Android aplikacie
Re: Android aplikacie
Tak záleží aj na tom čo máš ako nastavené, ja moc net cez operátora nevyužívam, ale keď hej, tak sa mi aj všetko aktualizuje, ale to mi je jedno, lebo tam mám dátový limit 400MB na deň.
Určite odporúčam aplikáciu ActiveNotifications.
Najmä pre telefóny s AMOLED displejom. Na normálnych by som do toho nešiel, pretože by tam bola spotreba baterky znateľná.
O čo ide? Pokiaľ nemáte notifikačnú LED, alebo len chcete mať po odblokovaní jednoduché vyzobrazenie zmeškaných hovorov, SMS-iek, mailov, správ a podobne. Aplikácia na čisto čiernej obrazovke zobrazí čas, a danú udalosť. Trošku mi vadí, že nedokáže vedľa seba zobraziť napríklad zmeškané hovory spolu s SMS. Vždy novšia udalosť "prebije" tú starú. Aplikácia má rôzne funkcie, môžete si napríklad nastaviť, aby po prijatí SMS správy notifikácia svietila na displeji až pokým ju neprečítate, a to s ľubovoľným jasom. Pri AMOLED displeji teda pár desiatok pixelov rozsvietených na 20% nepredstavuje takmer žiadnu spotrebu.
//edit, zabudol som, aplikácia je prakticky okopírovaná z MOTO X, tam je toto vstavané.
Najmä pre telefóny s AMOLED displejom. Na normálnych by som do toho nešiel, pretože by tam bola spotreba baterky znateľná.
O čo ide? Pokiaľ nemáte notifikačnú LED, alebo len chcete mať po odblokovaní jednoduché vyzobrazenie zmeškaných hovorov, SMS-iek, mailov, správ a podobne. Aplikácia na čisto čiernej obrazovke zobrazí čas, a danú udalosť. Trošku mi vadí, že nedokáže vedľa seba zobraziť napríklad zmeškané hovory spolu s SMS. Vždy novšia udalosť "prebije" tú starú. Aplikácia má rôzne funkcie, môžete si napríklad nastaviť, aby po prijatí SMS správy notifikácia svietila na displeji až pokým ju neprečítate, a to s ľubovoľným jasom. Pri AMOLED displeji teda pár desiatok pixelov rozsvietených na 20% nepredstavuje takmer žiadnu spotrebu.
//edit, zabudol som, aplikácia je prakticky okopírovaná z MOTO X, tam je toto vstavané.
Hensym: skus apku noled, ta ma vsetko a bez nedostatkov ktore opisujes.
https://play.google.com/store/apps/deta ... .trueskate
Konečne niečo ako Touch Grind aj na Android, avšak 10x lepšie!
Konečne niečo ako Touch Grind aj na Android, avšak 10x lepšie!
-
spojka13
Darca
- Kontaktovať používateľa:
nečital som celu temu, ale rychla otazka, ktory prehravač videi vie prehrat aj titulky v klasickom formate .srt???
ten najlepší, MX player
-
spojka13
Darca
nič zadarmo asi... či?
///
sorry, vidim, že to je zadara, asi... nesom neaky šikovny androidak... to iba spolubyvajucemu niečo riešim...
///
sorry, vidim, že to je zadara, asi... nesom neaky šikovny androidak... to iba spolubyvajucemu niečo riešim...
zadarmo, prečo by nie
-
spojka13
Darca
dalšia vec, super titulky idu, ale neviem kde može byt problem... pri prehravani, blbne zvuk, každych cca 5sekund to za siči, pri vlc palyer ide normalne ale cez ten mx alebo bsp to siči, normalne každych 5 sekuns to zasiči... kde by mohol byt problem?
Hmm., s MX Playerom som nemal nikdy s ničím problém.
Nemôže to byť tým, že ten telefón nestíha plynule prehrávať to video (kvalitný formát, slabý telefón), a tým pádom zvuk predbieha obraz a MX Player si tým syčaním zvuk každých pár sekúnd syncuje?
// tak najprv sa pýtaš o radu a potom píšeš, že ti to je jedno?
Nemôže to byť tým, že ten telefón nestíha plynule prehrávať to video (kvalitný formát, slabý telefón), a tým pádom zvuk predbieha obraz a MX Player si tým syčaním zvuk každých pár sekúnd syncuje?
// tak najprv sa pýtaš o radu a potom píšeš, že ti to je jedno?
-
spojka13
Darca
možno... jeda sa o tablet... a je mi to jedno...
plánujem podporiť pánov a poslať 17 dolárov plus 5 dolárov ako poštovné...
vyzerá to ako super vecička..
Nápad je to dobrý, avšak neviem, kdeby som to využil. Zatiaľ som nikdy tlačidlo navyše nepotreboval.
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 19:37)
Dnes som objavil SketchBook Mobile, hodil ho do Note-u a polhodinku kreslil. Dobrá vec. Celkom praktické ovládanie.
//autoeditácia príspevku (05 Sep 2013, 19:37)
Dnes som objavil SketchBook Mobile, hodil ho do Note-u a polhodinku kreslil. Dobrá vec. Celkom praktické ovládanie.
viete mi poradit ci android na tabletoch podporuje flash v chrome? verzia 4.2.2
volako mi to tu nebezi
dik za info
volako mi to tu nebezi
dik za info
Musis stiahnut Flash s podporou pre novsie verzie androidu.
napr: http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=44953435
napr: http://forum.xda-developers.com/showthr ... p=44953435
dávam do pozornosti aplikáciu Liama na automatické menenie profilov podľa polohy. info berie z bunky siete a nie z gps, takže nežerie zbytočne baterku.
teraz som to našiel ako náhradu za SMARTACTIONS, ktoré dodáva do svojich telefonov Motorola. ale po flashnutí custom romky mi píše, že aplikácia nepodporuje môj telefon
teraz som to našiel ako náhradu za SMARTACTIONS, ktoré dodáva do svojich telefonov Motorola. ale po flashnutí custom romky mi píše, že aplikácia nepodporuje môj telefon
Ja na to používam Tasker.. už v ňom mám takmer 20 profilov, ktoré niečo vykonajú na základe kombinácie polohy, času, dostupnosti wifi, zapnutia 2G/3G, spustenej aplikácie.. 
ja mam problem zas s viberom co je rovnaka aplikacia, ale kedze to mam na telefone tiez droid a na tablete tak ked si aktivujem na tablete tak mi blokne viber na telefone a ked si znovu aktivujem telefon, blokne tablet a musim to stale opakovat... volaka kudusovina ci?
-
hojko
Site Admin
Tak to s Viberom zial funguje, ide len na jednom ziariadeni.