Motorka
Re: Motorka
zavisi pri dazdi aj na com si to kalis,mne zmoknu gate po clenky vzdy,bunda je nepremok,od marca mam uz 1100km najazdenych
a stale bavi
a stale bavi
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
na clenky si kup nepremoky... otazka 20e .. bunda nepremok..ale v nohaviciach som nemal vlozenu nepremok vrstvu.. to bol najvacsi problem..voda mi po nadrzi stekala medzi nohy .. btw. od januara skoro 4000km 
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2013, 16:13)
ba a okolie .. niekto na spolocnu jazdu? taka pohodicka ... okolo 100 km
//autoeditácia príspevku (23 Jún 2013, 16:13)
ba a okolie .. niekto na spolocnu jazdu? taka pohodicka ... okolo 100 km
Ahoj motorkári, pokukujem po jednej Yamahe, no má 36kw. Vodičak je ale iba do 35kw, bude to problém? Nemáte s tým niekto skúsenosti?
-
RATZINGER666
Darca
no kazdopadne to problem urcite bude..
na motoride sa to riešilo. Raz je to viac ako je povolené, tak s tým budú problémy. Skús hladať tie, čo majú v TP 25kW. Nižšia poistka atd..
Neviete mi poradiť nejaký moto obchod s moto crossovým oblečením v okolí Nitry ? Vo Vrábloch som bol v styxe ale tam som videl len veci prevažne na cestu.
ⓢⓐⓟⓛⓔⓡ - v Krškanoch neďaleko predajne Honda Motomaxx je predajna moto odevov PSI Hubík. Dosť velký výber tam majú...
Máte tu niekto Hondu Hornet CB600F ?
Mal by som pár otázok.
Mal by som pár otázok.
Aky rocnik? Mam 2005ku.
Podstate to je jedno išlo mi hlavne o posed, na fórach často píšu, že moto nieje najvhodnejšia pre vyšších nadšencov. Meriam cca 190.
http://cycle-ergo.com/
Budes vyzerat ako "vosa na bonbonu"... mam 170 a to je ideal. Ked mas 190, jasne, sadnut si na nu sadnes, no o ergonomii sa nebude dat hovorit, toboz pri dlhsej ceste. Pri tvojej vyske nic moc.
Budes vyzerat ako "vosa na bonbonu"... mam 170 a to je ideal. Ked mas 190, jasne, sadnut si na nu sadnes, no o ergonomii sa nebude dat hovorit, toboz pri dlhsej ceste. Pri tvojej vyske nic moc.
Stretávam sa dosť a rozličnými názormi, jedna časť vraví, že to bude v poho, druha zdieľa tvoj názor. Na autoškole mám Hondu CBF500 a nemôžem sa sťažovať. Do úvahy ešte prichádza aj Bandit 600N, ergonomia by mala byť oproti hornetu lepšia.
No moj nazor je jednoznacny - a teda ze si privysoky na horneta. Jedna vec je povozit sa na CBcke na autoskole hodinku, dve, druha zas mat ju a chodit s nou niekde na vylety ktore trvaju dlhsie...
Ja mám 192cm a tiež pokukujem po Hornete, ale nejak ma nenapadlo žeby stým mohol byť problém 
Mňa by to tiež nenapadlo, no čo to som o Hornete študoval a často sa písalo, že nieje najvhodnejší pre nás trochu vyšších.
Bandit je na tom oveľa lepšie čo sa posedu týka, myslím, že ani s ním nič nepokazím. Keď niečo kúpiš tak daj vedieť dáme jazdu
Bandit je na tom oveľa lepšie čo sa posedu týka, myslím, že ani s ním nič nepokazím. Keď niečo kúpiš tak daj vedieť dáme jazdu
-
Point
Professional
chlapi hladajte ale kapoty
pretlacat sa s vetrom nie je nic moc
co sa tyka posedu..su ludia ktori sa na to poskladaju a su ludia ktori nie.. treba to vyskusat a kupit ppdla svojich pocitov.. alebo kupit 900 ku
mam 183 cm.. sadol som na horneta 600 2012 a mal som pocit ze je to nejaka hrackarska 125ka max
UrčiteMaro. napísal: Keď niečo kúpiš tak daj vedieť dáme jazdu
Point napísal:chlapi hladajte ale kapotypretlacat sa s vetrom nie je nic moc
co sa tyka posedu..su ludia ktori sa na to poskladaju a su ludia ktori nie.. treba to vyskusat a kupit ppdla svojich pocitov.. alebo kupit 900 ku
mam 183 cm.. sadol som na horneta 600 2012 a mal som pocit ze je to nejaka hrackarska 125ka max
Hornet nie je u mňa úplne to čo by som chcel, je to len alternatíva keby som nenašiel to čo hľadám
Na akú mašinu máš zálusk ? 
Najradšej by som chcel nejaké supermoto. Nemám zatiaľ na 100% vyhliadnutý nejaký konkrétny model, no našiel som celkom zaujímavú Yamahu XT 660. Pozerám ale aj na KTM, Husqvarna či iné supermota.
Ak chceš pravé supermoto tak yamahu vynechaj a radšej pozri po tých značkách ktoré si uviedol horevyššie , kamarát mal SMC 660 a tá motorka je šialenosť