League of Legends
-
iceman1414
Medium Star
Re: League of Legends
hahah to niekedy skúsim 
ako pozerám snoopeh ide zase jungle malza
seems legit
EG vs SK
EG vs SK
ja uz fakt nechapem kazda jedna hra 1-2 tupci co musia feedovat uz sa to fakt neoplati hrat aj keby som mal 50/0 skore posledna hra Darius nafeedoval voliho na tope a to mal voli zephyr a troll build. Fakt by mal riot spravit novu ligu pre dementov ...
-
xH4wK
v sobotu som dal 96 bodov ako adc som tahal tie teamy
a v nedelu som o vsetko prisiel ked som schytal totalne tard supportov napriklad pasivna leona ktora netrafila ani jeden skillshot alebo nunu ktory speedoval len seba a slow daval na supporta
ach tato hra je o stasti :<
a v nedelu som o vsetko prisiel ked som schytal totalne tard supportov napriklad pasivna leona ktora netrafila ani jeden skillshot alebo nunu ktory speedoval len seba a slow daval na supporta
ach tato hra je o stasti :<
-
Yos
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja si uz tieto prispevky pomaly ani necitam. Stazovanie sa, aki retardi su v teame, to uz beriem u kazdeho ako samozrejmost. Je to sucast hry. Neprekvapi ma, ak sa tu bude stazovat aj hrac z Platinum divizie.
Hram tuto sezonu prvykrat ranked, pravdaze som bol odsudeny do Bronze III, kde som sa prepadol do Bronze V. Hral som od Novembra minuleho roka. Minuly mesiac som sa dostal do Bronze I, mal som 96 bodov. Takze ma delilo od Silver challenge fakt kusok. A pravdaze z 96 bodov v Bronze I som sa prepadol do Bronze III skadial sa dostava fakt ze tazko, lebo trollov stretavam v kazdej druhej hre. Teraz som znova v Bronze I a dufam, ze mi to uz konecne vyjde, aj ked tomu nedavam velke sance.
Hram tuto sezonu prvykrat ranked, pravdaze som bol odsudeny do Bronze III, kde som sa prepadol do Bronze V. Hral som od Novembra minuleho roka. Minuly mesiac som sa dostal do Bronze I, mal som 96 bodov. Takze ma delilo od Silver challenge fakt kusok. A pravdaze z 96 bodov v Bronze I som sa prepadol do Bronze III skadial sa dostava fakt ze tazko, lebo trollov stretavam v kazdej druhej hre. Teraz som znova v Bronze I a dufam, ze mi to uz konecne vyjde, aj ked tomu nedavam velke sance.
asi ta nepotesim...ale aj v gold sa v takmer kazdej hre najde jeden clovek, ktory odmieta hrat s teamom alebo mu len tak z nicoho nic prepne v hlave (napr. potom co spachal samovrazdu a "samozrejme za to mohol jungler") a naserie cely team...takze sa moc netesYos napísal:Ja si uz tieto prispevky pomaly ani necitam. Stazovanie sa, aki retardi su v teame, to uz beriem u kazdeho ako samozrejmost. Je to sucast hry. Neprekvapi ma, ak sa tu bude stazovat aj hrac z Platinum divizie.
-
Hotwire
Addict
co pozeram streamerov tak na NA serveroch byvaju celkom normalni ludia, co je divne vzhladom na to ze su to amici 
ephramko napísal:
asi ta nepotesim...ale aj v gold sa v takmer kazdej hre najde jeden clovek, ktory odmieta hrat s teamom alebo mu len tak z nicoho nic prepne v hlave (napr. potom co spachal samovrazdu a "samozrejme za to mohol jungler") a naserie cely team...takze sa moc netesv LoL sa hra mozno jedna kvalitna hra za tyzden (50+ min a vyrovnane teamy)...inak je to vzdy o nadavani a trollingu...
To iste aj na platine a Diamond.
A k tomu NA, hej oplatí sa tam hrať, časový posun takze väčšinou schytas nočných hráčov a deti spia ... Akurát môžeš mat problémy s letency.
-
Hotwire
Addict
ehm, kedy tam schytas nocnych hracov? nas na zemepise ucili ze USA je na zapade, cize ked je u nas den u nich je rano, a ked je u nas noc u nich je den...ci ty hravas lolko rano kedy je u nich noc? 
toto som aj ja vsimol... NA je uplne super... aspon podla streamov, skoda len ze nejde transfer.Hotwire napísal:co pozeram streamerov tak na NA serveroch byvaju celkom normalni ludia, co je divne vzhladom na to ze su to amici
-
lekoklatik
VIP
To preto, lebo ked hraci poznaju streamera (a urcite ich poznaju), tak sa snazia ako sa len da kedze ich vidi cely lolsvet (divaci streamu).
Ja to pisem uz po 100x, ze je to o pristupe. Potvrdilo mi to niekolko prispevkov na forach a sam citim ze pokial sa zameram na seba a nepapulujem do ostatnych len ich chvalim, da sa vyhrat. Samozrejme aj sam zazivam rage a vtedy si dam normal hru, alebo po najnovsom ARAM (velmi sa tesim na ARAM ktory uz nebude pristupny len ako custom game).
Yos rad ti pomozem (ak budes mat zaujem) dostat sa vyssie. Ja som z Gold3 klesol do G5 za neaktivitu. Nehravam moc casto nakolko cez den som v praci a vecer sa mi nechce alebo sa mi neda, ak som v praci dlhsie. Ked mam volno, hram.
Ja to pisem uz po 100x, ze je to o pristupe. Potvrdilo mi to niekolko prispevkov na forach a sam citim ze pokial sa zameram na seba a nepapulujem do ostatnych len ich chvalim, da sa vyhrat. Samozrejme aj sam zazivam rage a vtedy si dam normal hru, alebo po najnovsom ARAM (velmi sa tesim na ARAM ktory uz nebude pristupny len ako custom game).
Yos rad ti pomozem (ak budes mat zaujem) dostat sa vyssie. Ja som z Gold3 klesol do G5 za neaktivitu. Nehravam moc casto nakolko cez den som v praci a vecer sa mi nechce alebo sa mi neda, ak som v praci dlhsie. Ked mam volno, hram.
-
xH4wK
leko ja by som to s tebou chcel este raz skusit taktiez, v poslednej dobe hravam ADC a pokial sa nemylim hravas main supporta, ze ?
-
lekoklatik
VIP
Kludne mozeme.
Ja som nejak z tych rankedov upustil na vaznosti, teda skor na rage ked prehram.
Mam na haku. Do konca sezony budem v golde urcite (ak padnem, dostanem sa tam) a to mi staci k stastiu, aby som mal na miesto silver, gold ramcek celu dalsiu sezonu
Ak sa dnes dostanem k lolku (co pochybujem), tak si dam jednu hru s starym kamaratom, s ktorym som nehral mesiace.
Urcite sa ozvem.
Ja som nejak z tych rankedov upustil na vaznosti, teda skor na rage ked prehram.
Mam na haku. Do konca sezony budem v golde urcite (ak padnem, dostanem sa tam) a to mi staci k stastiu, aby som mal na miesto silver, gold ramcek celu dalsiu sezonu
Ak sa dnes dostanem k lolku (co pochybujem), tak si dam jednu hru s starym kamaratom, s ktorym som nehral mesiace.
Urcite sa ozvem.
-
Hotwire
Addict
so mnou das kedy?
ale to sa musim najskor vyhrabat z bronzu
ked pridem domov o 3 tyzdne tak sa do toho pustim.
-
xH4wK
Nechce sa mi hladat hodte sem svoje nicky
kedze mam druhy naexpeny acc tak tam nic nemam 
-
lekoklatik
VIP
Prvy prispevok temy 
-
Hotwire
Addict
moj nick si tam nepridal!
(
-
lekoklatik
VIP
Zatial sa mi neda ten prispevok editovat (pretoze je starsi ako 2 mesiace), takze musim pockat ci sa s tym bude dat nieco urobit.
Uz davno som to chcel vsetko aktualizovat (prislo viac hracov ktorych som chcel nahodit), pridat nejake veci, ale neda sa.
Hned ako a ak to bude mozne si tam s dalsimi hracmi a informaciami
Uz davno som to chcel vsetko aktualizovat (prislo viac hracov ktorych som chcel nahodit), pridat nejake veci, ale neda sa.
Hned ako a ak to bude mozne si tam s dalsimi hracmi a informaciami
asi sa na tuto hru vykaslem
napojim do rankedu, zacinam v jungli wolves a ashe zacne pisat "im going to feed", ja som nic nepisal, ostatny sa vyjadrovali v tom zmysle ze pekny zart, 5 minut ashe 0:6 vravi "it was not joke, i really need to lose", v builde rabandon a este nieco na ap, po par minutach feedenia uz len stoji v base a sem tam pusti ultinu 4fun.. uz sa mi vobec nechce s tymto zrat nervy, ako som prisiel do silveru, myslel som ze to bude aspon o nieco lepsie s podobnymi pripadmi a teraz mam krasnu seriu prehier vdaka takymto retardom, pritom ked vidim ako hraju enemy az mi je zle, ked viem, ze bez takychto tardov by som si vedel dat carry.. naco niekto hra rankedy, ked len kazi ludom hru?