Ktoré čerpacie stanice preferujete a prečo?

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...

Kt. čerpacie stanice preferujete?

Shell
124
43%
Avanti
5
2%
Slovnaft
49
17%
Esso
5
2%
Jurki
8
3%
Metro
8
3%
Agip
19
7%
OMV
51
18%
Tesco
14
5%
Jet
8
3%

Celkom hlasov: 291

Noobsz DJ
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Re: Ktoré čerpacie stanice preferujete a prečo?

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

Nakoľko sa u nás v meste menil majiteľ ČS, tak je to po novom OMW. Dúfam, že naftu majú kvalitnú.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Včera nepríjemná skúsenosť na Shell-ke, krátka takmer-kópia sťažnosti, ktorú som odoslal na centrálu, som zvedavý ako sa k tomu postavia:
Dňa 3.6.2013 som sa rozhodol využiť služby Shell a jediným dôvodom bolo, že som sa dozvedel o zľavách na PHM prostredníctvom O2.

Avšak pri pokladni mi bolo povedané, že zľavu si nemôžem uplatniť. Na moju otázku "Prečo?" mi obsluha arogantným spôsobom odpovedala, že sa "Nedá." Tu by som podotkol, že som na tú skutočnosť nebol upozornený žiadnym oznamom.
Ako alternatívny plán som teda požiadal obsluhu nech mi pripíše body na klubovú kartu Shell. Obsluha ma však znova odbila škodoradostným a arogantným spôsobom "Nedá sa." Opäť žiadny oznam.

Dôvodom prečo som sa rozhodol využiť služby práve Shellky bola spomínaná akcia, resp. to, že som majiteľom klubovej karty. Vo výsledku nemám ani zľavu, ani body a mám nepríjemný pocit z obsluhy. Na záver dodávam, že nešlo o tankovanie zanedbateľného množstva, ale o plnú nádrž.

Takýto prístup považujem za maximálne neférový a považujem to za zavádzanie zákazníka.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

:D toto si fakt niekam poslal??
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nie je to úplná kópia, ale v podstate áno. Prečo?
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Pekne, ja tiež v sobotu tŕpol, či mi dá tetuška pri pokladni zľavu cez O2... a dala. Inak ona si len zapísala kód a moje telefónne číslo na jeden papier.. a neviem, či ho niekde overovala. Z toho mi vychádza, že si môžem hocijaký kód a hocijaké číslo vycucať z prsta a ísť na Shellku natankovať.

Inak to tankovanie bolo opäť rekordné, opäť som natlačil cez 52L benzínu do 45L nádrže.. za 1,459€/L (Predchádzajúci favorit Lukoil mal víkendovú zľavu 1,46€/L). Začínam mať rád Shellku, minimálne do konca roka (do ukončenia O2 zľavy) tam budem určite tankovať.. heh!

:)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Jako stále čakám na vyjadrenie Ratzi, čo ti je na tom také ***** smiešne?
Lebo mňa išlo od jedu roztrhnúť tam pri pokladni. Nechodím tankovať na Shellku, ale majú stále O2 akciu a na Agipke Telecom už skončil. Rozhodol som sa len kvôli tomu a ničomu inému. Ak toto nie je klamanie a zavádzanie, tak čo je?! Byť v potravinách tak jej tam nechám celý nákup (čo som 1x spravil už ako 12-ročný, lebo ma chcela nejaká zgerba v papiernictve ošmeknúť) ale z nádrže to už nedostaneš resp. skutočne to nestojí za tie 2€. Ide o princíp. A hlavne ten výraz tej <> akoby mi dávala zo svojho a výraz, ako šikovne ma odrbala.

Ak nad všetkým neustále budeme mávať rukou, tak sa nikdy služby nepohnú k lepšiemu. Mňa tá sťažnosť nič nestála a Shellka sa k tomu musí nejak postaviť. A ak sa nepostaví, urobím jej zlú reklamu niekde na blogu.

EDIT: Nie je to prvá reklamácia na čerpačku, pred pol rokom som reklamoval na OMV, tam mi zase trtko spoza kasy neodoslal prihlášku na klubovú kartu a výsledkom bolo ospravedlnenie a nejaké bodíky na bagetu navyše. Holt jeden telefonát na centrálu stačil.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no lebo pri tychto typoch staznosti si vzdy predstavim nejakeho dochodcu, ktory nema cely den co robit, ako nieco horlivo vypisuje :P heh, este aj pises, ze sa takto stazujes bezne a planujes robit zlu reklamu :)

takto ten svet lepsim nespravis :) chudera tam stoji za dve eura na hodinu, tak co cakas... sluzby sa pohnu k lepsiemu mozno vtedy, ked budu adekvatne ohodnotene a ludia budu v praci spokojni...

...ale ved pis si co chces, ja v podstate nemam nic proti, ak v tom vidis zmysel, mna to iba pobavilo, nic viac :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Ja tiež nie som v práci adekvátne ohodnotený a prácu musím robiť na 110%.
Svet tým lepší nespravím, ale konkrétnu čerpaciu stanicu možno hej a možno mi pošlú nejakú kľúčenku. Áno a sťažujem sa relatívne bežne, to znamená, že vždy keď mám k tomu dôvod. V konečnom dôsledku aj tá dotyčná bude chcieť platiť za nejakú službu zo svojho mizerného platu a keď dostane niečo úplne iné ako čakala, tak jej to možno dôjde tiež. A v neposlednom rade nemyslím, že máme také nízke ceny PHM, že spoločnosť Shell je odkázaná na moje 2€ zľavnené eurá, to skôr už ten nenažraný majiteľ franšízy, ktorý okrem mňa zdiera aj tú chuderu, len rozdiel je, že ona mu to žerie a ja nie.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Pocuj begbee... cele zle...
Ak chces aspon nieco vytazit... hlaska s usmevom na tvari typu "aha, tak preto tu stojite denne-nocne za 350€ mesacne, uz tomu chapem :) "
Neni nad ten stuhnuty pokerface ;)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Nejde o nejaké vyťaženie niečoho proste mi to zdvihlo nenormálne cukor v tej chvíli, lebo som tomu obetoval čas a prispôsobil som vďaka tej informácie moje rozhodnutie.
Pracoval som už aj na obchodnom oddelení, kde som riešil sťažnosti predovšetkým nemeckých, rakúskych, dánskych a holandských kolegov a ich reklamácia a tí sa sťažovali na všetko, čo prebehlo inak ako bolo dohodnuté.

//autoeditácia príspevku (menej ako pred minútou)
Neveriaci Tomášovia:
Vážený pán ***,

ďakujeme za kontatkovanie nášho Zákazníckeho centra Shell.

Vašu reklamáciu na nemožnosť akceptácie kódu O2 a pripísanie smart bodov sme zaregistrovali pod referenčným číslom ***, prosím, používajte toto číslo pri komunikácii so Zákazníckym centrom ohľadom uvedenej sťažnosti.

Po prijatí Vášho emailu sme obratom kontaktovali prevádzkovateľa čerpacej stanice Shell ***. Zistili sme, že naozaj došlo k technickému výpadku v pondelok 03.06.2013, čo bol dôvod nemožnosti akceptácie Vášho kódu O2. Je nám veľmi ľúto, že ste ho nemohli využiť, pevne však veríme, že pri Vašej najbližšej návšteve budete môcť tento kód uplatniť. Pre istotu Vám odporúčame uistiť sa s obsluhou o plnej funkčnosti pokladní, predovšetkým počas nepriaznivých poveternostných podmienok, ktoré môže vplývať na funkčnosť našich pokladní.

Z dôvodu naúčtovania transakcie už nebolo možné načítať ani Vaše smart body. Prosím Vás o preposlanie kópie pokladničného dokladu a čísla Vašej Smart karty a my budeme kontaktovať Zákaznícke centrum ClubSmart ohľadom kompenzácie za Vašu ujmu a nepríjemnú skúsenosť.

Za spoluprácu a pochopenie ďakujeme.

V prípade akýchkoľvek otázok nás neváhajte kontaktovať.

S pozdravom,

Jana ***

Zákaznícky servis
SHELL Slovakia, s.r.o.
Einsteinova 23
851 01 Bratislava
Tel. 0850 166 568

A hneď sa cítim lepšie :D
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Jedno video od znameho, mozno trosku OT ale ked uz pumparcina...

BA-610TI
Dufam ze sa dotycny najde hadzem to vsade kade tade viem :)
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

No a? Priateľka robí pumpárku a takéto rieši bežne. Stačí zavolať chlupatých, ukázať záznam z kamery a hrdinovia donesú peniažky v policajnom sprievode. Samozrejme, keď vás príde domov požiadať polícia, tak je to väčšinou hanba a 2x si to rozmyslia.
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

dal aspon plnu? :)
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Neviem nebol som tam, zrejme nie, spz su kradnute, ja si len prajem aby sa dotycny co uz nema ani na zivenie tdi nasiel a hanbil tak az by mu bolo do placu :mrgreen:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

RATZINGER666 napísal:no lebo pri tychto typoch staznosti si vzdy predstavim nejakeho dochodcu, ktory nema cely den co robit, ako nieco horlivo vypisuje :P heh, este aj pises, ze sa takto stazujes bezne a planujes robit zlu reklamu :)

takto ten svet lepsim nespravis :) chudera tam stoji za dve eura na hodinu, tak co cakas... sluzby sa pohnu k lepsiemu mozno vtedy, ked budu adekvatne ohodnotene a ludia budu v praci spokojni...

...ale ved pis si co chces, ja v podstate nemam nic proti, ak v tom vidis zmysel, mna to iba pobavilo, nic viac :)
Neda mi to, ale musim sa k tomu vratit.

Vsetci vieme ze na Slovensku je bordel a sluzby na dve veci, ale ako sa to krucinal ma zmenit, ked s tym je kazdy spokojny? Stazovat sa na zlu uroven sluzieb je jedina moznost ako ich ovplyvnit. Dalsi krok je nechodit tam kde su sluzby zle, ale ak by to ostalo pri tom, tak prevadzkovatelia sotva kedy zistia v com ze to ten problem je...
Toto na zapad od nas funguje, a preto su tam lepsie sluzby, nie preto ze maju vyssie platy (v porovnani s nakladmi na zivot zas o tolko lepsie nie su)

To, ci zaraba dana osoba na benzinke menej alebo viac ako ja, to mne moze byt s prepacenim u rite, a sluzby na tom fakt nestoja. Ked budu prevadzkovatelia vyzadovat dobre sluzby, tak budu aj za 400 eur, ked na to budu dlabat, tak budu sluzby za hovno aj keby bol plat na benzinke 1200.
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

k tomuto som sa vyjadril v predchadzajucom prispevku... ak to nie je jasne, este raz v skratke: pises dobre, ale pozri sa na to z tohoto pohladu - viem, ze je teraz v mode stazovat sa, vsetko rozoberat a kritizovat a podobne, ale stazovanim neovplyvnis nic... ked budu raz makat ludia za par stoviek za pultom cerpacich pump, uroven tu nebude ziadna... a ak hej, mozno zozaciatku, kym to tym ludom nedojde, ze sa fakt snazit netreba...

upozornujem, ze keby ta kaca s IQ 80 dokazala vyslovit jednu suvislu vetu "prepacte, z technickych pricin nie je mozne" namiesto "neda sa", nic by sa nestalo, nikto by sa nad tym nepozastavil, a ak to bolo nahle, je mozne, ze este ani oznam nebol vyveseny, pripadne to bolo kratkodobe a riesilo sa to... ale tento preslap ani pri tychto okolnostiach nedokazem nazvat "nizka kvalita sluzieb"...

...ale to nic nemeni na veci, ze neohodnoteny clovek je nespokojny clovek, ktory v praci nikdy nebude dlhodobo podavat nadpriemerny vykon... ked bude pozicia lepsie ohodnotena, bude o nu vacsi zaujem... ked bude vacsi zaujem, moze si zamestnavatel vyberat z viacerych adeptov... ak si vyberie adepta s najvyssimi kvalitami, aj kvalita sluzieb pojde hore... a tento adept sa aj bude snazit si tuto dobre ohodnotenu a pritom nenarocnu pracu udrzat, takze bude slusne motivovany a napriek nenarocnosti bude podavat nadpriemerny vykon... hotovo...

a preco som na to hentak reagoval? preboha, ved to je obycajny obchod, uz sa vidim, ako vypisujem list nejakemu cinanovi, ze ma jeho zamestnankyna pri odchode nepozdravila... no tak podla Tvojho predpisu chuderu vyhodia a namiesto nej zamestnaju taku istu, len v bledomodrom... ako sa tam zvysila uroven? ziadno...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Vyska platu odhodlanie k praci neriesi. Nie je to motivujuce.
Plat v Grecku (co by najlepsi priklad) pred hromadnym znizovanim bol v priemere cca 1400Eur cisteho (po novom cca 1080). Snad tam dakto lepsie robil??? Ale holy k.... . Ked sa autobusarovi nechcelo, tak ani nevysiel z depa a vy mozete ako debili cakat na zastavke a pindat. Alebo chcete ist do potravin na rohu a tie su zavrete, pretoze sa ich obsluhe nechce otvorit.
Ci by ta obsluha brala 500 alebo 5000, je to jedno.
Motivacia zamestnancov sa robi inymi sposobmi.

Osobne sa obvykle stretavam so slusnou obsluhou, aj sa s nou da podebatit. Pripadne ak naviazete komunikaciu sami, tak aj obsluhe sa zvykne zlepsit nalada, nez ked tam len cucite ako mrzute stlpy podavajuce nejake papieriky alebo karticky. Takych tam je tolko, ze mozu vidlami prehadzovat.
Lubenečko
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Lubenečko »

Je tu niekto z BY kto tankuje sem tam na Slovnaftke ? Pár krát som sa stavil čo som len potreboval šupnúť do nádrže pár litrov. A zakaždým tam vidím na stojanoch ceduľku s oznamom, že nemajú obyčajnú naftu. Len premium na ktorú s aim môžem za tú cenu akurát tak ... príde mi to ako keby to mali naschvál ... už keď tam stojíš, tak aspoň za niečo natankuješ. Netuším aký je rozdiel v ich zisku medzi klasikou a premium palivom ...
Makovnik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Makovnik »

Mozno ze aj taky, ako na Shell v MI - jediny rozdiel medzi kalsickou naftou a premiovou je v cene :D
Ale mozno za tie 2 roky zmenili recepturu a ozaj je tam rozdiel aj kvalitativny, ale preventivne som tam uz nezavital.

Premiove paliva su rozhodne ziskovejsie, preto je za ne mozne davat aj vyssie bonusy. Mnozstvo aditiv v nich obsiahnute cenu do tej miery nedvihne, ako je realny rozdiel medzi palivami.
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

No ono je to tak:
Existuje nejaka norma STN ktora urcuje niekolko hranicnych hodnot ktore musi nafta dosahovat. Tato norma je stara niekolko (10+) rokov, kedy napr. neboli este rozsirene vstrekovacie systemy ako PD, CR a podobne na tejto baze s extremnou poziadavkou na kvalitu nafty (obvykle byva klucova/kriticka mazivost a vodnatost nafty).
Nepremiova nafta obvykle dosahuje iba to co musi, teda tu hranicnu normu splna aby sa vobec mohla predavat a tym padom je zaväzok pana "pumpara" voci statu splneny, nie vsak tak vcelku ferovo voci autam.
Tudiz, existuje este premiova nafta, kde je vysoky koncentrat aditiv ktore naftu skvalitnuju daleko nad ramec nutnej normy, avsak tu si moze predajca zapytat. (jedina vinimka je OMV MaxxMotion ktory sa vyraba uplne technologicky odlisne a produkt nafta ako taka je ovela kvalitnejsia).
Takze finale u mna znie tak, ze ak mas moderny diesel a chces si ho par rokov ponechat tak v ramci prevencie pred skorsim odchodom velmi drahych komponent palivovej sustavy, tankuj premiove paliva a ich zivotnost sa da zdvojnasobit.
Uz som sa dopocul aj o takych praktikach ze prilievat do nafty +aditiva a este +2T motorovy olej na dosiahnutie idealnych podmienok pre CR systemy.
Uz to neni jak kedysi Benzin / Nafta na stojane +velka pistol pre nakladaky :)
Napísať odpoveď