Ku každej z tých tvojích odrážiek, sa teraz ja vyjadrím z mojich skúseností,pretože mám pocit,že baby z BA a baby z Považia su v niečom iné.
1 odrážka- si písal o tom ze baba sa vráti ku kretenovi ktorý ju podvádzal,...MOJ NAZOR- nieje to vždy tak,takto sa to nedá generalizovať,osobne som sa stretol s tým, že taká baba sa sním rozišla po tom čo ju podviedol,ešte ho nejaký čas lubila,ale po čase(napr:pol roka) si našla iného a sním už je šťastnejšia.
2 odrážka- si písal o tom, ako baba sa nepoučí z vlastných chýb,...MOJ NAZOR- opäť je to individuálne,pokial si baba váži samú seba,tak sa prestane ponižovať a to platí aj u muža.Treba byť trošku aj taký egoista
3 odrážka- si písal o tom, ako sa baby rozhodujú v láske v drvivej väčšine...MOJ NAZOR- ked žena naozaj spozná muža, ktorý má aj prijatelnu povahu,niečim ju priťahuje(oči,usmev,mozno postava,farba a typ vlasov,hola hlava,...),niake to vyžarovanie,tak žena v tom momente vie čo chce a poznám prípady, že sama bola iniciatívna aby si ho získala a bola sním a iných mužov mala u prdeli.
4 odrážka- si písal o tom, že vztah nepovažovať ako hru...MOJ NAZOR- vztah by mal byt rovnocenný, nie že jedna strana bude preň robiť všetko a druhá strana sa len zvezie. No a základ je komunikácia, čiže žiadne tajnosti,domýšlanie si, robenie k*k*tín poza chrbát a atd...
5 odrážka- si písal o tom, že ked zena lubi chlap by mal nato prísť sám...MOJ NAZOR- no mne v zivote 2 baby povedali že ma lúbia a to oni povedali prvé, ale ja som to na ich pohlade a iných signáloch videl
6 odrážka- no a v tomto bode s tebou súhlasím takmer vo všetkom až na toto: že zatial byvam s rodičmi,vlastne auto nemám,na dovolenku ma ziadna baba nevolala, peniaze nejaké mám ale nepostrehol som, žeby toto vsetko baby odomna vyžadovali. Dalej sa vyjadrujem k tvojmu poslednému odstavcu, ktorý ma najviac zaujal a toto si trafil takmer uplne do bodky...MOJ NAZOR- hej chalan je ten vtipný,viacej iniciatívny,ktorý to viacej ťahá ale ja som taký,že babe po chvílke rozhovoru poviem no teraz máš možnosť ty mne rozprávať niečo o sebe a mam chuť sa zasmiať na nejakej somarinke co zadelí...ona sa toho chytí a potom ju nechám nech ona ten rozhovor vedie,takže som ju len trošku posmelil aby sa nehambila.
Dalej s tebou súhlasím stým, že ženy sú tie čo si vyberajú,že žena moze byt sprostá ako papuča a že jej stačí len dobre vyzerať a má enormný záujem zo strany mužov. Co sa týka sexu, mám pocit že každá žena či už v puberte alebo po nej, je nadržanejšia viac ako muž. A tiež som nestretol babu ktorá by sa mne osobne ponukala za prachy. Je dobré ked má chlap stálu prácu,niake to zabezpečenie,ale nemusí si žiť ako napr. pán Kollár, aby mal ženu. A konieckoncov vzhlad je o tom aby bol chlap čistý,voňavý,upravený o tom ženám ide a to mi dost báb potvrdilo. od 15-22 r. Asi iný kraj iný mrav
//autoeditácia príspevku (02 Aug 2013, 14:32)
No a teraz sa vyjadrím k téme: 1. nevieme tvoj a jej vek a po 2. pomohol si jej s vela vecami, po tom ako si jej pomohol,tak zanevrela na teba z nepochopitelneho dovodu. Máš poučenie netreba babe sa snažiť vo všetkom pomáhať,skus jej dat len radu co by mala urobiť a nech si to sama zariadni ako sama vie. Na tuto babu sa už z vysoka vyser a hladaj si novu kamarátku/priatelku