Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
seth82
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa seth82 »

Prosím, mojko, cituj, kde som rozpútaval vášne a že sa chcem zbaviť cigánov. A ak to tu nenájdeš, znamená to, že si si nevzal opäť tabletky a pustili ťa k PC opäť bez dozoru.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Inak preco toho uzivatela Famine este nikto nezablokoval?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Možno preto že som neporušil žiadne pravidla tohto diskusneho fora :mrgreen: zaujimave že sa na to pýtaš práve ty kali520 co ma prispevky v diskusnom fore take na hrane pravidiel :lol: ty to vždy tie tvoje rasisticke nazory napišeš tak aby to bolo ešte ako tak vramci pravidiel :twisted: seth82 je narozdiel od teba miernejši vo svojich príspevkoch,... Alebo mi nedali ban pretože tu maju na tomto fore vdaka mne obrovsku čítanost a tym obrovsky prílev penazi za reklamy :smt033
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

ty si vysledok incestu, pisal si,ze Anna Malikova je krasna slovanska zena,ked bola rec o Radicovej..to ti nevadilo,ze anca s janom mali rovnaky nazor na degesov ako 85% obyvatelstva?
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Ano napisal som taky prispevok len som zabudol v nom napisat nazor aj na jej vystupovanie :-) ja som aj volil sns a to len tak z haluze lebo na kandidatke bol aj moj kamarat tak som mu dal hlas :smt033 dostal cca 150 hlasov dokopy :mrgreen:
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Famine napísal:ja vas iba upozornujem!! Ale tebe to zrejme vyhovuje rozputavat vášne namiesto mieru!! Si myslite ze ked sa zbavite romov tak sa budete mat dobre? Príde len novodoby hitler a tych co niesu romovia zastihne rovnaky osud!
A ty si ako cigáň, keď príde novodobý "Vodca", vďaka ktorému nás bielych zastihne rovnaký osud ako cigáňov? Lebo nič iné sa z toho nedá vydedukovať. Vyznelo to tak, ako keby si sa nenormálne tešil na to, že niekto bielych vyhladí a cigáni zostanú.
Son-Goku
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Son-Goku »

Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

Och, aký masívny škandál by z toho bol, keby sa to stalo v opačnom garde. Neviete niekto, či útočníkov patrične sankcionovali? Myslím, že z kamery sa dajú identifikovať pomerne ľahko.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Uz som sem to video stranu dozadu daval. Sankcionovani zatial neboli, viem ze su "stihani na slobode".
Ale dneska je proti tomu incidentu celkom velka demostracia http://zpravy.idnes.cz/demonstrace-v-du ... -zpravy_jj
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Veľmi zlé, veľmi zlé..ale opäť sa ukazuje, že nemusí ísť o nejakých náckov, stačí frustrácia, neriešenie problémov, zanedbávanie akejkoľvek práce a "obyčajní" ľudia nemajú ďaleko od páchaniu pogromu..nevraviac o tých rečiach o plyne a pod.

Je to dosť smutné vidieť.
kali520
Darca
Darca

hughito napísal:Je to dosť smutné vidieť.
Tak si ale potom zagratuluj lebo taky ako ty a tie vase nazory ste pricina tychto problemov.
hughito
Redeemer
Redeemer

Príčinou je v prvom rade dnešná kríza a sračky, v ktorých sa svet nachádza. V takejto situácii sa vždycky nachádza obetný baránok, politici spravicovievajú, stredná trieda, ktorá klesá stále nižšie a nižšie sa začne obávať a chráni si svoj status aj takýmto spôsobom. Ono nie je náhoda, že toto sa zákonite deje, stále a stále, akurát sa vzhľadom na dané krajiny mení ten vinník.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Sorry, ale za nevzdelanosť, lenivosť, kriminalitu a nezamestnanosť cigánov nemôže ani kríza a ani sračky, v ktorých sa svet nachádza. A tak isto to nemá nič spoločné s "hľadaním si nepriateľa", pretože problémy s cigánmi sú na Slovensku a nie len tu odjakživa.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

veru veru...
mam taky dojem ze nech je ekonomika v akomkolvek stave, ich sa to ajtak takmer nedotyka...
ich zivocisna natura moze za svetko a ako aj ochocene zvieratka davame do zoo (pod dohladom profesionalov ofc) takisto by aj cigosi mali mat nejaky svoj strazeny vybeh.
hughito
Redeemer
Redeemer

seth82 napísal:Sorry, ale za nevzdelanosť, lenivosť, kriminalitu a nezamestnanosť cigánov nemôže ani kríza a ani sračky, v ktorých sa svet nachádza. A tak isto to nemá nič spoločné s "hľadaním si nepriateľa", pretože problémy s cigánmi sú na Slovensku a nie len tu odjakživa.
Odjakživa? To znamená..?
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Zasa si vyberáš z môjho príspevku to, čo ti najviac pasuje? Chceme zasa slovičkáriť? A nepovieš nám niečo o tom, ako svetová kríza a "svet v sračkách" sú príčinou problémov s cigánmi, ktoré máme?
hughito
Redeemer
Redeemer

Ak si nepochopil seth, tak nespamuj. :wink:
kali520
Darca
Darca

hughito napísal: Odjakživa? To znamená..?
To znamena odkedy je cigan ciganom.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak tvoj názor mi je známy, skôr ma zaujímal ten sethov.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Urob si prieskum na Internetoch, odkedy ľudia v Európe cigánov považujú za...cigánov..., prečo a podobne. Ja ti to predsa robiť nebudem. Vieš veľmi dobre, na čo som myslel, ako som to myslel, akurát že sa asi nudíš :3 Ja nie, teda prosím, Google je tvoj kamarát...

//autoeditácia príspevku (02 Jún 2013, 11:23)
http://kosice.korzar.sme.sk/c/6818052/s ... vanie.html "Celý projekt by mal stáť okolo pol milióna eur. Saleziáni ich chcú získať z dotácií ministerstva dopravy, výstavby a regionálneho rozvoja, respektíve zo Štátneho fondu rozvoja bývania." - Ha ha, daňoví poplatníci sa môžu opäť skladať na "sociálne znevýhodnených" (ktovie, kto ich sociálne znevýhodnil?), nie len na ich živobytie, ale tento krát opäť aj na bývanie, etc.

Krajina snov. Teda aspoň pre niektorých.
Napísať odpoveď