Euro Truck Simulator 2
Re: Euro Truck Simulator 2
Poradte mi už ked som si najal vodiča ako ho mam dať pracovať aby neodpočíval? ja viem že je to primitívna otázka ale som v koncoch.
Diky
Robotu si najde sam, staci ze mu priradis kamion a po chvili zacne makat.
neviete niekto ako sa volá mód, čo odstráni levelovú požiadavku na tuning v shope ?
-
Scorpion90
King
ked si nainstalujem nejaku movu mapu, tak sa mi ta povodna mapa rozsiri o tu novu nainstalovanu, alebo zamenii za nejaku sucasnu?
mapy sa neinstaluju ale nahradzuju pri kopirovani, zalezi o aku mapu ide, moze mat pridavok alebo byt uplne ina
-
Scorpion90
King
idealne by bolo, keby sa mi podarilo doplnujuci mapami skompletizovat mapu celej Europy. Aby som mohol cestovat napr. z Moskvy do Lisabonu a pod.
čaute kto mi prosim poradi či sa dá hrať tato hra aj na windows 8? lebo nejde mi to spustit a puštam to aj cez demon tools..hm niaka navod?
-
94jakub
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Dá sa hrať. Len treba kúpiť a nie spúšťať cez Daemon.
-
Bad.boy
Medium Professional
Ano, origo funguje bez problemov na win 8 
-
Hellboy248
Guru wannabe
nainstaloval som hru, pustil a "program prestal pracovat". stretoval sa niekto s tymto problemom?
-
Hellboy248
Guru wannabe
warez, od FiGHTCLUB
edit: nainstal som cistu hru, bez modov patchov ko*ot ..plus najnovsie drivery na graficku
edit: nainstal som cistu hru, bez modov patchov ko*ot ..plus najnovsie drivery na graficku
-
94jakub
Guru wannabe
Keď máš 2000 príspevkov, mohol by si aspoň poznať pravidlá, že?
Vieš že sa dá použiť aj Save a Load ?
viem, ale nie je to sranda ukladat si poziciu po kazdej ostrejsej zakrute, co je to potom za simulator? 
nie myslel som normálne si to ukladať a keď sa niečo vážne stane, iba to načítať a hrať ďalej. Ja som to tak začal robiť keď mi kvôli jeden chybe v hre skončil kamión v textúre a keď sa konečne objavil na ceste bol na 99 % zničený a aj náklad, nemohol som sa pohnúť, musel som zavolať odťahovku ktorá ma z nejakého dôvodu odtiahla až na okraj anglicka, cez pol mapy. Musel som zrušiť zásielku čo ma stálo ďalšie peniaze. Dokopy som stratil okolo 120 tisíc a to som bol v nejakej 9 úrovni, od začiatku sa mi ísť nechcelo tak sa musel snažiť.yoggy napísal:on myslel autosave
-
yoggy
alebo pôjdem z Bratislavy do Londýna, keď budem vyrážať z Bratislavy tak si to uložím a buggne ma pred Londýnom, tak si asi nedám načítať save kde som za Bratislavou ale dám autosave, kde som bližšie pri cieľovej destinácií
autosave uklada kazdych 10-15 minut a za tu dobu prejdes kus cesty a vysypes sa v zakrute aj 4x