantne drzia 50/90 a to je aj vedecky dokazane.
Na spolujazdcovom sedadle sedel niekto tazko raneny/chory a potreboval okamzitu pomoc a tu sa zjavila slecna p. s telefonom pri uchu a vliezla mu do cesty?
Zrazu sa skutkova podstata veci obratila o 1000° ... netreba za kazdou nehodou hladat rychlost...
A ako som pisal, je cely zastup bezne tolerovanych priestupkov, ktore su mozno nebezpecnejsie ako nedodrzanie rychlosti a predsa nehovorime "Kokto kamionista zral bagetu bodaj by to obtocil okolo stromu" alebo "Pcia vybjeana sa sminkuje a beha po strede cesty bodaj by vypadla z mostu" alebo co ja viem co... kto nevie ist rychlo zrejme tak aj dopadne, kto to vie (vodic na videu jazdi velmi pohotovo a reflexivne, to ze uplne bezohladne a agresivne je tiez pravda ale to nijako neneguje prvy vyrok) je bezne v premavke daleko lepsim vodicom ako ludia co konstantne drzia 50/90 a to je aj vedecky dokazane.
@Hegy
neda sa s nicim nesuhlasit
najlepsi su vodici, co po zaradeni na dialnici (sice v meste ale aj tak) idu hned do laveho a vobec ich netankuje ze tam nejake auto je a musi brzdit aj ocami
sak predsa nebude cakat na nejaku pomalu aviu
neda sa s nicim nesuhlasit
najlepsi su vodici, co po zaradeni na dialnici (sice v meste ale aj tak) idu hned do laveho a vobec ich netankuje ze tam nejake auto je a musi brzdit aj ocami
sak predsa nebude cakat na nejaku pomalu aviu
Ja som tu písal ohľadom konkrétneho prípadu. Nebudem sa baviť o tom, čo/keby/ako a podobne.
Ty píšeš, že podľa videa ten vodič jazdí pohotovo a reflexívne.
Kde z toho videa dokážeš vyčítať, že na ceste nie je aj nejaký začiatočník? Ktorý by sa mohol zľaknúť keď taký debil pred neho vletí? Ten začiatočník by mohol kvôli nemu spôsobiť nehodu. A to len preto, že by sa mohol zľaknúť lebo idiot si potreboval niečo dokázať.
Kde z toho videa sa dá vyčítať, ako zareaguje vodič, ktorému sa v protismere vyrúti idiot vo vyše 200km/h rýchlosti? Bude ten vodič rozmýšľať, či sa ten idiot stihne zaradiť, alebo nestihne zaradiť? Čo myslíš, aké myšlienky by mohol mať taký, ktorý by zažil idiota v protismere. Cez dve plné čiary, kde by za normálnych okolností nečakal, že sa na neho niekto vyrúti?
A kto komu káže prepravovať zraneného/chorého na mieste spolujazdca a ohrozovať tým život iných? Ten na mieste spolujazdca je snáď dôležitejší, ako ostatný účastníci premávky? Na čo je tu potom RZP? Len tak na okrasu nebodaj?
Stále si budem stáť za názorom, že takých arogantných vodičov je treba tvrdo trestať. Či už skončí s odobratým VP na dlhšiu dobu a mastnou pokutou, alebo navždy ochrnutý alebo mŕtvy je už jedno. Trest si jednoducho zaslúži a to kvôli tomu, že tou jeho jazdou hazardoval so životmi ostatných. Keby to bol aj samotný M. Schumacher, nedáva mu to žiadne oprávnenie takto jazdiť.
Ty píšeš, že podľa videa ten vodič jazdí pohotovo a reflexívne.
Kde z toho videa dokážeš vyčítať, že na ceste nie je aj nejaký začiatočník? Ktorý by sa mohol zľaknúť keď taký debil pred neho vletí? Ten začiatočník by mohol kvôli nemu spôsobiť nehodu. A to len preto, že by sa mohol zľaknúť lebo idiot si potreboval niečo dokázať.
Kde z toho videa sa dá vyčítať, ako zareaguje vodič, ktorému sa v protismere vyrúti idiot vo vyše 200km/h rýchlosti? Bude ten vodič rozmýšľať, či sa ten idiot stihne zaradiť, alebo nestihne zaradiť? Čo myslíš, aké myšlienky by mohol mať taký, ktorý by zažil idiota v protismere. Cez dve plné čiary, kde by za normálnych okolností nečakal, že sa na neho niekto vyrúti?
A kto komu káže prepravovať zraneného/chorého na mieste spolujazdca a ohrozovať tým život iných? Ten na mieste spolujazdca je snáď dôležitejší, ako ostatný účastníci premávky? Na čo je tu potom RZP? Len tak na okrasu nebodaj?
Stále si budem stáť za názorom, že takých arogantných vodičov je treba tvrdo trestať. Či už skončí s odobratým VP na dlhšiu dobu a mastnou pokutou, alebo navždy ochrnutý alebo mŕtvy je už jedno. Trest si jednoducho zaslúži a to kvôli tomu, že tou jeho jazdou hazardoval so životmi ostatných. Keby to bol aj samotný M. Schumacher, nedáva mu to žiadne oprávnenie takto jazdiť.