Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
The
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Facebook

Príspevok od používateľa The »

Suffel napísal:no to som si aj myslel.. aaa ked ju prestanem pouzivat? resp. sa odhlasim a na FB cez apk uz nebudem chodit? stale to tam bude?
na FB choď do account settings - apps a odtial vymaž "facebook for android" a môžeš to vymazať aj zo security - recognised devices
malo by to zmiznúť hneď
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

Urcite to tu dakde bude uz, priatelka chce skryvat na FB svoje prispevky pred veducou pricom ju chce mat v priateloch, proste ked daco prida v pracovnej dobe aby to nebolo vidiet, ja mam v robote FB bloknuty tak jej to neviem kuknut. Ona robi marketing takze napln prace je aj firemny FB akurat ze by mala spracuvat len firemny nie osobny :D
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Cez privacy postu, mozno to ide aj cez globalne nastavia sukromia, zmenit z priatelia alebo priatelia priatelov na "custom". Tam bude, ze posty maju vidiet priatelia, okrem: veducej a inych, ktorych tam da...
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

brainwirm napísal:Your attempt to become a fan was not successful. Please try again.

nemozem likovat stranky, mal som dajaku haluz dajaky bot abo co mi polajkoval random asi 200 stranok za jeden den a odvtedy mi toto pise, ak chcem dat like na stranku... trva to uz mesiac cca, co s tym?
A nemoze to byt tym, ze uz mas maximalny pocit oblubenych stranok?
Skus si nejake pomazat a potom si pridaj nejaku random stranku, co to povie, ked hovoris ze ti nejaky bot pridal okolo 200 stranok.
DEVZYO1G
Addict
Addict

Príspevok od používateľa DEVZYO1G »

CheZteR napísal:mam to uz aj ja, myslim ze to je len o zvyku, paci sa mi tam moznost pridat film do zbierky, ktory som prave sledoval, chyba mi tam ale moznost pridat, ze s kym :)
je to super :lol: su tam aj veci ako prvy bozk, nová tattoo, piercing, zlomená kosť atď. :)
hd_
King
King

Príspevok od používateľa hd_ »

Akurát u väčšiny deciek tam už kolónka "Zlomená kosť" ostane nevyplnená. Pre ročník narodenia od 95' a vyššie tam mali pridať skôr kolónky typu "Prvý notebook", "Prvá pokazená klávesnica" a podobne. :)
eTh
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa eTh »

Ahojte,
nevie niekto, ako by som zistil na fb, či si ma niekto dal do kolonky pre ľudí, ktorých nechce mať online, resp. nechce, aby ho videli online? Alebo nejaký program, kde by som mal online všetkých, aj tých, čo to nechcú.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

eTh: Zrejme to nezistis. Riesenim je spytat sa nejakeho spolocneho kamarata, aby sa pozrel, ci je online.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Nedá sa nejak vyhľadávať ľudí na fejsbuku? Napríklad všetke dievčatá v mojom okrese?
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...zatiaľ nie, ale vraj sa na tej funkcii pracuje...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Preboha len to nie.... aspon trochu facebook neni jak pokec...
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

lukas9206 napísal:Nedá sa nejak vyhľadávať ľudí na fejsbuku? Napríklad všetke dievčatá v mojom okrese?
Na taketo veci je Badoo a pod, nechci to este na FB.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Toto mi začalo robiť. Prihlásim sa na FB a je to takéto, vôbec neviem čo s tým. A celkovo mi začalo vyhadzovať na veľa weboch v poslednej dobe to potvrdzovanie protokolov či šifrovania, je to otravné. Neuloží sa to a stále nanovo sa to vyhadzuje, niekedy nabehne stránka až keď to dva-trikrát po sebe potvrdím. Na Fb to tiež robí.
Prílohy
fb.JPG
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Chyba je na tvojej strane, t.j. bud je niekde uzke hrdlo v tvojom internetovom pripojeni, alebo tvoje pripojenie zerie nieco priamo v pocitaci.
hughito
Redeemer
Redeemer

Nechápem...ako to odstrániť? A už mi toto pod. spravilo aj s mailom. Proste sa to hentak drblo otvorí a vlastne s tým nič nemôžem spraviť.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ak mas notebook vyskusaj ho na inom internete, trebars v skole, v kaviarni, ci to bude robit stale. Ak mas iny pocitac doma, vyskusaj ci to tiez robi... toto nie je problem facebooku, toto je problem bud s tvojim internetom alebo s tvojim pocitacom (mne to napr. obcas robi ked som na druhom konci domu od routera a mam strasne slaby signal na wifi).

Asi by bolo dobre presunut to do nejakej PC temy.
hughito
Redeemer
Redeemer

Cez Operu mi ide. Ale tie cerfifikáty začalo vypytovať všade, úplný chaos, furt musím odklikávať, to neviem čo akože je.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Opera moze mat ulozeny staticky obsah kdesi v pamati, to vela neznamena. chce to fakt vyskusat iny PC na tej istej sieti alebo ten isty PC na inej sieti.

Vyskakovanie certifikatov s tym moze suvisiet, ak tam mas nejaku haved napriklad.
hughito
Redeemer
Redeemer

Prepojil som kábel do NB a tu všetko ide ako má. Takže to bude niečo s compom. Dal som NOD-a na kontrolu, našiel nejakú háveď, zmazal som to, ale nepomohlo. Proste cez Mozzillu facebook nejde a nejde mi ani školský mail. Cez Operu ide, ale šifrovacie okná tiež stále otravujú, ale napr. mail nejde tiež. Kua fakt neviem čo to môže spôsobovať.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Mám taký jeden problém, ktorý pretrváva už cca rok. Ide o to, že po ľavej strane zobrazuje priateľov, ktorý sú online. Mne ten zoznam úplne zmizol. Funguje iba ten zoznam na pravej strane. Lenže tam mi zobrazuje aj tých priateľov, ktorý nie sú zrovna online. Máte s tým niekto nejaké skúsenosti?
Napísať odpoveď