Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
cinges
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa cinges »

original icq.. uz je z toho ruska sr*cka..plna hovadin, tak mozno preto to blokuje, ze ak sa nieco posle zo servru icq, tak to posle rovno do p.
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Borci da sa nejako zablokovat ta reklama ze odporucane ? neskutocne ma serie ked mam na nastenke bidy bidia a podobne sracky a tie ovce tam este pisu aka super cena.. napisal som tam ze to prihadzuje bot ked sa pani pytala preco sa stale zvysuje cas ze niekto furt prihadzuje. Hned mi dali blokovanie na pisanie komentov a tak ja by som si to rad zablokoval nech to nevidim.. ale asi to ani nepojde, co?
robbo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa robbo »

vesaK: stiahni si F.B. Purity, pomocou neho si to zablokuješ
vesaK
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa vesaK »

Dik bro, karmu ti ale nedam bo ma karmaban ze som napisal vulg. jednemu zufalcovi
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

vesaK: Tych vulgarizmov a urazok tam bolo az, az, nebol to len jeden pripad.
lukas9206
Addict
Addict

Príspevok od používateľa lukas9206 »

Dá sa nejak zrušiť funkcia aby neukazovalo moju polohu keď s niekým píšem?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Iste. Ked pises status na pocitaci, tak je pod nim taka mala obratena slzicka. Ked pises z mobilu, tak je tam tiez slzicka, resp. je tam taka sipka a ked kliknes na nu, tak si mozes vypnut zobrazovanie lokacie. Taktiez sa to da v nastaveni samotnej FB aplikacie v mobile, aj Messengera.
Aliden
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Aliden »

a viete niekto nastavit, aby nebolo vidno v news feedoch, ze co likujem?

inak na margo FB a jeho neustalych zmien, je tu toto perfektne video :D enjoy.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

ako obmedzit, aby friends of friends nemohli davat like a komenty na fotky, na ktorych som oznacil ich friends? uz ma zacina otrvavovat mat notifikacie zaspamovane konverzaciami cudzich ludi
Yogi19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Yogi19 »

Ahoj, toto som si nedávno všimol, je to nejaký vírus, alebo čo? :D Je to v ľavom dolnom rohu. Dík.
Prílohy
bez_názvu.JPG
bez_názvu.JPG (10.69 KiB) 3111 zobrazení
anton1
Novice
Novice

Príspevok od používateľa anton1 »

Ahojte,
neviete nahodou niekto ako nastavit na facebooku, aby sa nezobrazovali mojim priatelom "nedavno pridani priatelia"?
Dakujem
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

vo svojom profile si najdi to okienko kde mas novopridanych frendov ..napravo hore toho okienka budes mat moznost skryt a tym padom to neuvidi nikto
glajdo
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa glajdo »

Aliden napísal:a viete niekto nastavit, aby nebolo vidno v news feedoch, ze co likujem?

inak na margo FB a jeho neustalych zmien, je tu toto perfektne video :D enjoy.
Parádne video :-D :-D
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Potreboval by som poradiť ako nastaviť, aby moji priatelia nevideli mojich ďalších priateľov ktorých mám v kontaktoch (vzájomných priateľov vidno byť môže, no nechcem aby bolo vidno cudzích)

A druhá vec. Priateľka si ma pridala na FB do vzťahu. Pozeral som sa ako jej to ukazuje v profile v info "Zadaná" poslal mi vlastne žiadosť na "aktualizáciu" stavu ... chcem to isté, len nechcem aby sa mi tam zobrazilo potom meno ..že s kým :)
Hádam rozumiete čo myslím :)

+ dá sa nejak skryť info v profile o mne ? že ho nebudú vidieť ani priatelia ?

Dík, :) K+

No už som na to nejak prišiel svojpomocne ... komplikovaný je pre mňa ten facebook :D
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

K tomu prvému - choď cez svoj profil do svojho friendlistu a vpravo hore máš takú ikonku ceruzy. Klikneš, vyberieš možnosť Edit Privacy a tam to nastavíš.

Čo sa týka toho vzťahu, tak keď som správne pochopil, chceš to tak, aby si tam mal Zadaný a ona Zadaná, ale bez mien? Tak si to nastavte individuálne. Žiadosť zruš a len tak to nastav, malo by to fungovať.

A to, že kto čo vidí v tvojom profile, sa zase nastavuje ikonkou kladky pri jednotlivých položkách v tvojom profile na karte About.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Kamarat ma iPhone 5 a ma problem, ze ho stale ukazuje online na Facebooku, ked ma zapnuty net v mobile. Pozeral nastavenie FB aj Messengeru, ale nenasiel to, kde vypne svoj online status. Kde sa da prosim nastavit, aby ho neukazovalo online na FB, ked ma zapnuty net, resp. ma zapnutu aplikaciu FB/Messenger na mobile???
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

hojko napísal:Kamarat ma iPhone 5 a ma problem, ze ho stale ukazuje offline na Facebooku, ked ma zapnuty net v mobile. Pozeral nastavenie FB aj Messengeru, ale nenasiel to, kde vypne svoj online status. Kde sa da prosim nastavit, aby ho neukazovalo online na FB, ked ma zapnuty net, resp. ma zapnutu aplikaciu FB/Messenger na mobile???
Ak nechce aby ho ukazovalo "online" ked ma zapnuty net alebo fb tak stačí ak si v aplikacii FB otvori na boku chat(slide prstom zlava do prava) a klikne na koliesko vpravo hore a zaklikne "turn off chat". No obavam sa ze problem u neho je v pouzivani Messengeru. Zda sa mi ze ked sa pripoji na Messenger tak ho bude ukazovat online v kuse. Teda aspon mne to stále tak fungovalo. Cize nech skusi vymazat uplne Messenger a pouzivat len FB aplikaciu s vypnutym chatom.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

hojko napísal:Kamarat ma iPhone 5 a ma problem, ze ho stale ukazuje offline na Facebooku, ked ma zapnuty net v mobile. Pozeral nastavenie FB aj Messengeru, ale nenasiel to, kde vypne svoj online status. Kde sa da prosim nastavit, aby ho neukazovalo online na FB, ked ma zapnuty net, resp. ma zapnutu aplikaciu FB/Messenger na mobile???
teraz nejako nechápem ako to je a čo potrebuje

//no práveže som nevedel či sa pomýlil v tej prvej alebo druhej vete...ale logickejšie to bude asi v tak ako hovoríš ty
Cross
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Cross »

DanielDevil: V prvej vete malo byt "online" a nie offline.

Dnes som si všimol že pribudla možnosť dať do statusu blbosti ako "feelings, drinking, eating" Pre mňa osobne zbytočnosť ale aspoň si mládež bude môcť vylievať "problémy" novým spôsobom. :roll:
Prílohy
fb.JPG
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Mal som tam chybu, malo tam byt napisane, ze ho stale ukazuje online, pritom by to rad skryl. Uz som to opravil. Vie niekto ako to nastavit???
Napísať odpoveď