Nexus 7 vs iPAd mini

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: Nexus 7 vs iPAd mini

Príspevok od používateľa Johnnny »

Ano ? Co presne to bol za bug ?

SGS IV maju napr v Orange v Euroveii. Opat sa tam mozeme ist spolu pozriet a pobavit sa. Mne osobne sekol zo siestich dotykov 3 krat, ale vam to mozeno pojde lepsie.

FANTOM092: hadka nie je kvoli tebe, ale kvoli tomu, ze jeden z obecnych problemov uzivatelov Androidu je, ze nazyvaju ostatnych detmi, retardami, ovcami, idiotmi atp ...
Hlavne nevrav nahlas, ze je rychlejsi, lebo budes za blba. Jedna blbost na Minicku je, ze ked nemas cellular verziu, okrem 3G modulu prides aj o GPS, takze na toto pozor.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa MichalkoOo »

bug ktorý spôsoboval nízky výkon :wink: . Netuším v čom to bolo.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

No, aj napriek nizkemu vykonu mal SGS podla benchmarkov 2x tak vysoky vykon ako iP5 takze tento argument skus na niekoho ineho. Okrem toho, lagovanie Androidu je vecou sw a nie vykonu.
laforez
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa laforez »

Dnes by som neocakaval nove ipady, predsa len su na trhu vyse pol roka. Tie skor na jesen.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

Johnnny napísal:No, aj napriek nizkemu vykonu mal SGS podla benchmarkov 2x tak vysoky vykon ako iP5 takze tento argument skus na niekoho ineho. Okrem toho, lagovanie Androidu je vecou sw a nie vykonu.
nehraj sa tu na ko*ot a skús si SGSIV s a bez updatu
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Argumentovať Samsungom? wow, to už áno. To by som mohol argumentovať čínskymi napodobneninami iPhonu a porovnávať ich s originálom. Čo si Samsung kuchtí u seba, to ma nezaujíma. Pozrite si Nexus 4, HTC One X, HTC One, v podstate by som povedal že tieto tri telefóny majú na sebe najčistší android, ak nerátam Sense na HTCčkach. A skúste tie tri porovnať s iPhonom, nevraviac o tom že jedine HTC One sa približuje cenou ku iPhonu, ktorý dokáže desatinu v základnej výbave.

Ďalej v tejto téme končím, nejaké bludné linky tu nahadzovať a presviedčať druhých o evidentnom, na to fakt nemám a ďakujem, z puberty som včera úspešne vyšiel a cítim sa fajn.

A ku politike applu, môžu mať zamestnaných megainteligentov vo vedení, aj kdekoľvek, problém je že ich cielová skupina sú full retarded ľudia a nie inteligenti, nie vzdelanci, nie slobodomyselní, nie rozhľadení. Ich cieľová skupina sú otroci, ovce, tupci a hlupáci - lebo tých je tu na Zemi najviac a tí im zabezpečia najlepšie zárobky na dlhé dekády do budúcna, až kým aj tí hlupáci trochu nezmúdrejú a potom Apple skrachuje. A kto si myslí niečo iné, dajte si dokopy 1+1 and think again ;)

Platiť dobrovoľne za produkt, ktorý má každý presne taký istý, bez možnosti hlbšej customizácie [sorry, ale výroba foldrov na vlastnhom home screene sa Bohu žiaľ neráta], dovolím si tvrdiť že podstatná väčšina majiteľov iProduktov si nevie ani vymeniť zvonenie, Bohu žiaľ, je to ťažké, minimálne pre nich, ináč by 100% mojím klientom nezvonila Marimba, byť vo väzení zvanom iOS a MacOS, to si vyžaduje ohromne silnú dávku ignorácie. Keby to aspoň nestálo také nehorázne prachy [viď Google a ich politika] tak sú okay, ale tupci im zaplatia. Idiot nemá na chleba, ale platí si Audinu, alebo BMWčko, žerie rožky a pije vodu, len aby mohol mať iPad a iPhone. To je realita.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

A preco nie Nexus 7 ? Kto "kuchtil" system tam ? Ale jo, mas pravdu. Ked vidim tie prirovnania k cinskym telefonom vidim, ze snaha osvietit ta je beh na sialene dlhu trat.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Johnnny - nexus 7 má google proprietárny GUi. SGS III, SGS iV má TouchWiz UX a UX 2.0, One X používa Sense 4.x a One Sense 5.x. Či to Tebe moc nehovorí že? Ja som zabudol, iOS a Mac OS žiadne nadstavby nemá, Bohu žiaľ a iOS vyzerá 8 rokov rovnako a Mac OS 20 rokov. Nuž, moja chyba.
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Ja momentalne nic s iOS nemam :) Na Nexus 7 som sa pytal, pretoze som chcel pocut od teba, ze v tom je cisty Android od Google rovnako ako v inych Nexusoch. Moj a mnoho dalsich napriek tomu o plynulosti ani nepoculo. A tiez ma potesilo, ze si spomenul nadstavby.

Takze Samsungacky TouchWiz je Samsungom ukuchteny sw, zatial co Sense je vlastne takmer cisty Android ? :) Sorry, ale to co pises fakt nedava zmysel. Pokial viem, vacsina vyrobcov ma nejaku tu svoju nadstavbu az na Google, ktory ponuka "spolahlivy" a cisty Android. Cisty je, to bez debaty, ale rozhodne sa plynulostou a stabilitou neda porovnat s iOS. Iste, ma svoje obdobia ked proste funguje, ale potom sa do najblizsieho restartu sprava dost podivne. Pisem to ako majitel :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Johnnny - TouchWiz Ui robí blbosti, Sense nie, preto som ho nazval čistším. Ináč obdivujem Vás všetkých ako Vám výborne idú iOS výrobky a Droid nie. Pokúpte si všetci iPady, nezabudnite si ich nejailbreaknúť a plaťte 2-4násobok za appky, ktoré sú na Play markete zadarmo, alebo za štvrtinovú cenu, have fun!

P.S.: Som šťastným majiteľom Acer A700 a HTC One, ani jeden netrpí žiadnymi crashmi, freezmi, ani ničím podobným, mám taký pocit že chyba bude medzi stoličkou a zariadením, ako vždy ;)...
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

To ti gratulujem, ale konkretne recenzie uzivatelov na Acer A700 hovoria nieco ine: http://www.alza.sk/acer-iconia-tab-a700 ... tm#recenze

A mozno je chyba vo mne, ale ja opat hovorim, ze nechcem premyslat nad tym ako sa k svojmu zariadeniu spravat. Mna to nezaujima. Som pracujuci clovek a nechcem riesit, kedy vyjde a ci vobec aktualizacia,alebo ake pozadie, aky launcher, aka rom je prave "in". Iste, ak ta to bavi, bavkaj sa, ale ja sa snazim volny cas zabit inak.

iPhone si pravdepodobne nikdy nekupim, pretoze ho povazujem za zbytocne drahy vzhladom k tomu co na telefone robim. Pouzivam Omniu W, planoval som prechod na L820, ale je to pre mna vlastne zbytocne. Pisem sms, volam, pocuvam mp3, obcas leziem na net, nieco zdielam a citam maily. Potrebujem system, ktory sa o toto postara bez toho aby som mu venoval specialnu pozornost. WP 7.5 to zvlada a je mi fuk, ze si nezmenim pozadie.

Co sa Nexusu tyka, chcel som zariadenie na konzumaciu. Chcem si citat spravy v posteli, chcem surfovat v posteli, citat knihy v posteli a obcas si na dlhsej ceste pustit film. No a rad sa hram Real Racing 3. Na spomenute cinnosti je iPad vdaka vacsiemu mnozstvu aplikacii, rychlosti, displeju, konstrukcii, nizsej hmotnosti a stabilite opat vhodnejsi. A na spomenute cinnosti nemusim vyhodit ani euro. Okrem toho mam v Nexuse nakupenych apps za cca 30-40eur. Ak sa mi nieco paci, kupim si to. Ako programator dokazem ocenit a tiez zaplatit pracu inych a nevelebit moznost kradnut.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Wow, to si usúdil z dvoch reciek, gratulujem ;)
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

Z 1/2 "reciek" :)
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Android a stabilita dokopy vobec nejdu ... Mam HTC Evo 3D a pri dlhodobejsom pouzivani je mobil dost spomaleny a sem tam sa z nicoho nic restartuje ... mam doma aj niekolko rokov stary iphone 3g a taketo nieco sa mi s nim nikdy nestalo ... takze len si tu dalej zaujato kydajte na apple a klamte samych seba aky je android uzasny
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Johnnny - keby som nemal na stovky iPadov a droid tabletov u klientov, tak to celé možno aj zožeriem. Neviem či som to ja, ale ako som napísal. S iOS/MacOS produktmi sú len problémy. či je to proprietárny soft pre zubára, alebo do jedálne, alebo obyčajné používanie. Je vhodný pre ľudí - simpletonov, čo od zariadenia nechcú nič, len to čo im spraví aj o tretinu lacnejšie zariadenie.

Radioactive_Mouse - Apple má 1 telefón a 1 tablet, Android má stovky tabletov a telefónov. Aká je percentuálna šanca že pôjde ten systém dobre na stovkách kusoch hardwaru a na 1?
Johnnny
Guru wannabe
Guru wannabe

OSX sem netahaj. Co sa iOS tyka, chcem priklady. Pokial ja viem, v biznis sfere je iOS daleko preferovanejsi nez Android. To su skutocne vsetci hlupaci ?

uplink: sanca je mala, s tym s tebou suhlasim. Ale ty neustale hladas dovod. Pochop, ze mna toto nezaujima. Mne je jedno co je pricinou toho, ze je ten system nestabilny. Pre mna je dolezite len to, ze to tak je. Pokial by Android nerobil problemy ktore robi (hovorim o mojom Nexuse) uznam, ze je daleko pred iOS. Bohuzial vlastnosti na ktorych si zakladam su prave tie ktore Nexus a nic s Androidom nema.
MichalkoOo
Zablokovaný
Zablokovaný

zvláštne že ja mám xperiu P a skúšal som milión FW (default 2.3, default 4.0, default 4.1, CM9.1, CM10, paranoid android, enigma a neviem čo všetko) a ani jeden nebol nestabilný?
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Tak práve predstavili ios7 a že má priniesť najviac inovácií od uvedenia prvého iphonu.
tu link naživo:
http://www.ustream.tv/ltktv
Walky
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Walky »

FANTOM092: nehovoria to stale pri kazdom predstavovani noveho produktu? :D
Johnnny napísal: Bohuzial vlastnosti na ktorych si zakladam su prave tie ktore Nexus a nic s Androidom nema
Tak preco si si kupil android tablet?
FANTOM092
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa FANTOM092 »

Walky: ale vážne sú tam poriadne zmeny pozerám livestream.
Napísať odpoveď