-
D_I_C_K
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
a co ty chces? aby si tam nemal tych offline priatelov ? ...tak si stiahni FB purity ..tam sa da nastavit aby ti nezobrazovalo offline priatelov ...
Ten zoznam na pravej strane nie je zaujímavý. Ide o to, že na ľavej strane má byť zoznam, ktorý ľudia sú zrovna online. Ten zoznam na tej ľavej strane mi zmizol. A neviem, kde mám čo nastaviť, aby som tam ten zoznam zasa mal. Nech sa prihlásim cez akýkoľvek prehliadač alebo akýkoľvek PC, stále mi ten zoznam online priateľov po ľavej strane chýba.
-
lekoklatik
VIP
Zoznam priatelov po lavej strane bol mozno na starej verzii fcb.
Teraz mas akurat tak chat na pravej strane a ked chces zoznam priatelov, tak sa k nemu tusim dostanes cez tvoj profil.
Pripadne nejaka aplikacia ala fcb purity by ti mohla pomoct.
Teraz mas akurat tak chat na pravej strane a ked chces zoznam priatelov, tak sa k nemu tusim dostanes cez tvoj profil.
Pripadne nejaka aplikacia ala fcb purity by ti mohla pomoct.
Červeným krúžkom označený zoznam mi chýba na tej ľavej strane. Kopu známych to tam aj teraz v tejto dobe má. Nie je to zasa nejako životne dôležité, ale rád by som to tam mal naspäť. Nechce sa mi v tom zozname čo je na pravej strane vyhľadávať, či je pripojený zrovna ten človek, ktorého v danom momente potrebujem. Zmizlo mi to cca rok dozadu.
Po čase ho tam už nebudú mať ani tvoji známi kedže sa postupne spúšta nový vzhľad celého Facebooku ktorý všetko mení 
Mne to tam chýba už vyše roka. Nezmizlo mi to "včera". S novým vzhľadom FB to nebude mať nič.
Neviem teda, ci mame na mysli to iste, no mne sa zoznam na lavej strane zobrazi, ked skryjem ten panel napravo. Ale nieco mi hovori, ze to nie je to, co chces 
Ja si môžem aj ten zoznam na pravej strane skryť, ale ten zoznam na ľavo sa mi vôbec nezobrazí. Ako som vyššie napísal, trvá to už cca rok.
-
D_I_C_K
Light Professional
rok ho tam nemaš a teraz ti zrazu chyba ? ..wtf ....ak nechces vidiet offline priatelov v pravo v chate normalnom tak si stiahni FB PURITY !!! nikto ti tu nijak nepomože .......ja tie mriezky vlavo nemam už tiež nieco viac ako rok ..ani som to nikdy nepouzil...vadili mi offline priatelia a reklamy tak som si dal fb purity pekne si nastavim co chcem skryt ..
Čaute
Neviete, ako zruším označenie, pre jednú osobu ako SPAM ?
lebo nejako som to nechtiac klikol na telefóne a už mi neukazuje ak mi niečo napíše, musím si to pozrieť v spravách.
VOPRED ĎAKUJEM
K+ isté
Neviete, ako zruším označenie, pre jednú osobu ako SPAM ?
lebo nejako som to nechtiac klikol na telefóne a už mi neukazuje ak mi niečo napíše, musím si to pozrieť v spravách.
VOPRED ĎAKUJEM
K+ isté
Nikde som nenapísal, že zrazu mi to po roku chýba. Chýba mi to tam odkedy to zmizlo a keďže som si všimol tému o FB aj tu na fóre, tak som položil otázku, či s tým má skúsenosti aj niekto druhý. Doteraz viem iba o jednom človekovi, ktorému to tiež z ničoho nič zmizlo. Písal som aj na podporu FB ale ako je u nich obvykle, vôbec sa ku tomu nevyjadrili. Ja osobne som skúšal všetky možné nastavenia v FB a nič nepomohlo.
toto co je ty kokos random browse, mne osobne sa toto hnusi fuj normalne citim taky ten pocit hanby za neho, jemu asi chyba 
(keby ma 13-15 tak to (nie)je OK ale toto wtf, mate takeho znameho?)
(keby ma 13-15 tak to (nie)je OK ale toto wtf, mate takeho znameho?)
Nebudeš to tam už mať nikdy kedže Facebook prechádza postupne kompletnou premenou. http://dragon.ak.fbcdn.net/cfs-ak-prn1/ ... _games.jpgNoobsz DJ napísal:Nikde som nenapísal, že zrazu mi to po roku chýba. Chýba mi to tam odkedy to zmizlo a keďže som si všimol tému o FB aj tu na fóre, tak som položil otázku, či s tým má skúsenosti aj niekto druhý. Doteraz viem iba o jednom človekovi, ktorému to tiež z ničoho nič zmizlo. Písal som aj na podporu FB ale ako je u nich obvykle, vôbec sa ku tomu nevyjadrili. Ja osobne som skúšal všetky možné nastavenia v FB a nič nepomohlo.
zdravim.. je mozne registrovat si firemnu stranku bez toho, aby som mal vytvoreny osobny profil?
lumir, vyskúšaj tu.
-
mirak2
Hardcore addict
mna by zaujimalo ci na androide v najnovsom messengeri sa da vypnut ta sku*vena funkcia heads... lezie mi to na nervy, okrem toho sa v hlave neviem prepnut na landscape a stale sa prepinat do starej formy je otravne a zdlhave
-
Fabo
Hardcore addict
Dá v nastaveniach.
-
mirak2
Hardcore addict
jaj v notifikaciach som to nehladal
-
lekoklatik
VIP
Tak pravdepodobne sputili ten facebook vyhladavac, nakolko to na mna dnes vyskocilo. Vyzera to funkcne a najde to naozaj vselico.
Trosku si zas osvojit to ze notifikacie su na pravej strane a tak isto aj domovske tlacidlo, ale inak asi ziadna vyraznejsia zmena.
Trosku si zas osvojit to ze notifikacie su na pravej strane a tak isto aj domovske tlacidlo, ale inak asi ziadna vyraznejsia zmena.
Čaute, mám taký problém:
Na pripojenie ku chat.facebook.com používam Jabber plugin v Mirande. Donedávna všetko fungovalo ako malo, ale posledný deň-dva mám taký problém, že všetky kontakty ktoré sú na FB chate realne online, vidím v Mirande offline. Pokiaľ im pošlem v stave offline správu, riadne ju dostanú. Online ich uvidím až vtedy, keď mi niečo odpíšu, aj to len na pár sekúnd a hneď potom prejdú znova do offline.
Skúšal som to aj na Trilliane a problém je úplne rovnký. Nemá niekto potuchy prečo to môže robiť?
Na pripojenie ku chat.facebook.com používam Jabber plugin v Mirande. Donedávna všetko fungovalo ako malo, ale posledný deň-dva mám taký problém, že všetky kontakty ktoré sú na FB chate realne online, vidím v Mirande offline. Pokiaľ im pošlem v stave offline správu, riadne ju dostanú. Online ich uvidím až vtedy, keď mi niečo odpíšu, aj to len na pár sekúnd a hneď potom prejdú znova do offline.
Skúšal som to aj na Trilliane a problém je úplne rovnký. Nemá niekto potuchy prečo to môže robiť?