ZTE Grand X IN (Orange Santa Barbara)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Branob12
Novice
Novice

Re: ZTE Grand X IN (Orange Santa Barbara)

Príspevok od používateľa Branob12 »

cauko tiez som majitelom tohto foniku a mam 3 zasadne problemi a to
1 bateria vecer ked zhasnem displej a fon nepouzivam do rana a baterka je nabita cca 50 % rano uplne off ani sa nezapne
2 citlivost displeja je dost zla v porovnani mojho zte orange san francisco II roby si ten displej co chce
3 niekedy ked spusta app tak zvlasne preblikne okraje su biele neviem mozno to robi aj vam
uz som volal do orangu a je nutna reklamacia tak dufam ze to opravia tak ako sa patri len neviem ako dlho im to bude trvat a neviem preco nejdu mi flv videa na inych strankach ako youtube :-(
markus.22
Novice
Novice

Príspevok od používateľa markus.22 »

Ahojte.
Ja s nim mam troska problem-reprak zacal strasne rezonovat a este dost casto straca signal....update na 4.1 vraj nebude pre tento model....
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Vie mi niekto pomoct s tym,ze ako ho aktualizujem z B01 na verziu B02 ak ho mam z Telekomu.Ked stiahnem ten update balicek z oficialnej stranky tak to stale vypise chybu.
markus.22
Novice
Novice

valki:nijako
janore
Novice
Novice

Príspevok od používateľa janore »

valki250 napísal:Vie mi niekto pomoct s tym,ze ako ho aktualizujem z B01 na verziu B02 ak ho mam z Telekomu.Ked stiahnem ten update balicek z oficialnej stranky tak to stale vypise chybu.
ja mam madarsku B06 verziu+ rom NEXT v3
markus.22
Novice
Novice

Ale uz si stratil zaruku nie?Ci vies ho vratiti spat na povodny telekom?
janore
Novice
Novice

markus.22 napísal:Ale uz si stratil zaruku nie?Ci vies ho vratiti spat na povodny telekom?
mam z orangeu a vratit povodny firmvare nie je problem ako aj unroot :D
markus.22
Novice
Novice

Ja mam telekom a doteraz som cital,ze sa zatial neda vratit povodny firmware....mas daky navod?
janore
Novice
Novice

markus.22 napísal:Ja mam telekom a doteraz som cital,ze sa zatial neda vratit povodny firmware....mas daky navod?
tu stiahnes org.soft a inštalujes s sd karty http://firmware.pp.ua/zte-grand-x-in/
MapSteR
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa MapSteR »

Zdravím, rozbil som na GRand X in display a neviem z neho vytiahnut kontakty ulozene v telefone.. poradí niekto?
GRosso
Novice
Novice

Príspevok od používateľa GRosso »

Zdravím páni, mám Grand x už nejakú tu dobu a v poslednom čase sa mi sám vypína.. každú minútu cca. Zapnem ho - vypne sa...
Sem tam počas zapínania mi vyhodí obrázok otvoreného androida s výkričníkom.
Bude to chybný software? Zobral som ho z Orangeu tak neviem či ho dať reklamovať alebo nejako opraviť software.
Verzia softweru tam je:
GXI_OSKV1.0.0B02
maros72
Novice
Novice

Príspevok od používateľa maros72 »

GRosso napísal:Zdravím páni, mám Grand x už nejakú tu dobu a v poslednom čase sa mi sám vypína.. každú minútu cca. Zapnem ho - vypne sa...
Sem tam počas zapínania mi vyhodí obrázok otvoreného androida s výkričníkom.
Bude to chybný software? Zobral som ho z Orangeu tak neviem či ho dať reklamovať alebo nejako opraviť software.
Verzia softweru tam je:
GXI_OSKV1.0.0B02
Zdravím,
ja som mal ten istý problém, avšak nevidel som nikdy žiaden obrázok s výkričníkom. Jednoducho sa sam od seba kedykoľvek vypol, dokonca pri zapínaní asi 6x po sebe.
Tak som ho dal reklamovať, mimochodom už 2.krát kvôli tej istej chybe. Som zvedavý čo spravia teraz, predtým preinštalovali OS. Mimochodom tiež je od Orange.
verzia softvéru je rovnaká
210695
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa 210695 »

Rovnaky problem ... mobil sa sam od seba vypinal bolo jedno co sa snim robilo dokonca aj v zablkovanom stave ked som ho odomkol (no uz som ho neodomkol lebo bol vypnuty :D) v utorok to budu tri tyzdne co som ho poslal na reklamaciu.. ani sa neponahlaju asi vedia preco :) s telefonom skoro pol roka nebol ziaden problem a teraz toto .. uvidime ako sa to vyriesi
tyler91
King
King

Príspevok od používateľa tyler91 »

Caute,kamarat vlastni tento mobil a stal sa mu zvlastny problem.Na displeji sa akokeby zhorsilo rozlisenie,ako ked na monitore date 800x600 tak je to take kockate,a to presne sa stalo kamaratovi,(az tak rapidne sa to nezhorsilo,ale nie je to take ako predtym),neviete kde by mohla byt chyba ?
kurelguy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa kurelguy »

Mne uz jednou reklamaciou presiel, preinstalovali OS a vypina sa stale, sice nie tak casto ale vypina sa... takze ide asi na druhu reklamaciu som zvedavy co urobia potom. Inak co sa tyka toho vypinania uz nejaky cas hladam nejake riesenie na nete a nikde nic, ste na tom rovnako, alebo zle hladam?
markus.22
Novice
Novice

No ja mam s tohoto strasnu nechut...na iPhone sa v zamknutom stave nedal telefon vypnut....ale tu?Mam ho vo vrecku a zohnem sa a je vypnuty....
Minule som takto cakal kuriera a po 4 hodinach som kukol a mobil vypnuty a neprijatych 12 hovorov....
pippo
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa pippo »

obcas sa mi to stalo tiez v nohavicach ked som ho nosil tlacitkom smerom hore, ked som ho otocil smerom dole tak sa mi podstatne menej krat vypol. Kazdopadne je to vec, ktora ide na nervy, mne sa to nastastie uz dlho nestalo. Bolo to taktiez rozoberane aj na xda fore http://forum.xda-developers.com/showpos ... tcount=119
trend
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa trend »

Zdravím,
Má niekto skúsenosti s OTG káblom a týmto mobilom. Kdesi som čítal že by to telefón mal podporovať, dnes mi aj prišiel TENTO jeden no nejako sa mi to nedarí rozbehať. Ako je to na iných zariadeniach? Treba root povolenie?

Verzia software:
GXI_OSKV1.0.0B02
markus.22
Novice
Novice

No a uz aj pojde do servisu....stale odpaja sd kartu,restartuje sa....aj pocas telefonatu,nereaguje,zamrza a brutalne sa prehrieva....pri nabijani velakrat prestane nabijat....Musim pockat kym schladne a zas dat nabijat
Stuntbiker
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Stuntbiker »

Nazdar mam tento mobil a mam teda asi mojou neznalostou problem
ked kamerujem neviem ako nastavim vec kde sa ma video ulozit
ked kamerujem neviem kolko minut este mozem kamerovat

ked nahravam veci do mobilu z pc tak to neotvori ako USB ale ako telefon a je to pomalsie asi to je ale tim ze mam AMD a on procak Intel.
a kde by som kupil k mobilu nejake veci ako kryt alebo co by ste radili ako nahradu za gorilla glass ? pretoze to je achylovka tohoto mobilu ... ze ho nema

a to je vsetko inac mobil odporucam mam ho druhy den a milujem ho a to niesom ziaden telefonovy maniak
dalsia vec vsade citam ze to ma naprd fotak a kameru prave na zaklade toho som si ho ja vybral kedze som vyberal s nizsej cenovej kategorii huawei lg samsung htc tento mobil mal s nich najlepsiu kameru to sa s mojim minulim htc neda porovnat je pravda ale ze tma mu robi problem ale tie lacne smartfony neskrtnu ani cez den ...
Dakujem za odpoved
Napísať odpoveď