Ako ženy rozmýšľajú
Re: Ako ženy rozmýšľajú
Áno, šlo o neopätovanú lásku. A nehľadal som inde preto, lebo žiadne inde nebolo. A ani nie je. Konečne som sa od nej odpútal vďaka nej, presnejšie kvôli tomu, čo urobila (nebudem konkretizovať). Najviac ma žralo, že sa pri mne cítila dobre. Aspoň tak to tvrdila ona. Čo bolo na tom pravdy sa už nedozviem nikdy.
Základy mi dali rodičia, na nich si ale staviam ja sám. Kvôli čomu sa s mamou i neraz pohádam. A môj vkus na dievčatá je veľmi odlišný od toho, čo sa všeobecne považuje na "príťažlivé dievča" a neraz som bol obvinený z toho, že som si vybral škaredú a zase sa len zúfalo snažím si nejakú stoj čo stoj nájsť. Prestalo ma baviť im dokazovať, že MNE sa páči. Nie je takých veľa, o ktorých by som mohol povedať, že mi z nich spadla sánka. Ale áno, občas ich zhliadnem na ulici. A to je asi tak všetko.
Základy mi dali rodičia, na nich si ale staviam ja sám. Kvôli čomu sa s mamou i neraz pohádam. A môj vkus na dievčatá je veľmi odlišný od toho, čo sa všeobecne považuje na "príťažlivé dievča" a neraz som bol obvinený z toho, že som si vybral škaredú a zase sa len zúfalo snažím si nejakú stoj čo stoj nájsť. Prestalo ma baviť im dokazovať, že MNE sa páči. Nie je takých veľa, o ktorých by som mohol povedať, že mi z nich spadla sánka. Ale áno, občas ich zhliadnem na ulici. A to je asi tak všetko.
Terepin
muzi v skutocnosti ani tak moc nehladaju nejake vyslovene ze krasavice, ako skor nenapadny súlad urciteho svojho typu. Neopatovana laska je naozaj tazka a niekedy dokaze rozhodit aj cloveka ktorym emocie bezne nezvyknu lomcovat,musel tym prejst asi kazdy a patri to k osobnostnemu zreniu. Cim je dievce menej pritazliva pre ostatnych,o to viac Ta bude lubit
- zivotne principy su v zasade velmi jednoduche a linearne 
muzi v skutocnosti ani tak moc nehladaju nejake vyslovene ze krasavice, ako skor nenapadny súlad urciteho svojho typu. Neopatovana laska je naozaj tazka a niekedy dokaze rozhodit aj cloveka ktorym emocie bezne nezvyknu lomcovat,musel tym prejst asi kazdy a patri to k osobnostnemu zreniu. Cim je dievce menej pritazliva pre ostatnych,o to viac Ta bude lubit
Áno, to by sa teoreticky dalo považovať za výhodu. Ale to fakt len teoreticky, o čom som sa presvedčil práve u nej.
Na čo však nikdy nezabudnem je veta, ktorú som od nej čítal: "Keby si ma priťahoval, tak som dávno s tebou." Retrospektívne som nesmierne vďačný za to, že tomu tak nebolo.
Na čo však nikdy nezabudnem je veta, ktorú som od nej čítal: "Keby si ma priťahoval, tak som dávno s tebou." Retrospektívne som nesmierne vďačný za to, že tomu tak nebolo.
Snad tym nechces povedat, ze schopnost milovat je nejako zavisla od fyzionomiegogo956 napísal:Terepin
Cim je dievce menej pritazliva pre ostatnych,o to viac Ta bude lubit...
Praveze zena o ktoru nikto nestoji ta moze skor podviest, pretoze ak nebola zvyknuta na prilisne lichotky a pochvalu vzhladu, tak spravny chlap vie ako na nu... Z mojho pohladu cim su zena a muz vzhladovo a intelektualne na podobnejsej urovni, tym ma vztah vacsiu sancu. A obycajne zena ma potrebu citit sa pritazlivejsou nez vnima svojho partnera a nestaci ze jej muz bude lichotit, zena nie je slepa ani blba a casto sa pozera aj do zrkadla
Terepin ak si hladas partnerku preto, aby si niekomu nieco dokazal, tak radsej ani nehladaj. Ak tvoji kamosi riesia vzhlad baby, s ktorou ty riesis, tak potom sa to vymyka tomu, co si tu pisal
A jedna z veci, v ktorej som nedaval na nazor rodiny a priatelov su vztahy. Podobne ako pisal uplink stastie ti nikto nemoze nanutit a len ty si vyberas, kto a co ta urobi stastnym. Podla mna clovek, ktory tomuto neveri, nemoze byt dlhodobo nikdy stastny, lebo sa nedrzi hesla "kazdy si je sam strojcom svojho stastia" a ostava mu len cakat na zazrak, ktory ani sam nevie kedy pride, kedze nepozna etalon svojho stastia.Terepin napísal:Keď som však s priateľmi vonku, snažím sa im prispôsobiť a na oplátku oni mne. Vďaka tomu sme už vyše 11 rokov vynikajúcimi priateľmi, pretože sa navzájom rešpektujeme a ani jeden z nás nepociťuje potrebu sa povyšovať jeden nad druhého.
Terepin z tvojich prispevkov mam pocit, ze vychova a dobre mravy su pre teba vsetkym a dokonca si ich povysil nad vlastne stastie, resp. je dost mozne, ze prave tieto ta robia stastnym, alebo nahovaranie si, ze sa oplati trapit kvoli jednej zene, ktora ta ranila len tym, ze si ta nepripustila k telu, ale tomu sa hovori skor zranene ego...
Nehľadám si partnerku. Urobil som tak len raz a trpko som to oľutoval. A i keby som hľadal, tak určite nie preto, aby som splnil niekoho iného očakávania. Myslel som, že som to napísal dosť jasne.
Zásadný rozdiel medzi mnou a... nuž, zvyškom, je ten, že zatiaľ čo oni skúseností so vzťahmi majú, ja vôbec žiadne. Takže ak by sa mi pošťastilo v nejakom skončiť ešte tento rok, tak sa nebudem tváriť ako veľký king, že všetko viem, všade som bol a všetko som počul. S takýmto prístupom jej rovno môžem oznámiť, že som k*k*t a zabaliť to. Predsa ak po 11tich rokoch sa nájde dievča, kto zakopne o moju existenciu, tak nebudem zbytočne riskovať a skočím si po radu od tých, ktorí sú v tomto smere totálne niekde inde, než ja. Nie kvôli mne, ale pre ňu, aby nemala pocit, že chodí s nemehlom a mala na mňa príjemné spomienky. Je mi však jasné, že v konečnom dôsledku bude i tak všetko na mne a rozhodne sa nebudem vyhovárať na nich, že mi to nevyjde.
Áno, robí ma šťastným, ak môžem robiť šťastným druhých. Pretože som až prehnaný empatik a moja náladu do značnej miery závisí od tej naokolo mňa. A nie, nemyslím si, že sa oplatí trpieť kvôli jednému dievčaťu, i keď je pravda, že na úplnom začiatku, keď som k nej ešte nič necítil, tak som sa snažil byť jej oporou. A rozhodne som neplánoval sa do nej zamilovať. Stalo sa to náhodou a dodnes ľutujem, že som od nej nezdrhol ešte v čase, keď som ju vnímal len ako kamarátku.
Zásadný rozdiel medzi mnou a... nuž, zvyškom, je ten, že zatiaľ čo oni skúseností so vzťahmi majú, ja vôbec žiadne. Takže ak by sa mi pošťastilo v nejakom skončiť ešte tento rok, tak sa nebudem tváriť ako veľký king, že všetko viem, všade som bol a všetko som počul. S takýmto prístupom jej rovno môžem oznámiť, že som k*k*t a zabaliť to. Predsa ak po 11tich rokoch sa nájde dievča, kto zakopne o moju existenciu, tak nebudem zbytočne riskovať a skočím si po radu od tých, ktorí sú v tomto smere totálne niekde inde, než ja. Nie kvôli mne, ale pre ňu, aby nemala pocit, že chodí s nemehlom a mala na mňa príjemné spomienky. Je mi však jasné, že v konečnom dôsledku bude i tak všetko na mne a rozhodne sa nebudem vyhovárať na nich, že mi to nevyjde.
Áno, robí ma šťastným, ak môžem robiť šťastným druhých. Pretože som až prehnaný empatik a moja náladu do značnej miery závisí od tej naokolo mňa. A nie, nemyslím si, že sa oplatí trpieť kvôli jednému dievčaťu, i keď je pravda, že na úplnom začiatku, keď som k nej ešte nič necítil, tak som sa snažil byť jej oporou. A rozhodne som neplánoval sa do nej zamilovať. Stalo sa to náhodou a dodnes ľutujem, že som od nej nezdrhol ešte v čase, keď som ju vnímal len ako kamarátku.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
toto je neskutočný negativizmus. Aj začneš písať v hypotetickej rovine že keby si nejakú nájdeš, a kým to dopíšeš, tak to preorientuješ na to že aj tak ti to nevýjde a chceš aby mala pekné spomienky a že nebudeš za to nikoho obviňovať. Keď k tomu takto pristupuješ, a keď máš niekde v hlave a srdci zakorenené že ti to nevýjde, nemôže, nesmie, nedopustíš aby ti nedajbože niečo vyšlo lebo ti to pokazí celý image loosera čo si buduješ 11 rokov, tak jasné že ti nevýjde. Ak by aj vyšlo, tak to ukončíš ty, nie ona. S nejakou blbou zámienkou typu "aby bola šťastná, so mnou by len trpela".Terepin napísal:...Predsa ak po 11tich rokoch sa nájde dievča, kto zakopne o moju existenciu, tak nebudem zbytočne riskovať a skočím si po radu od tých, ktorí sú v tomto smere totálne niekde inde, než ja. Nie kvôli mne, ale pre ňu, aby nemala pocit, že chodí s nemehlom a mala na mňa príjemné spomienky. Je mi však jasné, že v konečnom dôsledku bude i tak všetko na mne a rozhodne sa nebudem vyhovárať na nich, že mi to nevyjde...
Pýtať si rady od iných je fajn. Ale nie čo sa týka vzťahu. Vzťah si máš budovať sám, nie podľa rád iných. Oni nechodia s tvojou partnerkou. Potom sa jedného dňa zbadáš, že si si ju naučil na niečo, čo tebe vôbec nevyhovuje a nerobí ťa šťastným. Len preto, že si sa spýtal na radu kamaráta čo rád chodí na výlety sa teraz musíš vláčiť po celom slovensku a míňať peniaze na vlak a autobus? Len preto že ti nejaký strašný romantik povie že máš byť romantik (lebo jeho priateľka má rada romantika) budeš za svojou doliezať aj keď to bude rockmetalova punkerka?
inak, to je náhoda že píšeš "Po 11 rokoch sa nájde dievča..." a že so svojími kamarátmi (najlepšími a jedinými) sa poznáš 11 rokov? Neviem, ale asi každého napadne, že kým si ich teda nepoznal, tak si sa stretával aj s dievčatami? Nie je teda fakt chyba v nich? Nechcem ich obviňovať, lebo ich nepoznám. Ale možno si sa na nich moc upol lebo si ich spoznal v čase, kedy sa ti niečo zle stalo a odkedy si začal byť taký negativisticky, nie? A môže byť že aj ich charakter či životný štýl a prístup k problémom (aj tvojím problémom) ťa v tom posiluje
Pretože viem, aký som. Nechcem tým povedať, že budem okamžite hádzať flintu do žita. Ale hlavou proti múru nepôjdem tiež. Nechcem dopadnúť tak, že bude pri mne len z ľútosti, že žiadna iná o mňa nemá záujem. To radšej ukončím sám. I keby som tak neurobil, tak by ma začala podvádzať.audiotrack napísal: toto je neskutočný negativizmus. Aj začneš písať v hypotetickej rovine že keby si nejakú nájdeš, a kým to dopíšeš, tak to preorientuješ na to že aj tak ti to nevýjde a chceš aby mala pekné spomienky a že nebudeš za to nikoho obviňovať. Keď k tomu takto pristupuješ, a keď máš niekde v hlave a srdci zakorenené že ti to nevýjde, nemôže, nesmie, nedopustíš aby ti nedajbože niečo vyšlo lebo ti to pokazí celý image loosera čo si buduješ 11 rokov, tak jasné že ti nevýjde. Ak by aj vyšlo, tak to ukončíš ty, nie ona. S nejakou blbou zámienkou typu "aby bola šťastná, so mnou by len trpela".
Tak jasné, že špecifiká si musím zistiť sám. Mne by šlo vyslovene o vyvarovanie sa bežným chybám. Ono je to dosť úsmevné, že píšeš o mojom šťastí, pretože nie si tak celkom ďaleko od pravdy. Na to však nepotrebujem ostatných, to by som robil sám od seba. A čo sa týka rockmetalovej punkerky, až TAK zúfalý nebudem nikdy. Ako vravím, dievčat, ktoré by mi vyhovovali fyzicky i charakterovo je minimum. Naproti tomu dievčat, ktorým by som vyhovoval ja po akejkoľvek stránke... O existencii takej nemám vedomosti.audiotrack napísal:Pýtať si rady od iných je fajn. Ale nie čo sa týka vzťahu. Vzťah si máš budovať sám, nie podľa rád iných. Oni nechodia s tvojou partnerkou. Potom sa jedného dňa zbadáš, že si si ju naučil na niečo, čo tebe vôbec nevyhovuje a nerobí ťa šťastným. Len preto, že si sa spýtal na radu kamaráta čo rád chodí na výlety sa teraz musíš vláčiť po celom slovensku a míňať peniaze na vlak a autobus? Len preto že ti nejaký strašný romantik povie že máš byť romantik (lebo jeho priateľka má rada romantika) budeš za svojou doliezať aj keď to bude rockmetalova punkerka?
Ráta sa medzi stretávanie sa dievčatami aj spolužiačky na ZŠ? Ak nie, tak potom som sa s nimi nestretával nikdy. Počnúc stredou bol kontakt s dievčatami len sporadický a krátky, viac-menej jediné pravidelnejšie bolo stretávanie kamarátovej sestry. Inak ništ. Vlastne na Steame mám viac dievčat, než som kedy spoznal v reálnom živote. A paradoxne práve tam (na internete) som s nimi mal vždy väčší úspech; v reály sa s nimi veľmi baviť neviem.audiotrack napísal:inak, to je náhoda že píšeš "Po 11 rokoch sa nájde dievča..." a že so svojími kamarátmi (najlepšími a jedinými) sa poznáš 11 rokov? Neviem, ale asi každého napadne, že kým si ich teda nepoznal, tak si sa stretával aj s dievčatami? Nie je teda fakt chyba v nich? Nechcem ich obviňovať, lebo ich nepoznám. Ale možno si sa na nich moc upol lebo si ich spoznal v čase, kedy sa ti niečo zle stalo a odkedy si začal byť taký negativisticky, nie? A môže byť že aj ich charakter či životný štýl a prístup k problémom (aj tvojím problémom) ťa v tom posiluje
-
Andi_Cibula
Addict
^link, Terepin, dostal som napad polozit vam jednu ktorou si trochu do vas kopnem.
Skusali ste sa spytat vasich otcov aky nazor maju na zeny ? Na manzelky ? Na vase mamy ?
Totiz ^link pohrda niecim, vdaka comu vlastne existuje, pride mi to smiesne trochu. 
Terepin, nic v zlom, ale citat tvoje texty je aj pre mna utrpenie, s takymto pristupom si nenajdes nikdy nikoho, azda je to zafungovanie prirodzeneho vyberu ? Prehodnot svoj postoj, inak skoncis velmi zle a utrapene.
Skusali ste sa spytat vasich otcov aky nazor maju na zeny ? Na manzelky ? Na vase mamy ?
Terepin, nic v zlom, ale citat tvoje texty je aj pre mna utrpenie, s takymto pristupom si nenajdes nikdy nikoho, azda je to zafungovanie prirodzeneho vyberu ? Prehodnot svoj postoj, inak skoncis velmi zle a utrapene.
S otcom som sa nikdy na tú tému nebavil a ani s ním už nežijem.
Andi_Cibula laska nie je podmienkou existencie zivota. Denne sa rodi mnozstvo neplanovanych deti
Ale jedina nezistna laska je rodicovska. Nikto ti neodpusti viac ako rodicia.
Podla mna nezalezi, co si o zenach myslime, alebo vieme, ale ako sa k nim spravame. Ziadny clovek na svete nezije podla toho, co si mysli o ostatnych, kazdy zije vacsiu ci mensiu pretvarku.
Podla mna nezalezi, co si o zenach myslime, alebo vieme, ale ako sa k nim spravame. Ziadny clovek na svete nezije podla toho, co si mysli o ostatnych, kazdy zije vacsiu ci mensiu pretvarku.
no uplink nepochopil si moj prvy prispevok, nepochopil si druhy prispevok, nejdem to skusat treti krat, snad inokedy
Ale ak na jednej strane tvrdis, ze neexistuje istota u ludi a zaroven ze jedinu istotu mas v sebe, tak si smiesny.
A zato, ze tebe nejaka nehelfla, ked Ti bolo zle, este nemusis vypisovat, ze nikomu nijaka nepomoze...
Samozrejme, plati to tu pre vsetkych ako vas clovek cita. Lenze zato nemoze vlada, zeny a priroda, to je vasa neschopnost
Cize mysli si tie svoje axiomy, ale tazko presvedcis mna, a inych uspesnych.
No a aby Ta zase nenapadlo, ze v teme "Laska, vztahy, priatelstvo" myslim na auta, tak ide trebars aj presne o to, ze ked mi je zle, tak mi zena pomoze. Nie na chvilu a uz vobec ta nedorazi..
Zlu skusenost si mal nato, aby si sa poucil. Ak to nedokazes, si neschopny
Samozrejme, ze ak sa clovek nenauci zit sam so sebou, nie je vhodny pre realny vztah (preto tu nik z vas vztahy nema)..uplink napísal: Ty si Alfa a Ómega. Ak je zle Tebe, nehelfne Ti nejaká hyper ženuška a ak jo, tak na chvíľu. Alebo Ťa ešte dorazí. Tak isto ak je Tebe žene zle, nehelfne Ti mužíček a ak jo, tak len na chvíľu. Krutá realita. Ak sa človek nenaučí žiť sám so sebou, nikdy nebude vhodný pre reálny vzťah, lebo sa vždy bude spoliehať na niečo, čo neexistuje a to je istota u ľudí. Jedinú istotu tu na svete máte v piškótoch od Fica a v sebe.
Ale ak na jednej strane tvrdis, ze neexistuje istota u ludi a zaroven ze jedinu istotu mas v sebe, tak si smiesny.
A zato, ze tebe nejaka nehelfla, ked Ti bolo zle, este nemusis vypisovat, ze nikomu nijaka nepomoze...
Samozrejme, plati to tu pre vsetkych ako vas clovek cita. Lenze zato nemoze vlada, zeny a priroda, to je vasa neschopnost
Cize mysli si tie svoje axiomy, ale tazko presvedcis mna, a inych uspesnych.
No a aby Ta zase nenapadlo, ze v teme "Laska, vztahy, priatelstvo" myslim na auta, tak ide trebars aj presne o to, ze ked mi je zle, tak mi zena pomoze. Nie na chvilu a uz vobec ta nedorazi..
Zlu skusenost si mal nato, aby si sa poucil. Ak to nedokazes, si neschopny
-
uplink
VIP
curta - neviem, ale jediný kto tu nechápe si asi Ty. Moja minulosť je minulosťou, teraz žijem rozumne, pred tým som žil ako zviera, tupý človek, ktorých je tu na Zemi väčšina. Otročil som svojím citom, tak ako to robí drvivá väčšina populácie. Teraz sa riadim zdravým rozumom a som šťastný. Nepotrebujem nič viac, ani nič menej. Problém vidím len v tom, že pre Teba človek, ktorý si nevie uloviť random dievča je asi menejcenný, alebo čo. U mňa je prax presne opačná, nechcem písať že ich odháňam ako komáre po potope, ale obraz si spravíš. A ak mám byť úprimný, ak babu, tak by sa mi páčila taká čo vyzerá ako štetka, má dokonalú tvár, pevné kozy, fantastické telo, problémy sú nasledovné. Ja nie som vyšportovaný a nevyzerám ako Statham, či Brad Pitt, tzn. že by som bol megak*kot, keby som si myslel že takú môžem mať. A druhý je že nemám zvyšných 2-4000 eur mesačne, obrovský byt/dom s bazénom, auto, na ktorých by som takú *ebačku vydržiaval. Vďaka Bohu že som [dočasný] asexuál, že áno. Win/win 
Andi_Cibula - ako Ti to napísať tak, aby to bolo čo najjasnejšie. Keď ma začne presviedčať niekto o tom že ho*no nesmrdí, tak si o ňom pomyslím svoje. Eventuélne, keď stretnem, alebo vy*eriem ho*no, ktoré bude voňať ako fialky, zmením názor. Toľko ku ženám. Aj čo poznám dobré dievčatá, vždy je to vo vzťahu s nimi len o kompromise, nikdy to nie je ideál. Nemám síl, chuť, ani priestor v mojej mysli, ani srdci pre kompromisy, len aby som si vrzol [tobôž vrzol]. Nepotrebujem ženu, skús to pochopiť. Nepíšem to preto aby som vyzeral ako macho man. Jednoducho som dosiahol to, čo chýba každému mužovi. Nezávislosť na sexe, dotykoch, hladkaní, proste ženách ako takých. Každý muž potrebuje ženu na niečo, ja nie. Zmier sa s tým. A to že som tu vďaka žene to mi nejako doplo, druhá strana mince. Spýtal sa ma niekto či tu chcem byť? Či chcem vyrastať v takej rodine akej som vyrastal? Či chcem trpieť celiakiou, lakt. intoleranciou a kopou iných sr*čiek? Nie. Tak mi to prosím Ťa nedávaj ako príklad. Ďakujem.
Andi_Cibula - ako Ti to napísať tak, aby to bolo čo najjasnejšie. Keď ma začne presviedčať niekto o tom že ho*no nesmrdí, tak si o ňom pomyslím svoje. Eventuélne, keď stretnem, alebo vy*eriem ho*no, ktoré bude voňať ako fialky, zmením názor. Toľko ku ženám. Aj čo poznám dobré dievčatá, vždy je to vo vzťahu s nimi len o kompromise, nikdy to nie je ideál. Nemám síl, chuť, ani priestor v mojej mysli, ani srdci pre kompromisy, len aby som si vrzol [tobôž vrzol]. Nepotrebujem ženu, skús to pochopiť. Nepíšem to preto aby som vyzeral ako macho man. Jednoducho som dosiahol to, čo chýba každému mužovi. Nezávislosť na sexe, dotykoch, hladkaní, proste ženách ako takých. Každý muž potrebuje ženu na niečo, ja nie. Zmier sa s tým. A to že som tu vďaka žene to mi nejako doplo, druhá strana mince. Spýtal sa ma niekto či tu chcem byť? Či chcem vyrastať v takej rodine akej som vyrastal? Či chcem trpieť celiakiou, lakt. intoleranciou a kopou iných sr*čiek? Nie. Tak mi to prosím Ťa nedávaj ako príklad. Ďakujem.
curta neschopnost moze mat viacero podob a ty dokazujes tiez tu svoju byt citovo neutralny k ludom ktori sa ti snazia vysvetlit svoju nezavislost od citov a vztahov a k tomu sa nad nich este povysujes 
Uplink- kolko más rokov a kedy by si si založil rodinu v akom veku?
-
uplink
VIP
Blastbit - ak nájdem ženu, čo stojí za to, a bude chcieť mať deti a teda ich budem mať, budem ich milovať a starať sa o ne [naozaj sa starať, nie ako tie atrapy na rodičov, čo zaplatia slúžku, alebo pestúnku, kúpia deťom Xbox One, PS4 a pod. voloviny a myslia si že ich úloha ako rodičov tu na Zemi je úspešná]. Ak ostanem sám a nebude mať deti, nebudem to ľutovať.
Reagoval som na túto [pôvodnú] otázku:
Blastbit napísal:Uplink- nechceš ženu máš snimi zlé skusenosti,takže nechceš ani deti ?
Uplink-pardon ze som rýchlo zmenil otázku..lebo az teraz som si lepšie prečítal tvoj príspevok o tom ze si (dočasný) asexuál.
Jj berieš to tak čo príde do bude
Jj berieš to tak čo príde do bude
Tak aspoň v tomto sa zhodneme. Žiaľ, spoločnosť sa na nás díva ako na abnormálnych, keďže nemáme záujem za každú cenu zháňať si frajerky.uplink napísal:Blastbit - ak nájdem ženu, čo stojí za to, a bude chcieť mať deti a teda ich budem mať, budem ich milovať a starať sa o ne [naozaj sa starať, nie ako tie atrapy na rodičov, čo zaplatia slúžku, alebo pestúnku, kúpia deťom Xbox One, PS4 a pod. voloviny a myslia si že ich úloha ako rodičov tu na Zemi je úspešná]. Ak ostanem sám a nebude mať deti, nebudem to ľutovať.
-
audiotrack
VIP
nie, na teba sa pozerajú ako nenormálneho, lebo ty pred vzťahmi priam utekáš. Čo pred vzťahmi, ty utekáš pred ženami. Dokonca pred luďmiTerepin napísal: Tak aspoň v tomto sa zhodneme. Žiaľ, spoločnosť sa na nás díva ako na abnormálnych, keďže nemáme záujem za každú cenu zháňať si frajerky.
-
uplink
VIP
Terepin - ak mám byť úprimný a je mi jedno či to bude čítať moja kamarátka, alebo nie, tak som uprednostnil celý tento týždeň bicykel pred ňou. Kamarátka je skromná, etc. fakt že hej a príjemná spoločnosť, ale. Jedlo, aj keď ona nikdy nič nechce, ale ja jem, mňa výjde na 20-40 evri, so vším všudy [dovoz/odvoz, pitie, etc.]. Ten čas, je mi s ňou fajn, ale...
na bajku som spálil 3000 kcal
večer som zaspal ako batola, lebo som bol konečne unavený
spravil som niečo pre svoje zdravie [hej, mohol som aj keby som s ňou sexoval, ale...
proste ja dočasný asexuál]
absolútne nič ma to nestálo
napĺňa ma to a teším sa z toho
Suma sumárum, aj keď som s ňou som spokojný, je mi "fajn", ale večer som moc hyperaktívny a taký nespokojný z dňa, že som nič skoro nespravil. Keď odrobím 8-10 hodín a potom sa 6 hodín zničím na bajku, cítim sa geniálne. Nemôžem si pomôcť a tak trochu sa za seba hanbím že to takto "prerátavam", ale od vtedy čo som neni stále s nejakou babou, už som to aj písal, tak som si kúpil ten drahý bike + kopec gearu [karbónové rajdy, karbónový držiak na fľašu, zháňam karbónové kľuky, etc.], grafiku [GTX 780], mobil [HTC One], kopec oblečenia [aj na bike, nie je to lacné, kraťasy so spodkami výjdu aj na 160 eur], kvalitnú stravu a teraz šetrím na projektor, plátno a držiak. Nech sa milé slečny nehnevajú, ale mesačne ma vyšli toľko, aj keď nechceli, čo nový projektor s plátnom...blbé to porovnávať, ja viem, ale proste to tak momentálne vidím
Je mi úplne jasné, že keď príde ďalšia "tá pravá", tak zas na ňu vy*ebe 3000 eur za mesiac, ako sa mi to neraz stalo. A samozrejme je to moja chyba že som ku ženám taký aký som, alebo som bol a viem že to ide aj economy class. Ale...ak budete mať ženu economy class, nikdy nebude vyzerať tak, ako by ste možno chceli aby vyzerala, aj to je realita a druhá strana mince.
A teraz ma môžete odsúdiť že som povrchný. Well, asi som. Mám rád pekné veci. Záleží mi na designe. Makám na sebe, starám sa o seba. Nevyzerám nijako extra, ale niečo podobné čakám aj z druhej strany. A je mi jasné že keď sa cica o seba stará už len na mojej úrovni, tak to mesačne niečo stojí. A keďže ženy sú zvyknuté že ich muži sponzorujú a vydržiavajú, čo na to povedať. Tie samotastné, čo sú emancipované majú obvykle pleť ako špongia, kruhy pod očami a sú nevyspaté a sú úplne vychudnuté, lebo fajčia, a kožu majú ako vreco, alebo sú obézne, lebo majú psycho-somatické problémy a riešia to žraním. lebo , drú aby prežili v predraženom podnájme, nemajú čas na šport, ani sa poriadne najesť, pitný režim nula bodov. Ale hlavne že sú samostatné. Je to začarovaný kruh. Či človek chce, alebo nechce, ak nechce vyzerať ako priemerný človek a byť trochu namakanejší, vždy to bude stáť peniaze, v akejkoľvek forme. Či už majetky, alebo čas, celý tento systém je na tom založený. Koniec koncov preto sú tie hviezdy také namakané, lebo na to majú, ísť do posilky, do wellnesu každý deň, zabehať si, zašportovať a o zvyšok sa nestarajú. Bežný smrteľník od rána do noci hrdlačí v robote, aby zarobil na svoje bývanie/hypo/leasing a rodinu, to že potom chorlavie, vyzerá ako smrť a iné "detaily" okolo, to ho už netrápi, je rád že prežije. A s tým sú ľudia spokojní. Ja im to neberiem, väčšinou sú presvedčení že nemajú inú možnosť a mnohokrát ani nemajú. Ale tak obraz situaćie určite pochopíte.
Suma sumárum, aj keď som s ňou som spokojný, je mi "fajn", ale večer som moc hyperaktívny a taký nespokojný z dňa, že som nič skoro nespravil. Keď odrobím 8-10 hodín a potom sa 6 hodín zničím na bajku, cítim sa geniálne. Nemôžem si pomôcť a tak trochu sa za seba hanbím že to takto "prerátavam", ale od vtedy čo som neni stále s nejakou babou, už som to aj písal, tak som si kúpil ten drahý bike + kopec gearu [karbónové rajdy, karbónový držiak na fľašu, zháňam karbónové kľuky, etc.], grafiku [GTX 780], mobil [HTC One], kopec oblečenia [aj na bike, nie je to lacné, kraťasy so spodkami výjdu aj na 160 eur], kvalitnú stravu a teraz šetrím na projektor, plátno a držiak. Nech sa milé slečny nehnevajú, ale mesačne ma vyšli toľko, aj keď nechceli, čo nový projektor s plátnom...blbé to porovnávať, ja viem, ale proste to tak momentálne vidím
Je mi úplne jasné, že keď príde ďalšia "tá pravá", tak zas na ňu vy*ebe 3000 eur za mesiac, ako sa mi to neraz stalo. A samozrejme je to moja chyba že som ku ženám taký aký som, alebo som bol a viem že to ide aj economy class. Ale...ak budete mať ženu economy class, nikdy nebude vyzerať tak, ako by ste možno chceli aby vyzerala, aj to je realita a druhá strana mince.
A teraz ma môžete odsúdiť že som povrchný. Well, asi som. Mám rád pekné veci. Záleží mi na designe. Makám na sebe, starám sa o seba. Nevyzerám nijako extra, ale niečo podobné čakám aj z druhej strany. A je mi jasné že keď sa cica o seba stará už len na mojej úrovni, tak to mesačne niečo stojí. A keďže ženy sú zvyknuté že ich muži sponzorujú a vydržiavajú, čo na to povedať. Tie samotastné, čo sú emancipované majú obvykle pleť ako špongia, kruhy pod očami a sú nevyspaté a sú úplne vychudnuté, lebo fajčia, a kožu majú ako vreco, alebo sú obézne, lebo majú psycho-somatické problémy a riešia to žraním. lebo , drú aby prežili v predraženom podnájme, nemajú čas na šport, ani sa poriadne najesť, pitný režim nula bodov. Ale hlavne že sú samostatné. Je to začarovaný kruh. Či človek chce, alebo nechce, ak nechce vyzerať ako priemerný človek a byť trochu namakanejší, vždy to bude stáť peniaze, v akejkoľvek forme. Či už majetky, alebo čas, celý tento systém je na tom založený. Koniec koncov preto sú tie hviezdy také namakané, lebo na to majú, ísť do posilky, do wellnesu každý deň, zabehať si, zašportovať a o zvyšok sa nestarajú. Bežný smrteľník od rána do noci hrdlačí v robote, aby zarobil na svoje bývanie/hypo/leasing a rodinu, to že potom chorlavie, vyzerá ako smrť a iné "detaily" okolo, to ho už netrápi, je rád že prežije. A s tým sú ľudia spokojní. Ja im to neberiem, väčšinou sú presvedčení že nemajú inú možnosť a mnohokrát ani nemajú. Ale tak obraz situaćie určite pochopíte.
audiotrack Je rozdiel medzi utekaním a nevyhľádavaním. Nikdy som neutekal preč od dievčaťa, no taktiež som nikdy žiadne nesnažil zbaliť (až na tú jednu poľutovania hodnú výnimku). Čo je nenormálne na tom, že ma predstava reštrikcií neláka?