puvodne jsem tenhle prispevek psala pro holcici forum, takze se omlouvam pokud to nekomu bude pripadat jako zpoved z bravicka.
prvne chci rict uz mam pubertu za sebou a nejaky ten dlouholety vztah taky,cimz chci rict, ze uz by to hormonama bejt nemelo
-- s klukem c. 1 jsem se seznamila po netu tesne po rozchodu tehdy z dvourocniho vztahu. byl strasne milej a pomahal mi se pres to prenest. ted pozor pomahal mi hlavne pres net,videli jsme se osobne jen jednou. byl strasne sympatickej,ale taky divnej. prerusil kontakt asi 3x. pred tydnem se mi ozval znova(asi po pul roce mrtva), trochu jsme popsali a naznacil ze by mel zajem(ale nevim jeslti o sex nebo i vztah). v minulosti jsem do nej byla dost zabouchnuta a strasne jsem trpela tim,ze se nechce videt, ale mam nutkani do toho jit,vic ho poznat. neni to nic vaznyho protoze dneska uz ho nemiluju ale je mi lito ten kontakt jen tak zahodit, jestli me chapete...? jestli to uzavrit uplne nebo si nechavat tu nadeji nekdy do vzdalene budoucnosti.
-- kluk c. 2 a 3 jsou si podobni, a to hlavne v tom,ze oba ode mne bydli cca 250 km... kazdy v jinem meste. kluka c. 2 jsem nikdy nevidela(opet znamost pres internet,jak jinak kdyz je odjinud),ale paradoxne jsem diky nemu proronila strasne moc slz... citila jsem to tak,ze jsme pro sebe stvoreni,ale vypadalo to,ze na mne zapomnel... i kdyz se ted moc nebavime a vim ze se stehuje od zari do jineho mesta (ne toho kde jsem ja ted), casto na nej myslim, nekdy se rozbrecim, proste nevim proc ho mam tak rada,ale trapi me to ze tahle etapa neni uzavrena. chtela jsem ho strasne moc poznat, malokdy k nekomu neco takoveho citim, ale paradoxne zrovna tento o me neprojevil toho zajmu tolik kolik by mel kdyby citil totez co ja k nemu.
-- kluk c. 3 bydli take daleko jak jsem uz rekla. na rozdil od toho predchoziho uz jsme se ale 2x videli,jednou asi na tyden podruhe jenom na den,protoze dost pracuje a nema cas za mnou jezdit. ten me ma fakt rad a vim to, zalezi mu na me, stale mi opakuje jak jsem vyjimecna a i kdyz nevim tak docela co se mu na me libi, vim, ze s nim bych mohla byt spokojena. akorat to ma svoje vady, a sice to, ze u me neprobiha stejna zamilovanost jako treba probehla u toho kluka c. 2 (rozumejte nemam napr. nutkani brecet kdybych zjistila ze nekoho ma nebo tak...proste si myslim ze ho nemiluju jako on me)... sice ho mam rada ale nevim co si o tom myslet. a asi vzdy me to bude nutkat "co by kdyby" se stalo,kdyby to vyslo s tema ostatnima.....
-- kluk c. 4 ... spolu s c. 1 bydli ve meste kde bydlim.... to znamena jsou v jiste vyhode oproti tem kteri bydli nekde v prdeli... jelikoz je to proste v mnoha smerech snazsi se vidat, travit spolu cas atd. rekla bych i ze pokud to budu brat tak,ze jsou tito dva ve vyhode, tak tenhle c. 4 je na tom nejlepe... jelikoz zatim komunikuje docela dobre, je vtipnej a je s nim sranda,coz se o tech predchozich rict vesmes neda, byla jsem s nim venku bylo to proste fajn.. je to ale extrovert,na coz nejsem uplne zvykla, resp. mam skoro dojem ze se k sobe vubec nehodime. ale je dost zajimavej a vzhledem k tomu ze studuje i na stejny skole jako ja,bylo by strasne snadny se s nim dal vidat a bavit se.
no uff.. obdivuju pokud to nekdo z vas docetl az sem. ja vim ze to bude znit divne ale potrebovala bych nakou radu, asi ohledne toho, jak to na vas pusobi u kazdyho z nich, jak jsem je popsala... tak se kterym z nich bych to mela zkusit a proc.
kdybych to mela nejak srovnat tak asi nejdal jsem v seznamovani pokrocila s c. 3 a ti ostatni jsou bud ze jsem je videla 1x nebo vubec (c. 2). mela bych se podle vas rozhodovat spis objektivne nebo spis podle toho kam me to tahne??
protoze, me to tahne tak trochu ke vsem.... na kazdem z nich se mi neco libi, neco imponuje.... tak se mam rozhodnout pro jednoho tak, ze zabodnu nekam prst do papiru ??