Aka vysoka skola ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Innocence
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Aka vysoka skola ?

Príspevok od používateľa Innocence »

Bývate niekto na Mlynoch? Mám ako budúci prvák šancu dostať 2-lôžkovú izbu?
94jakub
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa 94jakub »

Hensym: Do 15.8. majú zaplatiť za prvé dva mesiace tí, ktorí majú pridelenú izbu. Takže predpokladám, že potom tých čo nezaplatia vyhodia zo zoznamu a doplnia tými z poradovníka.
Innocence
VIP
VIP

Vaša žiadosť o ubytovanie v UZ UK bola schválená a po dokončení rozubytovania fakultou Vám bola pre akademický rok 2013/2014 pridelená izba ADD 65 na internáte VM Mlyny. Izba je: s internetom, nezrekonštruovaná, počet lôžok: 3

Och, bože :lol:
Hensym
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Hensym »

Innocence, buď rád. U nás nedostalo izbu 60% prvákov, a že ich nie je málo.
94jakub: teoreticky áno, avšak mali 2 dni skoro inštantný výpadok na ubytovanie.stuba.sk, takže ak aj niekto necvakne, budú odvolania, ktoré podľa mňa uznajú. V 2008 alebo kedy doberali až v polke septembra, pár dní po začatí štúdia. Nezmyselne neskoro, nechápem prečo.

//Tak údajne doberajú koncom Augusta. Snáď to bude čo najviac ľudí. Čo ma ale prekvapilo, pri týchto doberaniach po minulé roky sa medzi zhruba 10-mi dobratými ľuďmi nachádzal snáď iba jeden prvák.Ostatok druháci, tretiaci, prípadne inžinieri. Choré. Existujú iné školy, kde prváci nedostanú intrák? Z môjho okolia som jediný koho poznám.
Innocence
VIP
VIP

No nič, je tu niekto, kto býva/býval na Atriakoch? Môžete mi napísať správu? Mám zopár otázok.
Filein
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Filein »

čau. práve som dostal intrák (spod UK). rovnako ako Innocence je to atriak blok D. ale na izbe mám už dvoch bakalárov; je nejaká šanca, že by ma šupli k novoprijatým, ak by som pekne poprosil? či mám radšej byť rád, že som rád?
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Radioactive_Mouse »

Hensym napísal:Innocence, buď rád. U nás nedostalo izbu 60% prvákov, a že ich nie je málo.
94jakub: teoreticky áno, avšak mali 2 dni skoro inštantný výpadok na ubytovanie.stuba.sk, takže ak aj niekto necvakne, budú odvolania, ktoré podľa mňa uznajú. V 2008 alebo kedy doberali až v polke septembra, pár dní po začatí štúdia. Nezmyselne neskoro, nechápem prečo.

//Tak údajne doberajú koncom Augusta. Snáď to bude čo najviac ľudí. Čo ma ale prekvapilo, pri týchto doberaniach po minulé roky sa medzi zhruba 10-mi dobratými ľuďmi nachádzal snáď iba jeden prvák.Ostatok druháci, tretiaci, prípadne inžinieri. Choré. Existujú iné školy, kde prváci nedostanú intrák? Z môjho okolia som jediný koho poznám.

Este sa tento rok prerabaju niektore bloky na B cize je aj menej miest tak neviem ci sa poradovnik zaciatkom roka nejako posunie ... urcite si s tym daju nacas a nebude to hotove este ani v letnom :roll:
ale aj tak je to cele cudne lebo na stranke stuba.sk je napisane ze intrak ma kapacitu
Počet lôžok: študentská kapacita 1880, kapacita hosťovských izieb 6
a kazdy rok pridelia tak max 800-900 miest ... co je s tymi ostatnymi by ma teda fakt zaujimalo
Hensym
VIP
VIP

Ale ten intrák využívajú tri rôzne fakulty. Alebo?
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

pokial viem mal by byt len pre fei a fiit ... ked tak bolo by to dost odveci keby fei a fiit spolu dostane cca 900 miest a jedna fakulta ktora ani neni v mlynskej doline dostane tiez 900

kedze udajna kapacita je 1800
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

...VBB 510 na internáte VM Mlyny. Kto mi vysvetli ktory to je intrak? :D Ja som z toho jelen.

//edit: Je to tzv. Šturák?
Innocence
VIP
VIP

Áno, Štúrak a.k.a. Výškový Blok. No, budeme dávať hojkovice, ako tak pozerám :D
viper1993
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa viper1993 »

Tam je priatelka, ja som nedostal :D To ale neznamena ze na hojkovicu nepridem :D
Innocence
VIP
VIP

Filein napísal:čau. práve som dostal intrák (spod UK). rovnako ako Innocence je to atriak blok D. ale na izbe mám už dvoch bakalárov; je nejaká šanca, že by ma šupli k novoprijatým, ak by som pekne poprosil? či mám radšej byť rád, že som rád?
Ja by som inak s bakalármi býval rád, veď oni tam už nebudú tak často, tak budeš mať pokoj. Btw. na akej fakulte budeš študovať?
Hensym
VIP
VIP

Radioactive, myslím, že na zápise hovorili že okrem FIIT-károv a FEI-károv tam sú aj stavbári. :)
Innocence
VIP
VIP

Dávajú prvákom na STU aj Internát Jura Hronca? Lebo kamarát, budúci prvák, vraví, že tam dostane ubytovanie, ale je to dosť nové, tak sa mi to nezdá :o
kemperik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa kemperik »

Budem štvrták na soš (elektrotechnika) a chcem ísť na stu fei, ale nemám Fyziku na škole budem ju tam potrebovať? Alebo mám ísť radšej na fiit alebo aj tam potrebujem fyz? Dostal by som internát, keď som z východu? Matematiku viem, programovanie ma baví, zatiaľ len jednočipáky a základy z pascalu, z elektro. mám len základy a fyz ma na základnej bavila ale tak bez stredoškolského vzdelania fyz si veľmi netrúfam.
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

Innocence napísal: Izba je: s internetom, nezrekonštruovaná, počet lôžok: 3

Och, bože :lol:
5 rokov na 4 lozkovej, z toho rok oficialne bez netu, ostatne 4 roky s moznostou mat pripojene len 2 pc naraz.
mam na co spominat, ci uz v dobrom alebo zlom a to povazujem za dolezite :)
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

kemperik napísal:Budem štvrták na soš (elektrotechnika) a chcem ísť na stu fei, ale nemám Fyziku na škole budem ju tam potrebovať? Alebo mám ísť radšej na fiit alebo aj tam potrebujem fyz? Dostal by som internát, keď som z východu? Matematiku viem, programovanie ma baví, zatiaľ len jednočipáky a základy z pascalu, z elektro. mám len základy a fyz ma na základnej bavila ale tak bez stredoškolského vzdelania fyz si veľmi netrúfam.
ked budes makat, tak fyziku zvladnes... ked nie, tak to bude tazsie. S dobrymi zakladmi zo strednej mas akurat lepsiu vychodiskovu poziciu, ale na vyske sa vsetko (mat/fyz) berie od zakladov
zyzz
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zyzz »

Zdravicko chcem sa vas opytat, ak si prenasam 2 predmety do dalsieho rocnika tak tie kredity sa mi zapocitaju do celkoveho poctu kreditov ktore potrebujem aby som sa dostal k BC teda 180. Samozrejme ak ich absolvujem Mylim sa?
Radioactive_Mouse
Light Professional
Light Professional

samozreje ze sa ti zapocitaju
Napísať odpoveď