mam srdce na 3 a vice casti .... co s tim...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Axelka
Light Expert
Light Expert

mam srdce na 3 a vice casti .... co s tim...

Príspevok od používateľa Axelka »

ahoj...omlouvam se bude to hoooodne dlouhy.
puvodne jsem tenhle prispevek psala pro holcici forum, takze se omlouvam pokud to nekomu bude pripadat jako zpoved z bravicka.

prvne chci rict uz mam pubertu za sebou a nejaky ten dlouholety vztah taky,cimz chci rict, ze uz by to hormonama bejt nemelo :D a ted co je muj problem... libi se mi asi 4 kluci naraz. :D je to blby, ale.... potrebovala bych poradit i treba s tim jak to na vas pusobi a tak...... budeme jim rikat kluk c. 1,2,3 a 4.

-- s klukem c. 1 jsem se seznamila po netu tesne po rozchodu tehdy z dvourocniho vztahu. byl strasne milej a pomahal mi se pres to prenest. ted pozor pomahal mi hlavne pres net,videli jsme se osobne jen jednou. byl strasne sympatickej,ale taky divnej. prerusil kontakt asi 3x. pred tydnem se mi ozval znova(asi po pul roce mrtva), trochu jsme popsali a naznacil ze by mel zajem(ale nevim jeslti o sex nebo i vztah). v minulosti jsem do nej byla dost zabouchnuta a strasne jsem trpela tim,ze se nechce videt, ale mam nutkani do toho jit,vic ho poznat. neni to nic vaznyho protoze dneska uz ho nemiluju ale je mi lito ten kontakt jen tak zahodit, jestli me chapete...? jestli to uzavrit uplne nebo si nechavat tu nadeji nekdy do vzdalene budoucnosti.

-- kluk c. 2 a 3 jsou si podobni, a to hlavne v tom,ze oba ode mne bydli cca 250 km... kazdy v jinem meste. kluka c. 2 jsem nikdy nevidela(opet znamost pres internet,jak jinak kdyz je odjinud),ale paradoxne jsem diky nemu proronila strasne moc slz... citila jsem to tak,ze jsme pro sebe stvoreni,ale vypadalo to,ze na mne zapomnel... i kdyz se ted moc nebavime a vim ze se stehuje od zari do jineho mesta (ne toho kde jsem ja ted), casto na nej myslim, nekdy se rozbrecim, proste nevim proc ho mam tak rada,ale trapi me to ze tahle etapa neni uzavrena. chtela jsem ho strasne moc poznat, malokdy k nekomu neco takoveho citim, ale paradoxne zrovna tento o me neprojevil toho zajmu tolik kolik by mel kdyby citil totez co ja k nemu.

-- kluk c. 3 bydli take daleko jak jsem uz rekla. na rozdil od toho predchoziho uz jsme se ale 2x videli,jednou asi na tyden podruhe jenom na den,protoze dost pracuje a nema cas za mnou jezdit. ten me ma fakt rad a vim to, zalezi mu na me, stale mi opakuje jak jsem vyjimecna a i kdyz nevim tak docela co se mu na me libi, vim, ze s nim bych mohla byt spokojena. akorat to ma svoje vady, a sice to, ze u me neprobiha stejna zamilovanost jako treba probehla u toho kluka c. 2 (rozumejte nemam napr. nutkani brecet kdybych zjistila ze nekoho ma nebo tak...proste si myslim ze ho nemiluju jako on me)... sice ho mam rada ale nevim co si o tom myslet. a asi vzdy me to bude nutkat "co by kdyby" se stalo,kdyby to vyslo s tema ostatnima.....

-- kluk c. 4 ... spolu s c. 1 bydli ve meste kde bydlim.... to znamena jsou v jiste vyhode oproti tem kteri bydli nekde v prdeli... jelikoz je to proste v mnoha smerech snazsi se vidat, travit spolu cas atd. rekla bych i ze pokud to budu brat tak,ze jsou tito dva ve vyhode, tak tenhle c. 4 je na tom nejlepe... jelikoz zatim komunikuje docela dobre, je vtipnej a je s nim sranda,coz se o tech predchozich rict vesmes neda, byla jsem s nim venku bylo to proste fajn.. je to ale extrovert,na coz nejsem uplne zvykla, resp. mam skoro dojem ze se k sobe vubec nehodime. ale je dost zajimavej a vzhledem k tomu ze studuje i na stejny skole jako ja,bylo by strasne snadny se s nim dal vidat a bavit se.

no uff.. obdivuju pokud to nekdo z vas docetl az sem. ja vim ze to bude znit divne ale potrebovala bych nakou radu, asi ohledne toho, jak to na vas pusobi u kazdyho z nich, jak jsem je popsala... tak se kterym z nich bych to mela zkusit a proc.
kdybych to mela nejak srovnat tak asi nejdal jsem v seznamovani pokrocila s c. 3 a ti ostatni jsou bud ze jsem je videla 1x nebo vubec (c. 2). mela bych se podle vas rozhodovat spis objektivne nebo spis podle toho kam me to tahne??

protoze, me to tahne tak trochu ke vsem.... na kazdem z nich se mi neco libi, neco imponuje.... tak se mam rozhodnout pro jednoho tak, ze zabodnu nekam prst do papiru ?? :D nebo to vzit postupne a kazdej mesic se zamerit na nekoho jinyho?? :D nebo to vzdat rovnou a byt sama... nevim kde zacit. nikoho v podstate neznam ale chtela bych poznat vsechny. a jednoho vybrat.
energy00
King
King
Používateľov profilový obrázok

Re: mam srdce na 3 a vice casti .... co s tim...

Príspevok od používateľa energy00 »

Zamilovat sa do niekoho len tak, cez net je dost silna kava. Uz len preto, ze si ho videla maximalne z foto, nevies, aky naozaj je a podobne. To je tak. Kazdy sa snazi prezentovat v najlepsom svetle a ty na druhej strane monitoru si o tom dotvaras predstavy na svoj obraz. Cize ho mozes pokladat za vysnivaneho princa, ale skutocnost byva vzdy trosku ina. Teraz je leto, kazdy den mozes ist vonku s inym 1x, 2x,5x, lepsie ich spoznat a vyselektovat najlepsieho.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...známosť cez internet nie je vhodná, pretože toho človeka nikdy nespoznáš tak ako by si mala, aby si mohla povedať, že si do neho zamilovaná...ty si teraz zamilovaná do nejakej ilúzie jeho povahy, ktorú si si vytvorila cez správy na nete...mne to pripadá tak, že ti strašne chýba niekto k tebe a tak sa "buchneš" do každého, koho spoznáš a kto prejaví trocha záujmu...v tomto štádiu by som neprerušoval kontakt s nikým, píš si s nimi, snaž sa s nimi ale hlavne stretávať osobne...ak o osobný kontakt nestoja, je to signál toho, že nemajú záujem...ak takýto človek nemá záujem a ty túžiš po partnerovi, tento človek ti v tom nijako nepomôže, takže nemá význam udržiavať s ním kontakt...venuj svoj čas a pozornosť tým, ktorí o tvoju spoločnosť stoja...nakoniec sa vyselektuje ten najlepší a najvhodnejší z nich a ak bude chcieť, môžte to spolu skúsiť...
Br tomik
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Br tomik »

Cez internet sa dohaduju sex stretka a nie frajeri s ktorymi budes toho si najdes osobne
Brambor
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Brambor »

Ahoj, ako píše Grim, píš si s nimi, kľudne so všetkými a tvojim cieľom by malo byť osobne ich čo najviac spoznať. Zamysli sa aj nad tým, ako je to z ich strany. Na príklad, býva úplne ďaleko? Nemá vôľu za tebou cestovať? Tak, tam to asi nepôjde.. Skrátka pokús sa zhodnotiť aj jeho možnosti a hlavne jeho záujmy, možno si chce len písať a vzťah nehľadá atď.. Z toho, čo vieš o každom z nich teraz sa ani nedá rozhodnúť, tak snaž sa spoznávať a spoznávať a ono sa to niekam pohne :-)
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

" tak se kterym z nich bych to mela zkusit a proc."
so žiadnym. A prečo? No lebo so žiadnym to nemá zmysel. Pripadá mi to, ako keby si sa silou mocou chcela zaľúbiť alebo mať vzťah nech nie si sama. Tak vyberáš z toho čo je v ponuke, ale so žiadnym by ti to nevyšlo. Tých čo sú 250km od teba rovno prečiarkni. Vzťah na dialku sa podarí jeden zo sto. A 250 km je strašne ďaleko.
Jednotku vyčiarkni, lebo ste sa videli iba raz a ozval sa po pol roku. Asi tiež zúfalo niekoho chce ako ty, tak si spomenul na teba. A posledný by k tebe nesedel povahovo ako si napísala. Bohužial
Hegy
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Hegy »

Jeden zo sto, YESSSS!! :mrgreen:
wladas
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa wladas »

Hegy - vsetci ti tieskame :-)
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

Moc nesuhlasím stým,že hladanie známosti cez net je nevhodná. Na nete si aspon akotak zistím o osobe ako sa vyjadruje,záluby,ci je slobodná/zadaná, atd...
Ja som si každú babu co som mal, tiež našiel cez net...najprv sme si písali,hladali niečo spoločné,vymenili sme si fotky.Ked sme sa páčili tak sme sa dohodli na stretku. Potom sme sa zacali stretávať a niečo aj z toho vzniklo,alebo zostalo na urovni kamaráctva. Zo začiatku je dobré aj zoznamovanie cez net,ale len dočasne,vtedy už je lepšie nebyť hamblivý a hned babu ťahať von.Ale sú aj také, čo oni prvé volajú chalana von.Nap. ja niesom ani hamblivý ale tie baby ma prvé volali von a dávali mi prvé mobilné čísla a až potom ja.
1. Co by som absolutne vylučil je hladanie známosti, ktorá je stovky kilometrov odomňa.
2. Zamilovanie sa do niekoho cez písmenká a jednej fotky chalana je babská nepochopitelná doména vo väčšine,ale moze sa to týkať aj totalne zakomplexovaneho chalana.Nechápem tomu ako sa takto ludia dokážu zamilovať takýmto spôsobom.Mať rád niekoho lebo sa mi sním dobre píše,máme niečo spoločné,páči sa mi na fotke, to by som uveril.Ale zamilovanie to asi ťažko.Podla mna ste sa len namotali, co je aj prípad autorky témy.
3. Ako už poznáme ludí, vždy rozhodia siete,to znamená že baby aj chalani si súčasne dokážu namotať aj viac jedincov.A potom sa čaká "ktorá ryba by chutila najlepšie" tak na takú sa zamerá a k ostatním sa už chová odmeranejšie. :wink:
- No a zameral by som sa byť tebou na toho 4. chalana z tejto ponuky.A ak je povahovo voči tebe na inej úrovni tak aj na toho kašli. Neviem ako vyzeráš po fyzickej stránke, ale tebe ako babe sa stačí len pekne upraviť a ísť s kamoškami na zábavu. Lebo baby si lahšie najdu chalana ako chalani babu :wink:
beardie
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa beardie »

Dvojku a trojku skrtni, s jednotkou a stvorkou sa stretavaj osobne
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

audio zhrnul vsetko podstatne... bud nemas pubertu za sebou alebo si sprosta. tipujem vek tak na 18-20... to bol vek, kedy som este zazival "internetove lasky" a mal dojem, ze uz mam davno po puberte.

//edit: v inej teme som nasiel, ze mas 23... takze si peacha :smt056
Blastbit
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Blastbit »

To len husa si chce namotať 3-4 chalanov a potom nevie co ku komu cíti,ale ich sra*ky :)
PhYs0c
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PhYs0c »

pripomínaš mi moju kamošku :D
mikaelo24
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa mikaelo24 »

nevola sa kristina? :oops:
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Blastbit napísal:Moc nesuhlasím stým,že hladanie známosti cez net je nevhodná. Na nete si aspon akotak zistím o osobe ako sa vyjadruje,záluby,ci je slobodná/zadaná, atd...
"internety" toho znesu vela. takze na 100% zisitit, ci je baba zadana, ako sa naozaj vyjadruje, ake ma zaluby, a ci vobec je baba je tazke. do 18 rokov to moze stacit, ale potom? takych ludi mi zacina byt luto...
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

jackb napísal: "internety" toho znesu vela. takze na 100% zisitit, ci je baba zadana, ako sa naozaj vyjadruje, ake ma zaluby, a ci vobec je baba je tazke. do 18 rokov to moze stacit, ale potom? takych ludi mi zacina byt luto...
Prílohy
the-internet-is-full-of-liars.jpg
Axelka
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Axelka »

Ahojte všeci :smt059

Děkuju především za ty první odpovědi...

Mám dojem, že bych toho musela napsat mnohem víc, aby to bylo k pochopení, tak vám odpovím hromadně jenom v bodech....

- Už jsem po 2ročním vztahu sama skoro rok... a je pravda, že jsem předtím měla pár náhodných známostí tady po Praze.... Byla jsem i 2x na seznamkách,ale tam mě to rychle omrzelo, jelikož jsem se sešla s pár lidma přes 30 (a některýma i pod 30), ale nebavilo mě to s nima.... prostě nikdo vhodný se nějak nenašel, když nepočítám kluka č. 1 (ze zpovědi), ale jak jsem psala tak s tím to nevyšlo též, jenom si teď píšem. Takže z toho vyplývá že hledání po Praze jsem vzdala z toho důvodu, že jsem s lidma mého věku tady zatím nenašla společnou řeč, přestala jsem se proto bránit styku s lidma také mimo Prahu.
---> Jsem sama už rok, a jo, cítím se už připravená na vztah... Ti 4, které jsem vybrala, jsou v mnoha ohledech NAPROSTO dokonalí ,.... A dálku jsem zpočátku jako velkou překážku nepočítala.

- Moje máma si našla v r. 2003 přítele mimo Prahu (přesněji ze Šumperka), udržovali spolu vztah na dálku asi 6 let a dneska její přítel bydlí s náma v Praze (od r. 2008)... a jsou spolu doteďka.... já vím, že jste říkali, že to vydrží 1 vztah ze 100.... ale... tak v tom případě jsem viděla přímo před očima jeden vztah ze 100. :D Podotýkám, že jsou oba dost primitivní (ne, nechci se o tom hádat, prostě to vím), tak by to teoreticky mělo vydržet i lidem,kteří si tu cestu najdou... ne? Ale to jen tak ...

- Ještě jsem zapomněla říci, že č. 2 a 3 (kluci, kteří bydlí 250 km ode mne) oba k smrti rádi cestují .... kamkoliv... je to i moje záliba (proto jsem o nich taky uvažovala jako o možných, nejen díky tomu,že se takto našla máma s přítelem, ale i proto, že jsem si představovala, že případným NÍM budeme cestovat taky hodně :) Já vím, možná jsem idealista, ale ti, co jsou nejdál, mi právě připadali nejdokonalejší.... vzhledem k tomu, že bychom spolu mohli dost cestovat :-)) Nevím, nakolik je to moje deformace idealismem.....

- Pokud jde o ty kluky z Prahy.... tak.... možná mají nevýhodu právě v tom, že je můžu vidět kdykoliv, tudíž nejsou potenciálně tak vzácní. Možná. I když teda ten č. 1 je vzácný pořád, protože toho jsem viděla jen jednou a mám dojem,že mě vidět ani nechce :D (teď už nejsem zamilovaná, jenom mě přitahuje)... prakticky bych ho asi jako potenciálního partnera ani počítat neměla, ale neodpouštět je pro mě dost těžké.

-S č. 4 jsem se nakonec rozhodla ještě trochu vídat, byl osobně vtipnej a hodnej, jenom je taky dost zaneprádněný a paradoxně i když je z Prahy, tak strašně rád cestuje (opět to cestování...), takže bohužel teď ani není v Čechách, a tudíž není možnost se setkávat. V sprnu navíc pojede do Itálie, jak jsem pochopila, a zatím mě k žádné společné akci nezval, samozřejmě proto, že se moc neznáme, ale otázka je, jestli se budeme mít čas poznávat, když má tolik kamarádů a pořád někam spěchá.... Vzhledem také ke svým školním povinnostem si myslím, že dřív jak v září se k seznamování nedostaneme ani jeden, což je teď momentálně frustrující, když si nejsem jistá tím, jestli mám zájem nebo ne. :nono:

.... Takže z toho opět nevyplývá vůbec nic .... :lol:

Víte, v jedné chvilce se rozhodnu, že ten vztah na dálku nemá smysl, v další chvíli pochopím, že si na mě není schopný udělat čas ani člověk, který v Praze žije,.... Tak já nevím, co je horší :hmm:

Ale v pohodě... další srpnový víkend o samotě se zápočtem a novým mikrofonem... Já si nestěžuju, budu si dodělávat zápočet a u toho si zpívat (jo, zní to takhle blbě), jde o to, že sama být nechci .... Nevidím důvod?
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

mam pocit, ze te jenom svedi kunda
lumir
King
King

Príspevok od používateľa lumir »

ale no tak.... to, ze slecna patri medzi tie typy, ktorym by sa normalny muz mal oblukom vyhnut, este neznamena, ze tu musime byt vulgarni.
kayko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kayko »

tak ale dufat, ze si najdes muzskyho, ktory sa z cistej lasky k tebe prestahuje... ono to obnasa obvykle viac, napr. zmena prace... neviem, ale ja som uz taku blbost raz urobil a nikdy viac by som kvoli zenskej a najma takej, ktora si hlada partnera formou konkurzu, takto neriskoval... Neviem ci si pripadas nejak strasne vynimocna, ze ti cela Praha nestaci, alebo ta tam uz kazdy pozna a potrebujes zmenit revir :P
V kazdom pripade ti nebudem zelat vela stastia, ale hlavne vela rozumu pri sposobe, akym si hladas partnera...
Napísať odpoveď