PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
nie len ked uz to ides citat s tym dž tak to citaj cele anglicky..foneticke znaky ti sem neviem napisat, ale urcite ti pomoze google translate popripade nejaky iny online slovnik s vyslovnostou.
Alebo to potom klasicky citaj slovensky junior, zalezi od toho v akom jazyku hovoris ked to spomenies
Alebo to potom klasicky citaj slovensky junior, zalezi od toho v akom jazyku hovoris ked to spomenies
Ahojte, potreboval by som poradit s anglickym prekladom tychto fraz a tejto jednej veticky do formulara:
Prosím, vyplňte nižšie uvedený formulár, ak máte záujem o prácu čašníka alebo kuchára. Naša spoločnosť Vás bude automaticky kontaktovať e-mailom alebo telefonicky, akonáhle bude Vaša ponuka schválená.
Doplňujúce údaje:
Mám záujem pracovať ako:
Je tu niekto, kto by to prípadne vedel preložiť aj do nemčiny a ruštiny?
Velka vdaka
Prosím, vyplňte nižšie uvedený formulár, ak máte záujem o prácu čašníka alebo kuchára. Naša spoločnosť Vás bude automaticky kontaktovať e-mailom alebo telefonicky, akonáhle bude Vaša ponuka schválená.
Doplňujúce údaje:
Mám záujem pracovať ako:
Je tu niekto, kto by to prípadne vedel preložiť aj do nemčiny a ruštiny?
Velka vdaka
Tak len do angličtiny:
If you are interested in working as a waiter or a cook, please fill out the form below. Our company will automatically contact you through e-mail or phone as soon as your offer is approved.
Additional information:
I am interested in a job position:
If you are interested in working as a waiter or a cook, please fill out the form below. Our company will automatically contact you through e-mail or phone as soon as your offer is approved.
Additional information:
I am interested in a job position:
Preloží mi to niekto do angličtiny? "Veľmi rád by som ťa tu videl. Dúfam že sa to raz podarí. Určite si naladím tvoju web show, niečo také si predsa nenechám ujsť."
-
guess.whoo
Redeemer
I would love to have you here. I hope it would happen soon. I will certainly watch your webshow, can´t miss that.
poprosim, je to trocha dlhsie, ale dost primitivne napisane, DO ZAJTRA (11.6), NEMCINA!
k+ ista /popripade vam prelozim do ANJ nieco/
Citanie je oblubenou volno casovou aktivitou mnoho ludi. Niektori citaju aby zahnali nudu, ini zas pre potesenie z pribehu. Mala Olga z Berlina cita knihy kazdy den.
V jednu krasnu nedelu citala Olga knihu vo svojej izbe. Mama zatial varila chutny obed. Vsetko uz bolo pripravene, no Olgy nebolo. Kricali na nu mama aj otec, no ona sa stale neozyvala. Mama poslala otca, aby siel olgu hladat. Otec je najprv nevedel najst, no potom vosiel do jej izby. Tam uvidel olgu, ako si cita knihu. Opytal sa jej, ci nepocula, ako na nu kricali. Ona mu povedala ze nie. Otec ju potom poslal, nech si ide sadnut do kuchyne k stolu. Otec bol ale zvedavy. Chcel sa pozriet, aku knihu Olga citala. Jej nazov ,, moj najlepsi kamarat,, ho zaujal, tak si par stran precital. Olga s mamou uz sedeli pri stole, no teraz chybal otec! Mama poslala olgu, aby ho priviedla do kuchyne. Hadajte co! Este stale si cital olginu knihu!
Olga zavolala otca do kuchyne ku stolu. Vsetci sa spolu naobedovali a dobre zasmiali. Kniha je urcite ich najlepsi kamarat.
nemusi to byt doslovne, len aby podstata bola zachovana, DAKUJEM
Citanie je oblubenou volno casovou aktivitou mnoho ludi. Niektori citaju aby zahnali nudu, ini zas pre potesenie z pribehu. Mala Olga z Berlina cita knihy kazdy den.
V jednu krasnu nedelu citala Olga knihu vo svojej izbe. Mama zatial varila chutny obed. Vsetko uz bolo pripravene, no Olgy nebolo. Kricali na nu mama aj otec, no ona sa stale neozyvala. Mama poslala otca, aby siel olgu hladat. Otec je najprv nevedel najst, no potom vosiel do jej izby. Tam uvidel olgu, ako si cita knihu. Opytal sa jej, ci nepocula, ako na nu kricali. Ona mu povedala ze nie. Otec ju potom poslal, nech si ide sadnut do kuchyne k stolu. Otec bol ale zvedavy. Chcel sa pozriet, aku knihu Olga citala. Jej nazov ,, moj najlepsi kamarat,, ho zaujal, tak si par stran precital. Olga s mamou uz sedeli pri stole, no teraz chybal otec! Mama poslala olgu, aby ho priviedla do kuchyne. Hadajte co! Este stale si cital olginu knihu!
Olga zavolala otca do kuchyne ku stolu. Vsetci sa spolu naobedovali a dobre zasmiali. Kniha je urcite ich najlepsi kamarat.
nemusi to byt doslovne, len aby podstata bola zachovana, DAKUJEM
Lesen ist eine sehr beliebte Aktivität vielen(r?) Menschen. Einige Leute lesen nur um die Langweile auszutreiben (týmto slovesom som si neni istý), andere für spannende Geschichte. Kleine Olga von Berlin liest Bücher jeden Tag. An einem schönen Sonntag las sie ein Buch in ihrem Zimmer. Ihre Mutter während ihres Lesens kochte ein leckeres Mittagessen. Alles war schon vorbereitet, aber Olga war nicht dabei. Ihre Eltern haben an sie sofort geschrien, aber sie hörten keine Antwort von ihr. Mutter sagte Olgas Vater damit er Olga suchen ging. Vater konnte sie zuerst nicht finden, aber dann ging er in ihres Zimmer ein. Dort sah er Olga. Sie war ins Buch vertieft. Er fragte sie, ob sie nicht gehört hat, dass sie an sie geschrien haben. Sie sagte, dass sie nichts gehört hat. Ihr Vater schickt sie dann zum Mittagessenstisch. Vater war aber sehr neugierig. Er wollte wissen, was für ein Buch Olga liest. Das Buch heißte "Mein bester Freund" und das fand er interessant. Dafür las er einpaar Seiten. Olga mit ihrer Mutti haben schon beim Tisch gesessen, aber jetzt erstaunlich ohne Vater. Mutti sagte seiner Tochter, dass sie ihn fand und zum Tisch schickte. Solche Űberraschung! Er las ständig das Buch. Dann gingen sie endlich zum Tisch. Die ganze Familie hat das Mittagessen gegessen und dabei gelacht. Buch ist bestimmt ihr bester Freund.
Neni som si tým 100% istý(teda čiarky minimálne), ale tak snáď aspoň trocha pomôže.
Neni som si tým 100% istý(teda čiarky minimálne), ale tak snáď aspoň trocha pomôže.
prosím mohol by mi toto niekto preložiť do angličtiny?? tak aby každý pochopil čo vlastne chcem...
Ahojte. Hľadám epizódu seriálu ................. , sezónu ..... ,časť ...... v 720p HD rozlíšení, ktorá sa bude dať stiahnuť zadarmo a bez registrácie z nejakej stránky. Viete poradiť z akej?? Ďakujem, odmena istá.
písal som to bez konkrétnejších info o čo sa jedná, aby to nebol warez príspevok, názov, sezónu a časť si potom doplním, ďakujem K+ istá
+ ak by ste vedeli môžete to celkovo preložené napísať aj inak- s rovnakou podstatou- hlavne aby pochopili čo chcem, ďakujem
Ahojte. Hľadám epizódu seriálu ................. , sezónu ..... ,časť ...... v 720p HD rozlíšení, ktorá sa bude dať stiahnuť zadarmo a bez registrácie z nejakej stránky. Viete poradiť z akej?? Ďakujem, odmena istá.
písal som to bez konkrétnejších info o čo sa jedná, aby to nebol warez príspevok, názov, sezónu a časť si potom doplním, ďakujem K+ istá
+ ak by ste vedeli môžete to celkovo preložené napísať aj inak- s rovnakou podstatou- hlavne aby pochopili čo chcem, ďakujem
Hello. I'm looking for an episode of tv series ................. , season ....., part ...... in 720p HD resolution, which can be downloaded for free and without any registration. Could you give me some advice where to download it? Thanks
S tým "odmena istá" som si neni istý ---- "reward certain" ?, "you will be rewarded" ?
S tým "odmena istá" som si neni istý ---- "reward certain" ?, "you will be rewarded" ?
-
guess.whoo
Redeemer
reward guaranteed
vďaka, k+ obom, díky za ochotu 
-
xjojox2246
Star
ako je po anglicky
maturitné oznamko
maturitné oznámenie
Teda keď napíšem do google po anglicky tak tam tiež normálne nájde v obrázkoch take niečo ako keď napišem aj po slovensky
VOpred ďakujem
maturitné oznamko
maturitné oznámenie
Teda keď napíšem do google po anglicky tak tam tiež normálne nájde v obrázkoch take niečo ako keď napišem aj po slovensky
VOpred ďakujem
Toto je trošku tricky, keďže angličania žiadnu maturitu nepoznajú. V spojitosti s dokončením štúdia, najmä vysokej školy, je to: graduation announcement
-
Fabo
Hardcore addict
slight OT: poznaju. v Amerike maju SATy, v Britanii GCSE. Ale ako akt ukoncenia skoly (aj strednej) sa pouziva graduation.
GCSE sa ale pokiaľ viem robí vo veku pred-stredoškolskom (15?). Teda to by som skôr prirovnával k "Monitoru 9", čo sa s maturitou porovnať nedá. O SAT-e som nepočul nič. 
Ludia, ako by ste prelozili tieto veci? Jedna sa konkretne o clanok ohladom kulturistu.
1. Časopis Mens Fitness ho menoval za jedného z 25 najlepších Fittest Americans alongside Lance Armstrong, David Beckham..
2. a televízna show EXTRA za one of America's Most Eligible Bachelors.
3. He is a two-time All-America wrestler a PRO-rated parašutista
1. Časopis Mens Fitness ho menoval za jedného z 25 najlepších Fittest Americans alongside Lance Armstrong, David Beckham..
2. a televízna show EXTRA za one of America's Most Eligible Bachelors.
3. He is a two-time All-America wrestler a PRO-rated parašutista
1. Časopis Mens Fitness ho menoval za jedného z 25 naj fit (najzdravšie vyzerajúcich) Američanov, v zozname sú aj Lance Armstrong, David Beckham..
2. a televízna show EXTRA za jedného z amerických najsúcejších slobodných mužov pod chomút. - chýba trochu kontext, môže to znamenať aj niečo iné
3. Je 2-násobný All-America (pravdepodobne ranking) wrestler a profesionálny parašutista.
2. a televízna show EXTRA za jedného z amerických najsúcejších slobodných mužov pod chomút. - chýba trochu kontext, môže to znamenať aj niečo iné
3. Je 2-násobný All-America (pravdepodobne ranking) wrestler a profesionálny parašutista.
-
Fabo
Hardcore addict
Hensym: mas pravdu, splietol som si to s A-levels.
saj: dost blbo sa preklada ked to takto rozmontujes. Nabuduce celku vetu...
saj: dost blbo sa preklada ked to takto rozmontujes. Nabuduce celku vetu...
-
guess.whoo
Redeemer
2. ho zvolila za jedneho z najziadanejsich slobodnych muzov