Takže začala som rozmýšľať nad kúpou nového notebooku. Momentálne mám trojročný Sony Vaio VPCF13Z1E/B, vďaka ktorému viem, aký notebook nechcem
No ale teda k novému notebooku. Cena je do 1000 eur, to je však úplný strop, preto prosím nepíšte mi v zmysle "ak si doplatíš ešte 200 eur môžeš mať hento tamto a je to 100 krát lepšie", vďaka
Potrebovala by som predovšetkým niečo prenosné s batériou, ktorá vydrží dlhšie než trištvrtehodinu ako môj terajší Sony Vaio. Venujem sa digitálnej kresbe - je to len hobby, no chcela by som sa celkovo začať viac venovať grafike, dizajnu, animácii.. Zároveň aj často hrávam hry (TES, séria Zaklínača, AC séria, GTA...), tiež by som bola rada ak by som na tom na jeseň rozbehla Watch Dogs
Viete mi teda poradiť? Nie som veľký fanúšik značiek ako Asus, Acer, HP a pod., ktoré sa rozdávajú v bankách pri založení nového účtu a podobne. Neviem ale čo mi teda ostáva. Lenovo? Dell? Niečo iné? Obzerala som napríklad radu Inspiron od Dell, viete mi poradiť nejaký konkrétny model? Ak si teda moje požiadavky úplne neodporujú - nájdem výkonný notebook, ktorý je zároveň (relatívne) ľahký s dobrou výdržou batérie?