-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Facebook
tiež som to skúšal niekedy cez messanger vypnúť a nie je to v nastaveniach, tak jedine asi odinštalovať ho a spraviť ako píše Cross prípadne počkať či to nevyriešia v nejakej aktualizácii
Tu sa jedná o iOS verziu Facebooku na iPhony, ktorá je odlišná od Android verzie.
Zdravim, chcel by som poradit od niekoho kto ma skusenosti s Facebook reklamou a jej cielenim. Pokial si vytvorim reklamu na konkretnu domenu (www.xxx.xx) tak je vsetko v pohode, s mojimi poziadavkami cielenia mi vypise ze cca 600tis potencionalych navstevnikov. V pripade ale ze odkazem na FB fan page danej stranky (www.facebook.com/xxx.xx) tak mi automaticky zaskrtne moznost ze reklama sa zobrazuje IBA priatelom ludi ktori maju nieco s tou fanpage spolocne (like,koment,zdielanie niecoho) a tym padom sa mi potencionali navstevnici znizia na cca 60tis. Chcel by som tuto vec vypnut tak aby sa reklama zobrazovala aj ludom ktorych priatelia s tou fanpage nemaju nic spolocne no ked sa to snazim odskrtnut tak mi tam vzdy jedna fajocka zostane (bud like, koment,alebo share). Je nejaka moznost vobec to uplne vypnut ? Dakujem.
-
audiotrack
VIP
fb má zase rakovinu. Aj u vás to tak robí? Pozrite časy príspevkov. Úplne rozhádzané. Totálne stratený kontext, neviem kto na koho odpovedá
- Prílohy
-
- hojko-fb.gif
- (31.89 KiB) 945 stiahnutí
-
mirak2
Hardcore addict
to uz niekolko tyzdnov... dalo sa to vsimnut, ked sa robili sutaze typy prvy traja co daju koment vyhraju xy a v jeden krasny den to zacalo zoradovat dementne
-
Grim
Darca
....hej hej, robí to aj mne, začalo to hneď ako tam niekto pridal to video a ja som potom dal refresh...a bol v tom bordel...
-
DanielDevil
Addict
mne sa zdá že to začalo odkedy dali možnosť "reply" pri "stránkach" na fb...
-
HiddenUser
Medium Star
jop, ono to je tak odvtedy keď stránka povolí odpovede na komenty
Ahojte, neviete niekto prosím, ako mám nastaviť fanúšikovskú stránku aby sa zobrazovala ja pre neprihlásených užívateľov? Ako napr.: https://www.facebook.com/NajuzasnejsieFotkySveta diky
čaute
raz som kamoša nahlásil ako SPAM no potom som to nejako zrušil a už mi chodia od neho správy, lenže nemám upozornenie a ani ho nemám v okne "správy" neviete prečo ?
tzv. ak si neotvorím jeho chat tak ani neviem či mi písal
VOPRED ĎAKUJEM
raz som kamoša nahlásil ako SPAM no potom som to nejako zrušil a už mi chodia od neho správy, lenže nemám upozornenie a ani ho nemám v okne "správy" neviete prečo ?
tzv. ak si neotvorím jeho chat tak ani neviem či mi písal
VOPRED ĎAKUJEM
-
abrakadabra
Zablokovaný
Ahojte mam problem, FB mi zrazu napisal ze asi neveria ze som real uzivatel a moj ucet ktory som v 09 Zalozil je fake... ppci ze?
Tak chcem urobit kroky ktore vedu k znovuobnoveniu uctu ale neviem sa pohnut odtialto dalej..
Hento sa neda odkliknut a teda ani pohnut sa o krok vpred ani vzad
resetoval som IP a dostal som sa na zaciatok, par priatelov som identifikoval na foto a uz to mam
Tak chcem urobit kroky ktore vedu k znovuobnoveniu uctu ale neviem sa pohnut odtialto dalej..
Hento sa neda odkliknut a teda ani pohnut sa o krok vpred ani vzad
resetoval som IP a dostal som sa na zaciatok, par priatelov som identifikoval na foto a uz to mam
musi sa na to dat kliknut, bude ti to hadzat fotky priatelov a ty tam musis napisat ich mena
a samo od seba sa ti to nestane, musel si mat vela feedbackov ze nie si real uzivatel, takze si ten fake ucet radsej zmaz
a samo od seba sa ti to nestane, musel si mat vela feedbackov ze nie si real uzivatel, takze si ten fake ucet radsej zmaz
-
abrakadabra
Zablokovaný
PO Prve ty ko*ot mudrlant! Uz som to spravil takze asi ten fake user nie som ale niekto si z teba vystrelil.. bezne sa to robi..
Po druhe asi ked na to kliknut neslo tak neslo asi keby slo tak sem nepisem si vsimni ze je to policko take blede uz to musis poznat z pocitacov z niekedy sa neda aj odkliknut. Ako hovorim restartoval som IP a nabehlo mi to odznovu priatelov som spoznal 7/7 po 3 fotky a FB uz mam aktivny
Po druhe asi ked na to kliknut neslo tak neslo asi keby slo tak sem nepisem si vsimni ze je to policko take blede uz to musis poznat z pocitacov z niekedy sa neda aj odkliknut. Ako hovorim restartoval som IP a nabehlo mi to odznovu priatelov som spoznal 7/7 po 3 fotky a FB uz mam aktivny
tak to si macher ked si restartoval IP
inac ta ochrana nie je nic moc, to ze ma niekto fake ucet neznamena ze priatelov ktorych si pridava podla fotky nepozna..
inac ta ochrana nie je nic moc, to ze ma niekto fake ucet neznamena ze priatelov ktorych si pridava podla fotky nepozna..
-
DeJF
Addict
Veď na tom screenshote je v zátvorke napísané že bol prekročení hodinový limit.. Stačilo počkať..
ČO DOP**I?! Od kedy sú tie vydrblbé hashtagy aj na Facebooku? Nožík sa mi otvára keď vidím ten bordel. 
-
audiotrack
VIP
asi týždeň, ale nabieha to postupne. Niekto ich nemá ešte ani teraz. Ale na g+ sú podstatne lepšie dotiahnuté. Na facebooku mi to príde amatérske a hlavne otravné tým že to hádže do textu statusu. Google+ ich vytiahne a hodí osobitne do dropdown menu, a dokonca ich doplní samé aj bez použitia hashtagu. Ukážkové riešenie ako by to malo fungovať. Na facebooku je to ako keby to programovali žiaci na školskom kole zenitu v programovaníHensym napísal:ČO DOP**I?! Od kedy sú tie vydrblbé hashtagy aj na Facebooku? Nožík sa mi otvára keď vidím ten bordel.
//autoeditácia príspevku (26 Jún 2013, 8:16)
toto malo byť mienené skôr ako ochrana proti hacku. Ak ti nejaký číňan ukradne účet, tak väčšinou tvojich kamarátov nepozná.CheZteR napísal:tak to si macher ked si restartoval IP
Poprosil by som o radu.. fb moc nepouzivam tak sa do toho velmi ani nerozumiem ale potreboval by som vytvorit stranku s jednou temou. Ako na to ? Vytvorit si ucet s nazvom tej temy zrejme a potom ? Dakujem