Suffel napísal:no to som si aj myslel.. aaa ked ju prestanem pouzivat? resp. sa odhlasim a na FB cez apk uz nebudem chodit? stale to tam bude?
na FB choď do account settings - apps a odtial vymaž "facebook for android" a môžeš to vymazať aj zo security - recognised devices
malo by to zmiznúť hneď
Urcite to tu dakde bude uz, priatelka chce skryvat na FB svoje prispevky pred veducou pricom ju chce mat v priateloch, proste ked daco prida v pracovnej dobe aby to nebolo vidiet, ja mam v robote FB bloknuty tak jej to neviem kuknut. Ona robi marketing takze napln prace je aj firemny FB akurat ze by mala spracuvat len firemny nie osobny
Cez privacy postu, mozno to ide aj cez globalne nastavia sukromia, zmenit z priatelia alebo priatelia priatelov na "custom". Tam bude, ze posty maju vidiet priatelia, okrem: veducej a inych, ktorych tam da...
brainwirm napísal:Your attempt to become a fan was not successful. Please try again.
nemozem likovat stranky, mal som dajaku haluz dajaky bot abo co mi polajkoval random asi 200 stranok za jeden den a odvtedy mi toto pise, ak chcem dat like na stranku... trva to uz mesiac cca, co s tym?
A nemoze to byt tym, ze uz mas maximalny pocit oblubenych stranok?
Skus si nejake pomazat a potom si pridaj nejaku random stranku, co to povie, ked hovoris ze ti nejaky bot pridal okolo 200 stranok.
CheZteR napísal:mam to uz aj ja, myslim ze to je len o zvyku, paci sa mi tam moznost pridat film do zbierky, ktory som prave sledoval, chyba mi tam ale moznost pridat, ze s kym
je to super su tam aj veci ako prvy bozk, nová tattoo, piercing, zlomená kosť atď.
Akurát u väčšiny deciek tam už kolónka "Zlomená kosť" ostane nevyplnená. Pre ročník narodenia od 95' a vyššie tam mali pridať skôr kolónky typu "Prvý notebook", "Prvá pokazená klávesnica" a podobne.
Ahojte,
nevie niekto, ako by som zistil na fb, či si ma niekto dal do kolonky pre ľudí, ktorých nechce mať online, resp. nechce, aby ho videli online? Alebo nejaký program, kde by som mal online všetkých, aj tých, čo to nechcú.
Toto mi začalo robiť. Prihlásim sa na FB a je to takéto, vôbec neviem čo s tým. A celkovo mi začalo vyhadzovať na veľa weboch v poslednej dobe to potvrdzovanie protokolov či šifrovania, je to otravné. Neuloží sa to a stále nanovo sa to vyhadzuje, niekedy nabehne stránka až keď to dva-trikrát po sebe potvrdím. Na Fb to tiež robí.
Ak mas notebook vyskusaj ho na inom internete, trebars v skole, v kaviarni, ci to bude robit stale. Ak mas iny pocitac doma, vyskusaj ci to tiez robi... toto nie je problem facebooku, toto je problem bud s tvojim internetom alebo s tvojim pocitacom (mne to napr. obcas robi ked som na druhom konci domu od routera a mam strasne slaby signal na wifi).
Opera moze mat ulozeny staticky obsah kdesi v pamati, to vela neznamena. chce to fakt vyskusat iny PC na tej istej sieti alebo ten isty PC na inej sieti.
Vyskakovanie certifikatov s tym moze suvisiet, ak tam mas nejaku haved napriklad.
Prepojil som kábel do NB a tu všetko ide ako má. Takže to bude niečo s compom. Dal som NOD-a na kontrolu, našiel nejakú háveď, zmazal som to, ale nepomohlo. Proste cez Mozzillu facebook nejde a nejde mi ani školský mail. Cez Operu ide, ale šifrovacie okná tiež stále otravujú, ale napr. mail nejde tiež. Kua fakt neviem čo to môže spôsobovať.
Mám taký jeden problém, ktorý pretrváva už cca rok. Ide o to, že po ľavej strane zobrazuje priateľov, ktorý sú online. Mne ten zoznam úplne zmizol. Funguje iba ten zoznam na pravej strane. Lenže tam mi zobrazuje aj tých priateľov, ktorý nie sú zrovna online. Máte s tým niekto nejaké skúsenosti?