Let lietadlom
Re: Let lietadlom
Idem cez CCUSA
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
http://www.topky.sk/cl/11/1350503/Drama ... lo-Londyn-
O tyzden letim prvykrat v zivote, akurat cez Heathrow. Potesujuce spravy!
Ozaj, nejake tipy ako prekonat strach z lietania?
O tyzden letim prvykrat v zivote, akurat cez Heathrow. Potesujuce spravy!
Ozaj, nejake tipy ako prekonat strach z lietania?
Statisticky je na tom lietanie z pohladu poctu prepravenych ludi stale najlepsie 
-
krankenwagen
Professional
To viem, ale myslel som skor nieco praktickejsie
(co uz robit v tom lietadle a tak).
daj si weed alebo prášky na spanie a máš 
Každý deň prejde Heathrowom asi 200.000 pasažierov a odletí/priletí 1300 lietadiel, žiadne z nich nespadne, akýkoľvek strach je iracionálny... Málo by stačiť uvedomiť si totokrankenwagen napísal:To viem, ale myslel som skor nieco praktickejsie(co uz robit v tom lietadle a tak).
A ako vidíš aj pri takomto incidente sa nezvykne nič stať, kryty motorov kritické nie sú a lietadlo doletí na letisko aj s jedným ak treba
-
chlapec10
Addict
zazil som uz dokonca aj nudzove pristatie.... a bolo to v pohode.... lietadlo dokaze v pohode letiet aj na jeden motor....
treba si uvedomit, ze je OVELA pravdepodobnejsie ze sa zabijes pri jazde v aute ako v lietadle....
treba si uvedomit, ze je OVELA pravdepodobnejsie ze sa zabijes pri jazde v aute ako v lietadle....
-
Fabo
Hardcore addict
Trebárs to má do Krakova o poznanie bližšie. Trebárs nechce platiť viac za let z viedne. Fakt nechápem čo na tom má byť. Keby to bolo Krakov - Madrid - Dusseldorf - Toronto - New York tak sa môžeš pozastavovať, toto je úplne normálny let s jedným prestupom...audiotrack napísal: preboha, to čo za agentúru si si našiel že ti našli takýto let? Ja keď som šiel na w&t do USA tak som letel pekne priamo viedeň - washington a niektorí leteli priamo viedeň - new york. 8 hodín som si posedel v lietadle a žiadne starosti. To len tak medzi rečou. Ohľadom samotného letu ti tu už všetko bolo napísané
-
Fabo
Hardcore addict
Jediný problém, že letenka má nejaký konkrétny presne definovaný význam v leteckej doprave...beardie napísal:
v mojej slovnej zasobe je letenka fyzicky kus poplastovaneho papiera = BP
zoznam letov v maile alebo kdekolvek inde je itinerar, kludne ma mozes opravit, ak je to nespravne
môže sa brať v batožine (nie príručnej) nôž? (klasický švajčiarsky)
takze sem napisem ako to nakoniec dopadlo:Shwollo napísal:ľudia... mam takú otázku... idem na work and travel USA
Budem letieť Krakow - Frankfurt - NY. Letenku mi riešila agentúra a vyriešili mi to tak, že vo Frankfurte budem mať hodinu na prestup. Dá sa to stihnúť?
(Lufthansa 1367 a Lufthansa 404)
V krakowe nebol vobec ziadny problem lebo som tam prisiel dost skoro. Check in aj kontroly pred vstupom do lietadla prebehli bez problemov a trvalo to max 10 min.
Samozrejme, ze lietadlo meskalo uz v krakowe nejakych 15 min. Vo Frankfurte ked sme vystupili z busu tak sme boli na uplne opacnom konci letiska. Problem nastal pri nejakej kontrole (neviem uz co to bolo). Boli tam az dve prepazky pre asi 30 gate-ov. Takze tam boli neskutocne dlhe rady a teta, co to riesila, kontrolovala kazdeho minimalne 5 min. Takze sme asi pol hodinu stravili v rade. Uz ked sme tam cakali , tak hlasili, ze by bolo fajn, keby sme sa dostali do lietadla
2:56 a 12:10
Ale vyzeralo to, ze na nas cakaju. Uz ked teta pred vystom z gate-u videla, ze bezime uz jej bolo jasne, kde ideme.
-
krankenwagen
Professional
Caute,
dnes letim tak som spravil online check in Montreal - London. Vsetko prebehlo v pohode, vytlacene boarding passy mam. No teraz som to siel skontrolovat a pisu tam, ze mi pre tento let nemozu poskytnut online check-in a mam kontaktovat niekoho na letisku. Moze nastat na letisku nejaky problem, ked budem mat boarding pass? Letim Iberiou (British Airways).
Diky
dnes letim tak som spravil online check in Montreal - London. Vsetko prebehlo v pohode, vytlacene boarding passy mam. No teraz som to siel skontrolovat a pisu tam, ze mi pre tento let nemozu poskytnut online check-in a mam kontaktovat niekoho na letisku. Moze nastat na letisku nejaky problem, ked budem mat boarding pass? Letim Iberiou (British Airways).
Diky
odbav sa na prepazke
-
PhYs0c
King
aj ja letím v stredu prvýkrát a neni mi to jedno
keď tak rozmýšľam, ľudia sa boja lietania/nehody viac asi preto, že v aute je to otázka 5 sekúnd a ste mŕtvy...takto keď padáte tak zjapete asi tak minútu vkuse a čakáte kým sa zabijete

keď tak rozmýšľam, ľudia sa boja lietania/nehody viac asi preto, že v aute je to otázka 5 sekúnd a ste mŕtvy...takto keď padáte tak zjapete asi tak minútu vkuse a čakáte kým sa zabijete
Ako-kedy, boli pripady, ked sa lietadlo rozpadlo hned a vo velkej vyske, to je potom tiez otazka momentu kym pride smrt. Ale nemas sa coho bat, lietanie je krasne.
-
chlapec10
Addict
s tym rozdielom ze smrt v lietadle je ovela-niekolko nasobne menej pravdepodobna ako v autePhYs0c napísal:aj ja letím v stredu prvýkrát a neni mi to jedno![]()
keď tak rozmýšľam, ľudia sa boja lietania/nehody viac asi preto, že v aute je to otázka 5 sekúnd a ste mŕtvy...takto keď padáte tak zjapete asi tak minútu vkuse a čakáte kým sa zabijete![]()
-
KaptMichal
King
Pokial neletis Aeroflotom alebo niekde v Ugande, naozaj sa nie je coho bat...
zrovna Aeroflot je povazovany za standardnu zapadoeuropsku spolocnost, poslednu vaznejsiu nehodu mal v roku 1998
-
PhYs0c
King
Letím Smart Wings...neviem sa o nich nič dočítať tak snáď nie poslednýkrát