Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Kupis si iphone v kammenom obchode
ked ti urobia JB tak ti urobia (vies si ho urobit aj doma je to otazka par klikov) - tvoja vec
stiahnut platene apps - ked myslis stiahnut potom ako ti urobia JB tak to si vies aj ty stiahnut potom zadarmo nemusis im za to platit
ak chces oficialne zaplatit za niektore aplikacie je potrebne aby si v appstore zadal platobnu kartu z ktorej sa dane apps zaplatia
ked ti urobia JB tak ti urobia (vies si ho urobit aj doma je to otazka par klikov) - tvoja vec
stiahnut platene apps - ked myslis stiahnut potom ako ti urobia JB tak to si vies aj ty stiahnut potom zadarmo nemusis im za to platit
ak chces oficialne zaplatit za niektore aplikacie je potrebne aby si v appstore zadal platobnu kartu z ktorej sa dane apps zaplatia
calm down, som ti chcel usetrit prachy. ospravedlnujem sa.yelvík napísal:nechápem o čom točíte.. pýtam sa, či mi môžu dať aplikácie už priamo tam... jackb- vieš, nie každý má účet v banke, a keď už aj má, tak nemusí mať dobré skúsenosti s internetovou platbou... a warez ste sem zamotali vy. ja som hovoril, či mi tie aplikácie môžu stiahnuť z appstore, ako si to tí, čo chcú spravia doma...
regni si appstore ucet na fiktivnu postovu adresu v USA a free appky mozes kupovat na ten. kym som si nedal aktivovat kartu na platby online tak som to tak pouzival.
no a "skusenosti s internetovou platbou"... ked mas v banke nastaveny limit na "teleplatby" staci z karty odpisat vsetky tri sady cisel. a to teda zvladne aj moja 5 rocna neter.
OT: nie kazdy ma bankovy ucet, to je pravda. ja by som asi nezvladol strach z toho, ze peniaze na iPhone prenasam vkuse vo vreckach alebo presusam v stole. ale kazdy iny, vsetci rovni, takze si iP uzi
Netreba nic registrovat na fiktivnu osobu v USA.. V iTunes si das stahovat lubovolnu free appku a po vyzve k prihlaseniu zvolis registraciu, a v moznostiach zvolenia karty sa ti objavi "none"
viete mi poradit nejake sluchatka k iPhone? Podmienka je aby mali remote control - hlasitost a to stredove tlacidlo ako povodne sluchadla. Cena max 30e.
ja mam a-Jays Four white a su perfektne
vysli ma sice 50 ale stali rozhodne za to
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lz2uc ... 1_1280.jpg
http://24.media.tumblr.com/tumblr_lz2uc ... 1_1280.jpg
Od klasickych "peckovych" nikdy nedostanes to co pri stuploch, v tej izolacii je nesmierny rozdiel
je to len p zvyku, netreba sa toho bat
Ako su na tom tie nove sluchadla od apple?
bol som s nimi velmi spokojny, ale rovnako ako tie starsie neznesu trochu drsnejsie zaobchadzanie... osobne lutujem, ze Koss PortaPro s remote pre iP su tak drahe. v dozivotke by bolo vsetko vyriesne. zatial ako nahradu za nove earpluggy pouzivam ispark od kossShwollo napísal:Ako su na tom tie nove sluchadla od apple?
Odchádza mi kábel na mojej nabíjačke pre iP4. Mám kúpiť origo alebo zainvestovať do nejakej lacnejšej alternatívy, Belkin etc.? 
Staci obycajna z ciny za 2-4$
-
krankenwagen
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som mal viackrat problem s tymi pardolarovymi z ebayu, iPhone zvykol napisat, ze to prislusenstvo nie je podporovane. Ja osobne by som investoval aspon do niecoho ako ten Belkin (mal som nabijacku od Belkinu a nemal som s nou ziaden problem).
pred dva tyzdnami robil jablickar.cz prieskum a ukazalo sa, ze original kable su malo kvalitne a maju kratku zivotnost.
tiez som pred 2 rokmi kupil nabiajcku belkin a mozem len chvalit... teda zatial
tiez som pred 2 rokmi kupil nabiajcku belkin a mozem len chvalit... teda zatial
V nasej rodine mame vsetci jednodolarove kable a lacne nabijacky okrem origo a vsetky do jednej funguju bezchybne.. Takisto zvyknu mat pevnejsi kabel, vydrzia isto dlhsie
Tak som teda kúpil kábel od Belkinu. 1.2m dlžka, je hrubší a zdá sa byť aj kvalitnejšie spracovaný ako ten originálny shit
Zatiaľ úplna spokojnosť.
da sa z americkeho online apple storu objednat nieco (napr. iPod) a zaplatit cez gift card, ktore mam na americkom ucte? na us ucte nemam kreditku ale len nejake dolare cez gift card.
Aj keby to hned islo co urcite nepojde, musel by si mat adresu v US.
adresa v US nie je problem.
ahojte. nakoľko neviem po anglicky a neviem ktorým správam mám a nemám veriť, obraciam sa s touto otázkou na vás. keď vyjde nový ipad mini, ako iné=nové vlastnosti a funkcie bude mať, ako tento ipad mini?? typujem, že retina display,... možno dlhšia výdrž batérie... čo ešte také "prevratné" by mohol mať nové?? ďakujem 
to čo bude mať nový iPad vie len pár ludí. A na 100% sa to dozvieš až keď ho predstavia. Môžeš si prečítať kopu "zaručených informácií" ale všetko sú to len dohady, ktoré môžu ale nemusia byť pravdivé. Ja osobne to ani nečítam. lebo je to strata času