Facebook

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Re: Facebook

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

chod na profil, najdi si tam to okienko kde ti ukazuje novych priatelov a napravo hore mas to pero kde si to mozes editnut
jojo1996
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jojo1996 »

Ako sa dá nastaviť aby neukazovalo ani spoločných priateľov? Proste keď si dá môj profil niekto koho nemám v priateloch aby nevidel našich spoločných.
yoggy

Príspevok od používateľa yoggy »

to sa nedá zakázať :wink:
vauxhall
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa vauxhall »

Čaute ako sa dá nastaviť aby to čo spravím či už okomentujem niekomu alebo liknem nevidel nikto iba ten komu to okomentujem či liknem snáď som to zrozumiteľne popísal diky za odpoveď
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

Zdravim,

ked na desktopovej verzii neukazuje, ze dotycna osoba videla poslednu spravu odomna, no na messengeri v telefone ukazuje, podla coho sa treba riadit?

Mozno hlupost, ale dik :D
kMan
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa kMan »

krankenwagen napísal:Zdravim,

ked na desktopovej verzii neukazuje, ze dotycna osoba videla poslednu spravu odomna, no na messengeri v telefone ukazuje, podla coho sa treba riadit?

Mozno hlupost, ale dik :D
Skús si to normálne pozrieť cez web, tam by to malo ukazovať správne
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

No ved tou desktopovou som myslel cez web, mozno som sa vyjadril nejasne. Tam ukazuje, ze nebola sprava videna.

//Okej, dik, snad mas pravdu.
kMan
Light Star
Light Star

krankenwagen napísal:No ved tou desktopovou som myslel cez web, mozno som sa vyjadril nejasne. Tam ukazuje, ze nebola sprava videna.
Som myslel aplikáciu čo majú, nevadí. Tak cez web by to malo byť správne, messenger dosť blbne poslednú dobu.
yoggy

http://vat.pravda.sk/komunikacia/clanok ... -vsetkych/

čo si myslíte o týchto nových reklamách ktoré nedávno pribudli na YT a teraz ich chce zaviesť aj FB, bude to Nútená reklama niekoľkokrát denne a vo forme krátkeho 15-sekundového videa, ktoré sa nebude dať preskočiť
kMan
Light Star
Light Star

yoggy napísal:http://vat.pravda.sk/komunikacia/clanok ... -vsetkych/

čo si myslíte o týchto nových reklamách ktoré nedávno pribudli na YT a teraz ich chce zaviesť aj FB, bude to Nútená reklama niekoľkokrát denne a vo forme krátkeho 15-sekundového videa, ktoré sa nebude dať preskočiť
Pažravá firma, ale myslím že určite vymyslia nejaký plugin čo to preskočí. Mám na Chrome adblock a žiadna reklama sa mi pred videami nezobrazuje ani vo videách.
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

na youtube ti nezobrazuje reklamu pred videami?
Na fb ani mne, ale to asi ešte nikomu. Píše sa tam že to chcú zaviesť, nie že to zaviedli. A osobne je mi to jedno, na fb nesledujem nástenky, používam ho iba na komunikáciu s kamarátmi. Ale g+ má už teraz navrch pred facebookom, a po tomto to bude ešte väčší rozdiel
kMan
Light Star
Light Star

audiotrack napísal:na youtube ti nezobrazuje reklamu pred videami?
Na fb ani mne, ale to asi ešte nikomu. Píše sa tam že to chcú zaviesť, nie že to zaviedli. A osobne je mi to jedno, na fb nesledujem nástenky, používam ho iba na komunikáciu s kamarátmi. Ale g+ má už teraz navrch pred facebookom, a po tomto to bude ešte väčší rozdiel
Odkedy mám adblock tak nezobrazuje
mjz
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa mjz »

kMan napísal: Odkedy mám adblock tak nezobrazuje
Taktiež mám adblock a žiadna reklama sa mi nezobrazuje, no nastavil som si ho len na blokovanie reklám na YT. Ak tie reklamy zavedie aj FB, tak dúfam že si stým adblock poradí :D

Ináč súhlasím stým že ma g+ navrch. Na g+ síce nemám reálnych priateľov ale príspevky v streame sú pre mňa oveľa zaujímavejšie, fb používam skôr len ako chat.
kMan
Light Star
Light Star

Mejzi napísal: Taktiež mám adblock a žiadna reklama sa mi nezobrazuje, no nastavil som si ho len na blokovanie reklám na YT. Ak tie reklamy zavedie aj FB, tak dúfam že si stým adblock poradí :D

Ináč súhlasím stým že ma g+ navrch. Na g+ síce nemám reálnych priateľov ale príspevky v streame sú pre mňa oveľa zaujímavejšie, fb používam skôr len ako chat.
Presne tak je to aj u mňa, len na G+ sú lenivý všetci prejsť, pretože Facebook ovce. Jedine čo mi vadí na Google+, že keď nahrám fotky tak mi to berie s 15 GB kapacity. Čo nie som spokojný pretože ju využijem na Google Drive.
yoggy

audiotrack napísal:na youtube ti nezobrazuje reklamu pred videami?
pred reinštaláciou OS som mal Ad Block, a niekedy mi reklamu zobrazovalo na Youtube hlavne keď sa sami prepínali videa v playliste

teraz mam Ad Block Plus a zatiaľ som si nevšimol, že by sa mi nejaká zobrazovala
kMan
Light Star
Light Star

yoggy

práve tento som používal, ale možno to robilo aj preto že vtedy YT testoval AJAX?? keď preplo video tak sa neaktualizovala stránka ale len video a všetky súčasti ktoré k tomu patria a tak si Ad Block myslel že som stále na jednej stránke, kedže on upravuje zdrojový kód po načítaní stránky, pokiaľ som to správne pochopil :lol:
Chesterka
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Chesterka »

Tiež vám na vašej FB stránke vypisuje toto a nejde načítať? Mám chrome, skúšala som Firefox (tam to ide) a v Internet Explorer (zase nejde). Neviete čím to môže byť, či zase len FB blbne?
Prílohy
Bez názvu.jpg
pepito25
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pepito25 »

Dobry den vospolok.

Rad by som vyuzil facebook na propagaciu svojej tvorby - ide o fotografie. Tj odkazal cez facebook na moju website, urobil si reklamu a dostal sa do povedomia. Nie som si celkom isty, aky typ stranky si mam pri registracii vybrat. V ramci oficialnej stranky su tam na vyber tri podkategorie a potom je tam komunitna stranka. Co by bolo pre moj zamer spravne?

Skusal som dohladat ludi, ktory sa rovnako venuju foteniu a facebook vyuzivaju na marketing, no nezistil som (z nahladu ich stranky), ake volbu pri registracii vybrali oni.

Vopred vdaka za radu.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

dá sa to zistiť, tuto napr. má "personal website", je to vľavo pod "cover photo" http://www.facebook.com/pages/Pavol-Del ... 0630273913
ale myslím že ono je to v podstate jedno...
Napísať odpoveď