Arogantni vodici na cestach

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
wladas
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Re: Arogantni vodici na cestach

Príspevok od používateľa wladas »

Schumacher by sa tak nesuchtal :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Tiez som tam nasiel par miest kde by sa dalo viac pritlacit na pilu, holt, neriskoval, zachoval chladnu hlavu :smt033
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Lenže tu ani tak nejde o neho ale o druhých. Môže byť neviem aký pretekár, veď je to aj vidno, že nejazdí zle a pozná svoje auto... ale nikdy neodhadne ako sa zachová šofér pred ním.
Chudák začiatočník, žena ... alebo hoc kto ... stačí, že sa zľakne potočí volantom viac než má, nedajboh sa to bude ešte snažiť vytočiť naspäť ... ak to nenapikuje do priekopy vedľa cesty,
tak ju zastaví protiidúce auto.
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Co si takyto ludia nezaplatia den na okruhu alebo neprihlasia do nejakeho zavodu. Vsak auto nato ma, chudobny asi tiez nieje. To sa citi jak nejaky king, ze obehne autobus.
wladas
Redeemer
Redeemer

Taku premavku nenasimulujes :D
Par rokov dozadu som videl jednu akciu na motorke. Dopredu vsetko prichystane, na kazdom ktoru v meste rozmiestneni kameramani. Tusim ze to bolo v Amsterdame.
No a typek si to daval v rannej spicke 250...ked vydalo tak aj viac. Aj akcosky s fizlami boli ale chudaci nemali sancu :D
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

wladas nič proti tebe, ale kto vie, či by si bol taký veselý, keby v takej "simulovanej" premávke zostrelil niekoho z tvojej rodiny. To už by ti zrejme veselo nebolo.
wladas
Redeemer
Redeemer

Mas recht.
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Nejdem obhajovat cloveka z predosleho videa, ale treba si uvedomit, ze za kryticke situacie nie vzdy musi byt zodpovedny len predbiehajuci. Zazil som vo svojom zivote asi 7 predbiehacich manevrov kde som sa rozhodoval, ci to stihnem alebo to budem musiet strhnut na predbiehaneho. Vsetkych 7 pripadov sa skoncilo stastne, 2 boli sposobene mnou (Zly vypocet rychlosti protiiduceho) a skoncili sa nakoniec v poriadku lebo predbiehany pribrzdil. 5 sposobenych neuveritelnou retardaciou predbiehaneho, ktori videli ako som zacal predbiehat a nemali problem s pridanim plynu.

Jeden si to odniesol odkopnutym spatnym zrkadlom ... Mohol byt rad, ze si v tom srote zavrel dvere inac by som ho odtial asi vytiahol.

Podla mna zrychlovanie predbiehaneho pocas manevru je najvacsia podpasovka aku moze spravit a clovek ktory to spravi je v mojich ociach clovek, ktory si nezasluzi mat vodicak ani auto.

Dalsia vec ... Argument, co keby sa zlakol a strhol volant. Je to obcas viditelne na tych ruskych videach ale jednak na Slovensku, v cechach to nie je take zle. Motorka by bola este prehliadnutelna keby letela 200km/h ale auto ma uplne ine rozmery a pokial vodic/vodicka nepozera na radio/spolujazdca pripadne nema nastavene zrkadla na seba tak si ho urcite vsimne, aj keby isiel 250km/h.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

to je ta dvojsecnost...
a ako sharky pise, nechapem idiotov co sa capu 78,64 kmh po okreskach a ked predbiehas tak musi s tebou zrazu drzat tempo, popripade kopirovat stredovu ciaru... ked sa kurna neponahlam, tak som zalezeny dobre ze nie kolesom v poli a ked vidim ze sa niekto ponahla, uhnem, spomalim, bliknem-chod, nebudem sam seba ohrozovat tym ze mu v tom budem branit... A ked sa ja ponahlam tak rozmyslam dopredu a zvazujem situaciu vo viacerych paralelkach nie len "Auto A prebieha auto B"
Pascalwb
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Pascalwb »

Shark NX: Ale moze vyletiet zo zakruty a tam ho nevidi, ani necaka, alebo ako uz bola spominana dvojata plna.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

ved nepredbiehal do zakrut, pokial nemal dostatocny rozhlad, myslim, ze to bolo celkom v pohode...
Mustafa
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Mustafa »

Podľa mňa bol vrchol debility v druhom videu, situácia od 5:21. Predbiehať do takej križovatky, to chce fakt poriadne vymetený mozog.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

Videl som aj vacsich idiotov. :)
JCM01
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JCM01 »

Mustafa napísal:Podľa mňa bol vrchol debility v druhom videu, situácia od 5:21. Predbiehať do takej križovatky, to chce fakt poriadne vymetený mozog.
Presne v takej situacii - kde ale bol len jeden pruh pre kazdy smer som skoncil tohto roku v zime v smyku...
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Dneska to pani P zase pekne vymysleli, co moze byt lepsi napad ako postavit hliadku na vrch pripajaca z Petrzalky Dolnozemskej na Pristavny most o 7:45 rano? Zase zbytocna zacpa, stofky ludi zaseknutych, jooooooo :smt081
Trollovia v dupackach :mrgreen:
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Hej, hej...slniečko vyliezlo a hneď budú za každým kríkom.
Ale tak zas sa vyrojilo aj množstvo mladých pretekárov, ktorý šetrili na benzín celú zimu..
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

Vcera som siel po dedinach a nalepil sa za mna mlady pretekar na motorke, samozrejme bez helmy. Akonahle zbadal hliadku tak mal stastie, ze sa mu podarilo rychlo odbocit niekam do pola :-D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Ok ale v spicke sa postavit do jedneho z najvacsich lievikov dopravy v Bratislave uz je trosku chore imho. Ale tak, poslednu dobu citam same dobre ohlasy na konanie policie asi uz im docista :smt098 :smt033
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Vo Zvolene stoja riadne často v areály rozostavanej mimoúrovňovej križovatky. Neviem čo tam merajú, keďže to je taký úsek, že tú výluka do V vám ani neumožňuje ísť viac ako je povolená rýchlosť. Každopádne, kolóny, stavenisko, provizórne cesty, a oni sú tam každé tretie ráno.

Pre predstavu ako to tam vyzerá:
Prílohy
img4170ci.jpg
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Jj, Zvolen je zverina. Tam sa snáď viac ako 15 ani nedá ísť, furt je tam zápcha.
Napísať odpoveď