Ktoré čerpacie stanice preferujete a prečo?
-
Makovnik
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Ktoré čerpacie stanice preferujete a prečo?
Odlisne sa vyraba aj premiova Shell Vpower Diesel, ktora ma ciru farbu, takmer ako voda (obsahuje GTL).
Skuste si pozriet, ktore cerpacky to skutocne maju (vidiet to cez "okienko").
Skuste si pozriet, ktore cerpacky to skutocne maju (vidiet to cez "okienko").
Moze byt ked som sa tomu naposledy nejak hlbsie venoval tak v tomto bola OMV jedinecna.
Viacej menej, ostatne bude platit asi uz na furt.
// tak som co to precital no vyzera to tak ze iba zlozka GTL je cira, ktora sa pridava do standartnej nafty, co ju robi premiovou...
Kdezto OMV MaxxMotion sa vyraba uplne odlisne a ta naozaj vyzera krystalicky ciro
Viacej menej, ostatne bude platit asi uz na furt.
// tak som co to precital no vyzera to tak ze iba zlozka GTL je cira, ktora sa pridava do standartnej nafty, co ju robi premiovou...
Kdezto OMV MaxxMotion sa vyraba uplne odlisne a ta naozaj vyzera krystalicky ciro
2T motorovy olej? nebude to potom sakra dymit? nebude sa tam stoho nieco usadzat?
To nie ze 2 litre... nejak na mililitre, tusim 1:1000 cize na 60 litrov si dal nieco viac ako poldecak, 2t olej sa pekne rovnomerne v nafte rozpustil, takze ucinky boli (udajne) priaznive.
2T olej sa zvykol prilievat ked niekto omylom nalial benzin do nafty, aby sa nezadrelo cerpadlo a neposkodili vstreky, olej sice premaze palivovu sustavu ale problem moze byt s emisiami, katalyzatorom a aj usadeninami, podla mna to je prasacina 
ale vraj su na to dobre ohlasy http://www.4x4club.sk/forum/viewtopic.php?t=11885
ale vraj su na to dobre ohlasy http://www.4x4club.sk/forum/viewtopic.php?t=11885
Emisiami problem asi iba na emisnej
inac mi z toho zily krvacat nebudu.
Usadeniny no, to je otazka, tazko povedat zrejme z velmi dlhodobeho hladiska moze byt ale ajtak si nemyslim ze nejak "citelne". Hlavne zaslepit EGR. Paradoxne vsak na nete vsade pisu ze to predchadza karbonovaniu tak neviem.
Najlepsie je vyskusat, takze ide sa na to
Akurat niesom moc dobry exemplar lebo nemam ani EGR ani Katalyzator
Usadeniny no, to je otazka, tazko povedat zrejme z velmi dlhodobeho hladiska moze byt ale ajtak si nemyslim ze nejak "citelne". Hlavne zaslepit EGR. Paradoxne vsak na nete vsade pisu ze to predchadza karbonovaniu tak neviem.
Najlepsie je vyskusat, takze ide sa na to
Akurat niesom moc dobry exemplar lebo nemam ani EGR ani Katalyzator
Ak niekto z vas nema O2 a chcel by vyuzit zlavu na natankovanie mozem poskytnut jeden zlavovy kod, ktory konci zajtra.
Ahoj, mal by som mozno zaujem lebo mi zasvietila draha kontrolka
aka zlava?
Phase sprava 
hehe az teraz pozeram v tom linku...
ake obvykle auta na tej pumpe

ake obvykle auta na tej pumpe
Hegy a co si cakal kremese ze si daju reklamu s feldami 
nie len je to take "sede" zatisie, ale ked sa pozres blizsie tak prekvapko 
-
Scorpion90
King
ale ved to je uplne obvykla situacia na akejkolvek Shellke 
Včera som bol tankovať na shellke.. a ani som poriadne nevyšiel z auta, už mi tam pribehol chlapík a otváral nádrž a pýtal sa, aký benzín.... tak som ho nechal natankovať....... a otázka.. bolo mu treba za to dať nejaké všimné?

Maju to nariadene. Ci mu daco das, je len na tebe. Nejaky cukrik a tak 
No jeden fajný cukrík som akurát predtým zjedol, ale v aute mám stále nejaké žuvačky, tak nabudúce mu dám... 
Tak sa spýtam inak.. vy dávate?
Tak sa spýtam inak.. vy dávate?
Ja dam ale svojho auta sa necham chytat malokoho
ale ked nahodov ze som oblekozny a treba mi byt navonany cisty tak ho necham a nejake to eurko pre neho najdem 
U nas v meste je mala Shellka kde tankujem skoro pravidelne, musim a chcem si tankovat sam kedze sluzobnicek nie je k dispozicii. Na druhej strane ale pridem do pokladne a platobnu ako aj clubovu kartu mi obsluha bez okolkov vezme a urobi co je potrebne. Na velkej Shell v Presove pobehuje chlapec od auta k autu, ktore by natankoval, skontroloval tlak v pneu a umyl okno, ci je zima ci je horuce leto. Na druhej strane ale ide clovek zaplatit a pri pokladni stoji totalny arogant, ktory bez pozdravu vypluje par hlasok...tu si vopchajte platobnu kartu, tu natukajte pin kod, tu si pretiahnite clubovu kartu...ten clovek tam iba stoji, dava instrukcie a odtrhne blocek...preto par drobnych pre toho pracanta vonku nie je tragedia...
Som ale clovek, ktory rovnako ako Hegy nenechava druhych ludi dotykat sa vlastneho auta...Raz sa mi stalo, ze ma takto pri stojane cakal chalanisko, pozeram do spolujazdcovho zrkadla a vidim ako zatlaca veko, skusa ho nechtami vytiahnut a ked som ho zvnutra otvoril a odskocilo od karoserie v momente bol nalepeny na stojane
Otec ma zase negativnu skusenost, ked obsluhe povedal ze chce 95tku a on tam natankoval Vpower
, vsimol si to az na uctenke doma 
Som ale clovek, ktory rovnako ako Hegy nenechava druhych ludi dotykat sa vlastneho auta...Raz sa mi stalo, ze ma takto pri stojane cakal chalanisko, pozeram do spolujazdcovho zrkadla a vidim ako zatlaca veko, skusa ho nechtami vytiahnut a ked som ho zvnutra otvoril a odskocilo od karoserie v momente bol nalepeny na stojane
Otec ma zase negativnu skusenost, ked obsluhe povedal ze chce 95tku a on tam natankoval Vpower
Tankujem v Pezinku na OMV a som spokojný. Do auta si tankujem výlučne sám. Keď som jazdil na firemných autách, tak som chodil iba na SHELL, nakoľko firma mala pre každé auto platobnú SHELL kartu.
Aké máte inač skúsenosti s brigádničkami na ČS, ktoré sedia pred predajňou a silou mocou sa hrabú umývať čelné okno? Ja som dovolil iba raz aby mi jedná taká brigádnička okno umyla. Keď som prišiel z predajne k autu, tak ma skoro natiahlo. Čelné okno bolo fľakaté a kapota auta otečená od špinavej vody a ešte aj spodok toho špinavého vedra bol otlačený na kapote. Za pumpou som si sám handričkou musel vyčistiť okno a tú otečenú kapotu. Babe som za to nič nedal. Za zašpinenie auta platiť veru nebudem.
Aké máte inač skúsenosti s brigádničkami na ČS, ktoré sedia pred predajňou a silou mocou sa hrabú umývať čelné okno? Ja som dovolil iba raz aby mi jedná taká brigádnička okno umyla. Keď som prišiel z predajne k autu, tak ma skoro natiahlo. Čelné okno bolo fľakaté a kapota auta otečená od špinavej vody a ešte aj spodok toho špinavého vedra bol otlačený na kapote. Za pumpou som si sám handričkou musel vyčistiť okno a tú otečenú kapotu. Babe som za to nič nedal. Za zašpinenie auta platiť veru nebudem.