Romovia na Slovensku
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Romovia na Slovensku
Máš pravdu hughito, homosexualita je úplne prirodzená, tr*kanie do análu a obtieranie sa dvoch <> je od prírody navrhnuté pre rozmnožovanie. Tvoje argumenty sú jednoducho nepriestreľné 
Prirodzená v zmysle, že sa vyskytuje u ľudí a nevidím dôvod na to, aby boli títo ľudia za to nejak perzekvovaní. Je úplne choré niekoho odsudzovať a napádať za to, čo v prvom rade nijak iným neubližuje a takisto sa o tom človek sám nerozhodol. To ako keby si išiel kynožiť všetkých, čo majú modré oči. A to sa dá možno ešte aj nejak preoperovať, homosexualita nie.
hej hej, to je aj asexualitauplink napísal:Máš pravdu hughito, homosexualita je úplne prirodzená, tr*kanie do análu a obtieranie sa dvoch <> je od prírody navrhnuté pre rozmnožovanie. Tvoje argumenty sú jednoducho nepriestreľné
-
uplink
VIP
beardie - ja svojou asexualitou nikoho neobmedzujem, avšak homoši čo chcú vychovávať deti chcú vychovávať kryplov. Ja vychovávať nikoho nechcem.
nie vsetci, tak ako niektori asexuali, ktori deti vychovavat chcu
-
Hotwire
Addict
beardie a aj uvedies nejaky priklad? ci?
Akých kriplov?uplink napísal:beardie - ja svojou asexualitou nikoho neobmedzujem, avšak homoši čo chcú vychovávať deti chcú vychovávať kryplov. Ja vychovávať nikoho nechcem.
-
Wonderwall
Medium Expert
Skus sa ist opytat do decaku tych deti co su tam ci by radsej ostali v decaku z ktoreho v 18tke vyjdu absolutne nepripraveni na zivot, alebo radsej chcu zit v normalnom domove s dvoma otcami alebo mamami. Verim ze to bude pre nich mimoriadne tazke rozhodovanie...uplink napísal:beardie - ja svojou asexualitou nikoho neobmedzujem, avšak homoši čo chcú vychovávať deti chcú vychovávať kryplov. Ja vychovávať nikoho nechcem.
-
uplink
VIP
hughito & wonderwall - decká z decáku sú trochu OT, nemyslíte? Tak ako aj homosexuáli, ale budiš. Homosexuál vychová z dieťaťa pravdepodobne ďalšieho homosexuála. A teraz to vtipné scenário. Keby všetci tr*kali len do análu, vyhynuli by sme, že áno.
Po prvé, homosexuál sa nedá vychovať, tým sa človek narodí a po druhé, tvoje "keby" je zbytočné, lebo do riti sa trkať nikdy všetci nebudú.
-
guess.whoo
Redeemer
uplink - niekedy som ale mal pocit pri citani tvojich nazorov v temach o laske a partnerstve, ze ty este tiez hladas svoju sexualitu. neber to prosim ako urazku alebo nieco podobne.
Homosexual sa narodi homosexualom a nestane sa nim casom alebo vychovou. Percento homosexualnych ludi je stale mizive, takze by som sa nebal toho, ze vymrieme
Homosexual sa narodi homosexualom a nestane sa nim casom alebo vychovou. Percento homosexualnych ludi je stale mizive, takze by som sa nebal toho, ze vymrieme
A čo tie prípady ľudí kt. mali ženy poprípade aj s deťmi a potom nejako si zrazu povedali že sú homoši? 
-
guess.whoo
Redeemer
to su presne tie pripady ludi, ktori hladaju svoju sexualitu. Nie su si nou isti, tak skusia manzelstvo a po case vidia, ze to nebolo to pravé tak sa rozvedu a skusia to s muzom/zenou..nie kazdemu je hned jasne kam "patri"
Presne tak, takých prípadov je x. Hlavne v realite, ktorá je úplne neprajná homosexualite.
-
uplink
VIP
Obhajuješ bijúc sa do hrude rómov, teraz homošov. Čo si Ty zač, nejaký "glutton for punishment"?
200 stran to tu uz je len bordel,niekto poukaze na cigansky terorizmus a pride madar ktory pozna zopar degesov v malackach a vlastne poukaze na to,ze sa nema pausalizovat.ked 99% je skodna zver.bud by sa to tu malo zamknut alebo by iste osoby mali dostat zakaz do temy.
Napr. ty, lebo tvoj prínos do väčšiny tém je dosť mizerný.
A ak tieto fantazmagórie mali smerovať na mňa, tak tým duplovane platí vyššie spomenuté.a pride madar ktory pozna zopar degesov v malackach
-
seth82
Darca
Dôkaz, že SME nemaže diskusie kvôli nejakým extra rasistickým príspevkom, ale iba kvôli tomu, aby nik nemohol kritizovať cigánov...Priznám, že potom sa tam objavil jeden diskutér, ktorý poznamenal, že nevie, prečo strieľali do vzduchu, keď sa odjakživa učili triafať do čierneho, ale toho mohli zmazať a bol by tam kľud.
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2013, 16:09)
Tá diskusia je už samozrejme zablokovaná, preto tu o tom píšem...
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2013, 15:22)
http://romovia.sme.sk/c/6888290/pollak- ... austu.html Biele+nežidovské obete holokaustu budú mať pomník kedy? A čo pomník teplým obetiam holokaustu? Slovenským obetiam holokaustu? Maďarským obetiam holokaustu? Ruským? Slovanským? Veď to môžeme mať pomníkov asi tak 300. Opäť rieši chu**** a nie to, čo riešiť má (zatiaľ totiž ešte nevyriešil nič, iba bohapusto drísta, odkedy má mandát).
//autoeditácia príspevku (30 Júl 2013, 16:09)
Tá diskusia je už samozrejme zablokovaná, preto tu o tom píšem...
//autoeditácia príspevku (01 Aug 2013, 15:22)
http://romovia.sme.sk/c/6888290/pollak- ... austu.html Biele+nežidovské obete holokaustu budú mať pomník kedy? A čo pomník teplým obetiam holokaustu? Slovenským obetiam holokaustu? Maďarským obetiam holokaustu? Ruským? Slovanským? Veď to môžeme mať pomníkov asi tak 300. Opäť rieši chu**** a nie to, čo riešiť má (zatiaľ totiž ešte nevyriešil nič, iba bohapusto drísta, odkedy má mandát).
http://www.sme.sk/c/6888812/smetisko-za ... -obec.html
zmrdi hnedi
narobia nam bordel, obvinena je obec...
zmrdi hnedi
narobia nam bordel, obvinena je obec...