Kvoli signalu alebo rychlosti internetu alebo preco ? Pretoze cenovo mi pride o dost lepsie O2
Aj som momentalne uvazoval o prechode od telekomu na O2 len neviem ako su na tom s kvalitou signalu po Slovensku (ano mapu pokrytia som videl no nie je nejako extremne prehladna a schopna) skor ma zaujimaju vase nazory a skusenosti ...
Teraz platim za pausal 9,99 (podla seba 1) kde mam neobmedzeny internet a 40 minut do vsetkych sieti
Tych 40 minut takmer nikdy neprevolam (mam firemny telefon) ale data vyuzivam dost
Tak som uvazoval ze prejdem na o2 fer co je 0 mesacne a platim len co prevolam, a este si zaplatim blackberry program za 8 eur (neobmedzene data cez BB API + 1000MB pre normalne datove prenosy) takze by som plati len 8 eur mesacne (ak by som nevolal)
U telekomu to s datovym programom pre blackberry je 11,90 za bb program + 9,99 za moj pausal... takze cez 20 eur
Financne by sa mi urcite teda oplatilo prejst k o2, teda predpokladam ze pokuty za prechod pocas viazanosti zrusili ?
Len neviem ako to je s kvalitou signalu okolo kosic a po Slovensku, hlavne ma zaujima internet