Romovia na Slovensku

Diskusie na politické témy...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Romovia na Slovensku

Príspevok od používateľa Innocence »

ziegel napísal:http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/ ... ho-klacky/
Opat jeden utok v nasom uz znamom ceskom mestecku.
Diskusia zablokovana, samozrejme.
DISKUZE BYLA ZABLOKOVÁNA! Rasistický podtext príspevkov - to tieto spravodajské servery nevedia zabezpečiť moderovanie/filtráciu takýchto príspevkov? Aby sa napr. pri niektorých článkoch zobrazili až po schválení? Aj keď, dobre, ani toto by nebolo ideálne, lebo ktovie, kto by to moderoval. Mne je to len na smiech, nech pokojne zavrú diskusie pod všetkými článkami na webe, ak chcú ľuďom zabrániť povedať svoj názor.

Čo sa týka konkrétneho prípadu, zdroj neinformuje o tom, za akých podmienok k bitke došlo. V prostredí rómskej komunity však často absentujú základné prvky výchovy, a sám som bol niekoľkokrát svedkom nezmyselných konfliktov vyprovokovaných práve rómskymi sopliakmi. Takéto správanie je neospravedlniteľné a pevne verím, že výtržníci budú, aj napriek svojmu mladistvému veku, potrestaní. Žiadna benevolencia - ako som písal v predošlých príspevkoch, trestné konanie proti delikventom musí mať preventívny charakter a v budúcnosti by podobné skupiny výrastkov (či už na strane majority, alebo minority) uvažovali, či sa do bitky púšťať alebo nie.

//autoeditácia príspevku (04 Jún 2013, 21:27)
Pridávam link na článok - Kočárky zdarma pro matku paterčat vyvolaly smršť nenávisti a závisti
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

To je proste čistý stupidizmus.
ziegel
Star
Star

Príspevok od používateľa ziegel »

Na porovnanie http://www.ahaonline.cz/clanek/trapasy/ ... penez.html
Niekto dostava kocare, niekto ma ho*no.

I ked to nepatri do tejto temy. Tu ide skor o to, ze sa okolo patorciat spravilo obrovske halo, tak to aj vyvolalo obrovske reakcie. Aj tak je vsak smutne, ze takato pomoc je vzdy jednostranna a na ine (podobne) pripady sa nemysli.
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa ArkanoviTigrovi »

no to je ozaj stupidizmus, cigani biju cechov, ciganom daju kocare, a bieli prezivaju jak sa da...
hughito
Redeemer
Redeemer

ArkanoviTigrovi napísal:no to je ozaj stupidizmus, cigani biju cechov, ciganom daju kocare, a bieli prezivaju jak sa da...
:lol: :lol: :lol:

pre karmistov: ten komentár vyššie o stupidizme mal patriť k tomu článku pridanom po edite.
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

http://www.protiprudu.org/problem-nie-je-rom-ale-gadzo/

Pre kazdeho prociganskeho aktivistu, ktory je vzdy ten hlavny dovod problemu.

Rozobrany aj dovod tych propagandistickych nezmyslom z produkcie SME, konkretne Vlada Rafaeal, ktore sem seth postoval.
Scorpion90
King
King

Príspevok od používateľa Scorpion90 »

Skutocne si na SME / Idnes, ... / myslia, ze zablokovanim diskusie pod clankami o ciganoch vztahu majority k tejto "mensine" pomozu? / :roll: / to sa nepytam, musel som si len vzdychnut /
hughito
Redeemer
Redeemer

Aj ste tie diskusie niekedy čítali? Ja som tam len párkrát nazrel a teda nečudujem sa, že to niekto rovno zablokuje.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Áno, čítali. Ale to neznamená, že ich treba zablokovať - napísal som to jasne v tom podnete SOI. Vtipné je, že ak ľudia dosť podobným spôsobom reagujú v článkoch o politike, nik tie diskusie nemaže a ani preventívne nezakazuje. Je to dôkaz, že cigáni sú "chránení" a že na ich margo sa kritika písať nemôže. Nech už je hocijaká.
hughito
Redeemer
Redeemer

seth82 napísal:Áno, čítali. Ale to neznamená, že ich treba zablokovať - napísal som to jasne v tom podnete SOI. Vtipné je, že ak ľudia dosť podobným spôsobom reagujú v článkoch o politike, nik tie diskusie nemaže a ani preventívne nezakazuje. Je to dôkaz, že cigáni sú "chránení" a že na ich margo sa kritika písať nemôže. Nech už je hocijaká.
Neviem, na druhú stranu sa týchto diskusií pod článkami nezúčastňujem ani ich neprezerám, tak neviem. Išlo mi o to, že ak som náhodou do nejak pozrel (a neviem ani konkrétne, či išlo o SME), tak každý druhý príspevok bol o nejakom plyne, vraždení, hubení - to všetko prepletené nadávkami. Takže ak pod. vyzeralo aj to na SME, tak sa vôbec tým zákazom nečudujem - ak by to mal niekto moderovať, tak tých ľudí by muselo byť aspoň päť a sedieť pri tom non-stop.
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Plne nenavisti a nadavok su diskusie aj k clankom diametralne tematicky odlisnych.

hugho - Ty musis mat nervy a trpezlivost ako z ocele. Par rokov tu uz diskusiu prehravas a aj tak ta to neodradza. :D Ty si proste hviezda. :D
hughito
Redeemer
Redeemer

To ako sa prehráva diskusia? :lol:
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Ja sa tých diskusií zúčastňujem a môžem zodpovedne prehlásiť, že drvivá väčšina príspevkov nie je v takom duchu, ako si to ty opísal. Nie, mazať celé sa nemá a tak isto nie blokovať, pretože JA som zákazník, ja ich platím, platíš ich aj ty, keď chodíš na ich web a oni na ňom za ťažké prachy zverejňujú reklamy - ja chcem diskutovať slušne a je mi vcelku ukradnuté, že niekomu v SME sa to nechce mazať selektívne. To je ako keby železnice nepustili zákazníkov na peróny pri príchode vlakov, lebo nejaký debil raz za čas skočí na koľajnice.
hughito
Redeemer
Redeemer

Tak v tom prípade je sťažnosť oprávnená, som zvedavý, čo tým dosiahneš.
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Naco je dobra diskusia, ak sa maze? Diskusia je nastavene zrkadlo clanku, alebo tomu o com clanok je. V diskusii sa clovek casto krat dozvie viac veci ako v clanku, hlavne ak su tie clanky odflaknute a jednostranne napisane. Cize aj keby tam pisal hocikto hocico, ak sa zmaze aj jeden prispevok adminom, diskusia zacina stracat svoj vyznam... Ak obhajujes takuto cenzuru hughito tak potom si len ***** do ust.
hughito
Redeemer
Redeemer

Určite nie cenzúru, ale to že sa mažú tie primitívne príspevky o plynoch akceptujem. Pravda však je, že to nie je napr. sethova chyba, ak chce on diskutovať normálne.

Ale o čomsi vypovedá aj to, že sa tie diskusie blokujú plošne - teda, že sa tam nahrnie banda primitívov, ktorí tam kydajú len lajná. Neverím na nejakú konšpiráciu typu, že sa SME boji sethových príspevkov, tak to radšej blokne, aby "cigánska propaganda" zostala zachovaná bez ujmy.
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

Lebo na diskusiach sme niesu takí tolerantni k neonacistickym, extremistickym a rasistickym nazorom a diskusie na sme su neprehladne na php forach je to prehladnejsie a daju sa lepsie mazat xenofobne nazory,... Oni maju citanost sponzorov a niekoho mozu pohorsovat xenofobne nazory ale vy ste voci tomu benevolentny,.. byt na mne ja by som vymazal polku postov v tejto teme :)
Innocence
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Innocence »

A ja by som najradšej vymazal teba. Čo je neprehľadné na SME diskusii pod článkom?
KaptMichal
King
King

Príspevok od používateľa KaptMichal »

Takze ty si to cital a v diskusii nebol ziadny normalny prispevok? To ako ked niekto napise absurditu tak radsej zablokuju celu diskusiu? Mne je to jedno, ja tam nechodim... Zidovske klamstva a zavadzanie citat nechcem, no ide o princip. Ak je niekde diskusia, ma sa maximalne korigovat, nie cenzurovat.

http://www.oskardobrovodsky.sk/zaloba.htm

Z toho videa a celkov z toho problemu sa mi chce vracat. Nie, ze by som nezvladol par vykalov ale chce sa mi vracat z necinnosti SR.

Tesim sa na hughitove a faminove bagatelizovanie problemu.
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Tej čvargy sa musíme zbaviť. Už si dovolili až moc veľa voči majoritnému obyvateľstvu.
Napísať odpoveď