League of Legends
-
Betarik
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: League of Legends
xh4wk .. daj nick, pridam si ta 
btw dlho sa mi nestalo ze som vyhral 8x ranked po sebe
http://www.lolking.net/summoner/euw/35128387#history
btw dlho sa mi nestalo ze som vyhral 8x ranked po sebe
http://www.lolking.net/summoner/euw/35128387#history
-
xH4wK
http://www.lolking.net/summoner/euw/39437100
Ale momentalne mam nejaky problem s routrom ze mi proste odpoji linku a restartuje pripojenie takze budem hrat asi normaly dnes ci sa to zlepsi alebo vymenim router :<
Divne je ze to robi len v lolku.
Ale momentalne mam nejaky problem s routrom ze mi proste odpoji linku a restartuje pripojenie takze budem hrat asi normaly dnes ci sa to zlepsi alebo vymenim router :<
Divne je ze to robi len v lolku.
-
lekoklatik
VIP
No kde ste vsetci.
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2013, 15:03)

//autoeditácia príspevku (24 Apr 2013, 18:48)
Smejem sa.
Takto saom zacinal s LoLkom ja ^_^
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2013, 15:03)
//autoeditácia príspevku (24 Apr 2013, 18:48)
Smejem sa.
Takto saom zacinal s LoLkom ja ^_^
lekoklatik napísal:Tiež som sa k tomu dostal (kamarátovi sa nechcelo hrať samému)
Začalo to vyzerať jednduchšie než spomínaná DotA.
Avšak už som nejaký lvl 12, neustále hrám proti niekomu novému (hrdina) a ustrážiť si ktorý hrdina čo dokáže a ako ďaleko môžem od neho stáť etc., tak to mi už začína liezť na nerv a prestáva ma to baviť.
Poznať všetkých ma vôbec, ale vôbec neláka.
Hrávam za Ashe a v pohode si môžeme zahrať, ale ako hovorím som lvl 12.
Za ashe hrám od kedy som dohral tréning takže ju mám, pre mňa dokonale "nastavenú".
Viem či si kedy môžem dovoliť kúpiť etc.
Ale z času na Čas sa stretnem s protivníkom na ktorého žiaľ nestačím.
čo už. Je to teamová hra a nakoľko hrám s kade kým, z času na čas neostáva nič iné len sa dožadovať /surrender
Hrávam 5vs5 ale v poslednom Čase je to častejšie 4vs5... ah.
Hru hodnotím ako zbytočný nasierač pre mňa a nenormálny sňzlodej Času. Jediné čo ma pri tej hre drží je to, že môžem stúpať hore.
Inak je to pre mňa fail rovnako ako celý warcraft s výnimkou že to nie je zbytočne zložité.
Čo hovoríte na Rumble? Kupil som ho teraz..vahal som medzi nim a Kha'zixom a vybral som Rumble..výhody,nevýhody..som silver V. Hrávam Elise,Akali,Twitch,Sona.
-
Yos
Professional
Rumble, alebo Khazix - Late game OP, alebo early game OP
Ja osobne som dal prednost Khazixovi (AD, Armor runy) a na tope v early game strasne dava. Neraz mi bolo pisane, ze mam hacky ci co, ze taky dmg neni mozne davat. Zial je
Ja osobne som dal prednost Khazixovi (AD, Armor runy) a na tope v early game strasne dava. Neraz mi bolo pisane, ze mam hacky ci co, ze taky dmg neni mozne davat. Zial je
-
lekoklatik
VIP
Najlepsie LoL troll videa ake som mal tu cest vidiet.
Kvalitne sa uje**** na kazdom jednom
http://www.youtube.com/user/LeagueofFuc ... ture=watch
Kvalitne sa uje**** na kazdom jednom
http://www.youtube.com/user/LeagueofFuc ... ture=watch
Dnes sa mi to opäť stalo..vec,ktorá sa stáva v nižších ligách často a to vec zvaná "firstpick mid,countered,QQ fizz so fed
" 13 minut v hre a fizz je 6 0...ich tristana ouble CS jak anša ashe
dal som si za rumbla triple na konci,ale aj tak muka...som bol jediny kto dokazal dať fizz 1v1..skončil hru asi 23 2,obidvakrat som ho zabil ja
akurat garen na tope ma trochu ownil,ale akonahle som kuil seekers armguard,tak som ho z 3 1 dal na 3 5 
Edit: ozaj prečo supporti newardia lane bush v silver V? a ešte jeden záhul z minula. Enemy dali draka...flamer od nás na supporta,prečo nemáme na drakovi wardu...on supportil asi prvý raz,prakticky len wardil aj to na kkt a dal tam hneď wardu..a ten flamer hneď prečo tam dáva wardu,keď akurat zabili draka...debilizmus čistý
Edit: ozaj prečo supporti newardia lane bush v silver V? a ešte jeden záhul z minula. Enemy dali draka...flamer od nás na supporta,prečo nemáme na drakovi wardu...on supportil asi prvý raz,prakticky len wardil aj to na kkt a dal tam hneď wardu..a ten flamer hneď prečo tam dáva wardu,keď akurat zabili draka...debilizmus čistý
najlepsi counter na zeda wukong
dneska na tope ultol wukongov klon som sa smial 
hmm , EG vs CW dokončene a SK vs AAA uz dnes nebudu hrať ked su pisaní ? 
Inak, aj Vám vcera riadne lagoval west? Všetkých mojich spoluhráčov a protihracov stále odpajalo, tak som si spokojne pushoval lajnu a farmil o 10 levelov menšie enemy
free elo
Nj... na Easte som sa kvoli tomu nedostal do zlata lebo som prehral seriu....!
Všetkym to laguje.. ale nepriatelsky Master Yi nema lagy.. no super.
Všetkym to laguje.. ale nepriatelsky Master Yi nema lagy.. no super.
-
Hotwire
Addict
tvl to musel byt nejaky mrd...ja si Ancu davam s Akali na ranajky, cize tipujem ze to s tym counterpickom si myslel ironicky smerom k nemu.
ee.
Annie je fakt counter pick akali.
To ty chytaš proti sebe low annie
Annie je fakt counter pick akali.
To ty chytaš proti sebe low annie
4x som sa dostal do silver 2 4x som padol hned do 3 proste vacsiu smolu ako ja nema nikto
uz ani neverim ze v S3 dam aspon gold5 
Môj kamoš sa dostal zo silver 5 do silver 1 asi tak za 3 tyždňe. A v silver 1 stoji už 2-3 mesiac
Druhy kamarat ked bol v silver 1 prehral par hier... nešlo mu... a ked bol v minuse hodilo ho to do silver 3 alebo dokonca až 4

Druhy kamarat ked bol v silver 1 prehral par hier... nešlo mu... a ked bol v minuse hodilo ho to do silver 3 alebo dokonca až 4